2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Een geweldige monteur in elektra en water

De monteur GerdJan heeft zijn werk uitstekend uitgevoerd, hij is de rust zelf. Alles is in overleg gedaan en het werk is vakkundig gedaan . Een woord vak werk zowel elektra als loodgieters werken .

7 mei 2024

Ook ik ben de dupe geworden van Green…

Ook ik ben de dupe geworden van Green energy company. In juni 2022 ben ik benaderd door een recruitingskantoor om werkzaamheden te verrichten als recruiter. Er zijn contracten opgesteld en ook ondertekend door Sam de eigenaar. Nadat mijn facturen door het recruitingskantoor zijn betaald bleek achteraf dat Green energy company niets had betaald aan dat recruitingskantoor waardoor er nu een vordering is gekomen van het recruitingskantoor van het bedrag wat al is betaald aan mij. Heeft iemand nog nieuws of wat er nu speelt en aangedaan kan worden? ik lees ook slechte ervaringen met dit bedrijf en begrijp dat er veel gedupeerden zijn. Is er al meer bekend?

7 juni 2022

Ook ik betaalde aan

Ook ik betaalde aan. Geld kwijt lijkt/blijkt het. Wie weet wat verstandig is om te doen? Voorstel van FacilyLaw in elk geval niet aannemen. Ik hoor graag...

14 december 2022

Oplichters

Oplichters, starten steeds nieuwe BV's op. Deze mensen moeten gestopt worden.
Al 4 bv's gevonden waaronder Hossam Holding BV vermogensbeheer, wie zijn vermogen? Van alle slachtoffers!!

8 augustus 2022

Green Energy Company is Royal Green Future B.V.

Ook ik ben financieel benadeeld door dit bedrijf.

Ik heb verder op internet en Kamer van Koophandel (openbaar register) lopen zoeken en ben achter het volgende gekomen:

- Green Energy Company
- Adres: Flevolaan 19, 1382 JX Weesp
- Kamer van Koophandelnummer 70602905
- Per 01-09-2022 uitgeschreven uit het Handelsregister (KvK);
- De bestuurders zijn Hossam Abdelhamid en Titia Boonstra;

- Royal Green Future B.V. (Handelsnaams Green Energy Company)
- Adres: Flevolaan 19, 1382 JX Weesp en
- Kamer van Koophandelnummer 77830881
- De bestuurder is Hossam Holding B.V.
- De bestuurder van Hossam Holding B.V. is Hossam Abdelhamid
- Website: royalgreenfuture.nl

Hossam Abdelhamid is o.a. met mijn geld (opnieuw) begonnen onder een andere naam, namelijk Royal Green Future B.V. Helaas werkt het telefoonnummer op de website niet, maar het team (Bo de Bruin, Cornee van Eijk, Daniel Kool, Ger Goudemond en Hendrik Kamminga) staan wel met Linkedin en foto op de website.

Daarnaast heeft Hossam Abdelhamid nog een bedrijf, namelijk Clean Royal (schoonmaakbedrijf) met KvK nummer 76019268 en hetzelfde adres als eerder genoemd. Volgens de KvK is hij ook gekoppeld aan Rania Moustafa Youssef en Titia Boonstra.

25 oktober 2022

Green Energy Company met het geld ervan…

Green Energy Company met het geld ervan door. Wij zijn met onze VvE een project gestart. Wat denk je na de aanbetaling niets meer vernomen. Pand is idd verlaten. Van de leverancier in de buurt begrepen dat zij alleen zonnepanelen nog tegen contante betaling leverden. Titia Boonstra nog telefonisch gesproken, maar toen ik haar aansprak op haar tekortkomingen was ineens de telefoonverbinding volgens haar slecht en verbroken. Telefoon werd ook direct uitgezet.
Green Energy Company moet op de hoogte zijn geweest van hun slechte financiële situatie en toch nog een project aangaan. Wij zijn ongeveer € 60.000,- kwijt. Krijgen nu een brief dat je per appartement 10% kan terugkrijgen. Zij hebben fraude gepleegd. Ik vertrouw FacilyLaw met zijn behandelaar Jean-Paul Buijs ook niet.

Green Energy Company is niet te vinden in een register van faillissementen. Is er wel een uitspraak dat zij failliet zijn? Of worden we dubbel belazerd?

19 augustus 2022

Hebben in oktober 2021 zonnepanelen…

Hebben in oktober 2021 zonnepanelen laten plaatsen. Ivm de subsidie hadden wij de eindfactuur nodig. We hebben gebeld, zijn langs gefietst in juni/ juli/ augustus 2022. Het pand lijkt verlaten. Geen activiteit te zien.

12 augustus 2022

Garantie kan ik naar fluiten

Zocht info over mijn geplaatste panelen indien ik aanspraak wil maken op garantie, Green Energy Company blijkt met de noordezon te zijn vertrokken, geen faillissement of overname gewoon van de aardbodem verdwenen.

Kan dus fluiten naar enige vorm van garantie indien ik dit nodig heb.

KvK:
1622LP Hoorn

Status:Uitgeschreven uit het Handelsregister

12 september 2022

MET DE NOORDERZON VERTROKKEN

Ben maar zelf naar Weesp gereden om te checken en ja hoor, ze zijn met de noorderzon vertrokken! Om te huilen als je een deposit of het volle bedrag betaald hebt om het nooit meer terug te zien.

26 augustus 2022

Failliet

Aanbetaling gedaan. Komen niet opdagen op de afgesproken datum. Niet bereikbaar. Nemen de telefoon niet op, niet reageren op mail of app. Kantoor lijkt gesloten en is donker.
Bedrijf is failliet of zo goed als.

24 augustus 2022

niet helemaal positief

Offertes aangevraagd bij diverse bedrijven. O.a. vanwege het garantiefonds kwam Green Energy Company hier het beste uit. Offerte traject verliep goed en soepel. Vervolgens bleken ook twee buren mee te willen doen wat voor allen een leuke korting opleverde, op voorwaarde dat bij alle drie op dezelfde dag geplaatst kon worden. Tevoren werd nog een schouw gedaan. Achteraf bleek, dat wat tijdens de schouw werd geconstateerd af en toe niet helemaal klopte. Op de dag van installatie zou men tussen 8 en 9 uur ter plaatse zijn. Mederwerkers waren er pas om kwart voor tien. Het bedrijf was telefonisch niet te bereiken, het antwoordapparaat stond aan. De verkoper was wel te bereiken. Vervolgens verliep de installatie op de drie adressen stroperig en ongecoordineerd. Een Litouwse " electricien" deed op ons adres ruim vier uur over een karweitje wat normaliter door mijzelf in een uurtje gedaan had kunnen worden. De installatie bij ons zou, volgens de aanwezige hoofdmonteur, om 14.00 uur afgerond zijn. De afronding was echter pas om 17.45 uur. Bij het nalopen van de installatie bleken enkele punten niet goed gedaan te zijn, dit werd gelijk verholpen. De installatie op een van de drie adressen kon niet gedaan worden, omdat het legplan niet klopte en de panelen niet op het dak pasten. die installatie zal twee dagen later gedaan worden. Op het andere adres moesten de panelen na een lange dag nog beter "gericht" worden, ook dat zal twee dagen later gedaan worden. Op de dag na de installatie werden door het bedrijf aan mij foto's gestuurd van onze zonnepanelen. Bleken maar een deel van de panelen te zijn en er zaten foto's bij van de panelen van een ander adres. Al met al kwam e.e.a. op de dag van installatie niet echt professioneel en goed voorbereid over. Maar de installatie bij mij ligt en produceert stroom.

22 juli 2020
Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken