Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommentarer på ordren blev taget seriøst, og vi havde dialog om mulighederne. Produkterne virker gode, og de 4 putter modtog deres nye legetøj med glæde, og jeg håber de på sigt vil bruge det lan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk udvalg af lækre varer,hvor der er fokus på lige netop de rigtige ting til kattene. Gitte besidder stor viden og er altid meget hjælpsom såfremt man har spørgsmål vedrørende produkter og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gitte og Misser har mere en blot en webbutik. Her kan du få gode råd og vejledning til hvad der vil gøre din egen pelsbasse lykkelig. Misser tester gerne alle varerne selv, og Gitte har fine blogindl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en stor glede å være kunde hos Greencats! De har et stort utvalg kvalitetsprodukter med flott design, og vi setter pris på at all emballasje er miljøvennlig. Produktene er alltid flott pakket i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenverzorgingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er Danmarks eneste grønne specialiserede katteshop. Vi sætter en ære i at råde og vejlede dig som katteejer i at træffe de sunde og mest grønne valg for din kat. Besøg os hvis du er på udkig efter kradsetræer, kattehuler, kattelegetøj, mad og godbidder, kattebakker og alt midt imellem. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Hilsen Gitte / Indehaver

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Kattelegetøj

Min kat er så begejstret for sin store mus. Det bedste legetøj han har haft.
Og uden beregning en pose med katteguf som han også er glad for
Ikke sidste gang jeg har handlet her

3 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og hurtig bestilling.

Nem og hurtig bestilling.
Vi modtog fine katteskåle, legetøj og en pose snacks. De var pakket meget forsvarligt ind.
Dejligt med en lille personlig hilsen.
Stor anbefaling herfra.

30 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Tak for mad 😊😺💖

Jeg har ventet spændt på maden jeg har bestilt til min meget kræsen kat muddis.
Pakken kommer og i den er der den sødeste hilsen fra Gitte og misser.
Søde Gitte og misser , muddis er vild med suppen, så stort tak herfra.😻💖

30 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin udvalg og god kvalitet

Fin udvalg og god kvalitet til din hund eller kat. Har købt Vet Aquadent, som skulle give sund og frisk ånde samt sund tænder og tandkød. Glæder mig til at se virkningen af det 😊

13 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig det bedste sted man kan handle…

Virkelig det bedste sted man kan handle ting ind til sin katte basse elsker at der ikke er nogen dårlige ting i både foder og godbidder det betyder alt for mig elsker også det naturlige katte legetøj og så er Gitte super sød til at vejlede en hvis der er noget man er i tivl om og misser den noget så kære forsøgs expert som prøver alle tingene før man køber jeg kan 100 % anbefale greencats til andre

4 januari 2025

Altid den bedste service ❤

Kæreste Gitte og Misser ❤
Fik hentet pakken fra jer igår 😻 og som sædvanligt var den et stort hit, pakkede Hoopo tæppet ud på køkkenbordet og vupti lå Cleo oppe i tæppet midt på bordet 😹 så ned med kat og flytte tæppet ind på plads i sofaen, men ak og ve 🙀 jeg havde vendt det med pels siden opad ups 😿 det synes damen ikke om, så hun vendte ryggen til mig og gik 😾 jeg fik godt travlt med at vende det om, og kalde damen tilbage 😻 tja så skulle der trampes rundt og findes rette stilling, og så lå hun her og nød det resten af aftenen sammen med den sjove filt uld spiral, den fik godt nok nogle flyveture for til sidst at ligge under hende 😻 Cleo elsker bare det tæppe, så godt vi fik bestilt et mere. Jeg har kun en klage over det, nu gider hun ikke ligge hos mig 😂😂
Altid de dejligste fine katteting i super kvalitet og altid den sødeste service fra Gitte.

Mange knus og potedask fra Cleo og Charlotte 😽😘

3 januari 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.