De website is overzichtelijk, er is genoeg keuze en de prijzen zijn laag bij deze groothandel. De levering was volgens afspraak en de bollen zijn goed verpakt verzonden. Enige nadeel: het laagste o... Toon meer
k heb Turkse leliebollen bij dit bedrijf gekocht. Sommige bollen waren beschimmeld bij aankomst. Mij werd verzekerd dat de schimmel de kwaliteit niet zou beïnvloeden. Tot op de dag... Toon meer
Mooie kwaliteit bloembollen. Handig verpakt in een grote doos. Ik heb de bollen over verloop van een maand tijd geplant. De bollen lagen donker en droog in de garage. Ze bleven goed tot aanplanting... Toon meer
Prima bestelling en bezorging. Maar van het uiteindelijke resultaat is weinig nog te zeggen. De bollen moeten nog gaan bloeien in het voorjaar. Maar de bollen zagen er goed uit en geen schimmel of te... Toon meer
Wholesale specialist in quality flower bulbs. Our company supplies flower bulbs, perennials and seeds to businesses and individuals, retail specialists, gardeners, municipalities, market traders, wholesale companies and many more. With an assortment of more than 1000 varieties, we are one of the largest suppliers in Europe and beyond.
Leidsestraat 170, 2182DS, Hillegom, Nederland
- +31 (0)252528230
- info@greengardenflowerbulbs.nl
- greengardenflowerbulbs.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mooie kwaliteit bloembollen
Mooie kwaliteit bloembollen. Handig verpakt in een grote doos.
Ze bleven goed tot aanplanting.
Ik kan nog niks zeggen over de bloemen, die zouden begin februari moeten bovenkomen.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Witte volle ranonkels besteld en heb een kleurenmix van enkelingen gekregen, daarnaast delphiniums besteld en dit zijn niet het grote type maar hele kleintjes.

Goede morgen, opschalen tot 500 Euro
Goede morgen,
de kwaliteit van de bollen is erg goed.
Ondanks een bodem die veelal nat was door de heftige regenval, denk ik dat de opkomst vrijwel 100 % was.
En nog steeds is.
We zijn met een groepje tuinliefhebbers en halen zo het minimum bestel bedrag. Al is de verhoging van dit bedrag naar 500 Euro nog een hele puzzel geweest.
Ik denk niet iedereen in onze groep dit twee keer per jaar gaat opbrengen.
Het noodzaakt mij om alvast naar een andere opzet en/of leverancier om te zien.
Jammer, het organiseren, uitdelen en planten van de bollen is wel een hobby geworden.
Ik hoop toch dat er vorm van coulance gevonden kan worden, maar dat is niet aan mij.
Dus, vier sterren. Is ook mooi , toch?
MVG Leo van Duist te Enschede

Steeds sneller response
Steeds sneller response, goede kwaliteit bloembollen. Als er toch iets mis is met, wordt dit rechtgezet.
Levering te laat
Levering één week laat. Dat lijkt een detail maar er gaat een ganse planning met medewerkers aan voor af.
Dit is bovendien de 2de maal dat ik een levering te laat krijg.
Er is ook geen communicatie vooraf. De vraag naar status werd eenvoudig weg beantwoord - komt volgende week.

levering volgens afspraak
De levering was precies op de juiste tijd volgens afspraak. De bollen zaten prima verpakt.
Jullie doen het goed als je deze werkmethode blijft aanhouden.
Kan beter
Levering en verzending prima.
Enkele dahlia soorten zaten erg vochtig in de doos. Daardoor enkele reeds rottende knollen. En Tartan was minnetjes.

Pakket blijven liggen
Pakketten waren super verpakt. Alleen was er een blijven liggen bij dpd kwam 2 dagen later en zat al veel Schimmelvorming in.
de levertijd en de kwaliteit van de…
de levertijd en de kwaliteit van de bollen komen overeen wat ik ervan verwachte, heb wel ooit de indruk dat de bollen niet bij de juiste condities bewaard worden , of dat het bollen zijn van voorgaande jaar.
hier heb ik ook niet voldoende kennis van.
maar verder over assortiment en website alleen maar complimenten.
Zeer tevreden is zo gegaan als ik had…
Zeer tevreden is zo gegaan als ik had gehoopt. Gedeelde order samen met de gemeente alle medewerking van medewerkers GreenGarden
Een bloeiend bedrijf !!!!
De website is overzichtelijk
De levering was volgens afspraak en de bollen zijn goed verpakt verzonden.
Enige nadeel: het laagste orderbedrag is € 250,- wat voor particulieren wellicht te hoog kan zijn. Echter bij de dochterfirma Bulbi zijn kleinere aantallen te bestellen, dan wel tegen een iets hogere prijs.