Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstremt flabet kundeservice.. Jeg er rystet.

skulle have tjekket her inden jeg lejede kan jeg se.. Nok den mest flabede arrogante kundeservice jeg nogensinde har oplevet. UBEHAGELIGT. Jeg skal bare have mine ting væk der fra og vil ikke anbefale det til nogen andre.

27 februari 2026

Pas på med at bruge Green Storage

Pas på med at bruge Green Storage. Appen til at tilgå depotrum virker ikke.
Blevet tvunget til at betale for nyt rum et andet sted, efter flere timers forsøg.

8 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Greenstorage benytter en elektronisk…

Greenstorage benytter en elektronisk ‘app-oplåsningsløsning’ som desværre ikke altid virker. Det store problem er, at Greenstorage IKKE vil hjælpe med at åbne ens eget depotrum, såfremt den elektroniske ‘app-oplåsningsløsning’ svigter.
Ekstremt problematisk.

15 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Det er længe siden at jeg har oplevet så elendig service.
Elevatoren virker ikke.
Portene virker ikke.
Slagten til kælderen kan der ikke komme en lastbil ned ad.
Selvom vi måtte køre forgæves med flyttemænd skulle vi både betale for rum 1 mrd mere og flyttemænd.
Det kostede derfor 5000kr for os ikke at få flyttet vores ting - ingen service selvom at missionen var umulig fra deres side.
Kan ikke anbefales!

8 december 2025

BRUGER ALDRIG GREEN STORAGE IGEN - PAS PÅ

Jeg booker et opbevaringsrum i deres afdeling i Skovlunde, jeg skal kun bruge dette i en måned da jeg er mellem 2 boliger. Min kontrakt udløber 31/10 men jeg kan først overtage ny bolig 1/11. jeg kontakter dem derfor for at høre om jeg kan tilkøbe en ekstra dag så jeg ikke skal betale for hele måneden.
Medarbejderen besvarer min mail med at jeg bare kan beholde depotrummet weekenden over da de først opgør det mandag d 3/11.
Jeg booker herefter en flyttebil til min flytning (velogmærket til 3900 kr med depositum) og får hjælp af 6 venner til flytningen. Da dagen kommer og vi prøver at få adgang og holder med flyttebil og folk har de simpelthen lukket for min adgang. Jeg skynder mig derfor at ringe til deres vagt nummer, og jeg må bare sige magen til inkompetent medarbejder i ham Nikolaj der besvarede telefonen skal man lede længe efter. Jeg forklarer ham situationen og fortæller jeg kan sende ham mailen så han kan se jeg har ret til at være i rummet. Han siger det er lige meget, han kan ikke lukke mig ind og virker fuldstændig ligeglad med de summer penge jeg har brugt på en flyttebil og det faktum at jeg holder derude for at flytte alle mine ting den dag. Derudover er jeg alene med to børn og pengene hænger absolut ikke på træerne.
Det er mig en gåde jeg bliver lovet at kunne komme ind og den eneste vagt man kan ringe til i weekenden har ikke beføjelser til at gøre noget som helst.
Jeg kommer aldrig til at bruge den forretning igen, de har lige kostet mig 3900 kr!!!

1 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle modtage mail og sms med kode til…

Skulle modtage mail og sms med kode til app, da det er sådan man tilgår sit lagerrum. Og trods mail fra mig om at jeg ikke har modtaget det, så får jeg svar om at det er sendt... øh.. nej har ikke modtaget... det er ikke ok, når man har betalt

30 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opkrævning af unødvendig dobbelforsikring.

Opkrævning af unødvendig dobbelforsikring.
Sendt til GreenStorage:
Angående disse Trumpske bøllemetoder:
"Vi mangler stadig betaling for din seneste faktura. I morgen vil din adgang til depotrummet blive spærret, hvis vi ikke modtager betaling. Mvh Green Storage"

Der er hele tiden indbetalt leje, og da jeg gennem min indboforsikring er dækket ind, skal jeg ikke betale dobbelt ekstra forsikring som er en ekstra, unødvendig omkostning for mig (og en ekstra indtægt for jer).
Det er konfirmeret med Tryg Forsikring, hvor jeg er forsikret. Kontakt Tryg Forsikring om reglerne i Danmark.
Og Ombudsmanden i Danmark.

Angående korrekt indbetalt leje af rum.

9 september 2025

Indbrud og ansvarssky

De har klippet min hængelås for at montere elektronisk lås uden at informere mig.
Nu virker den elektroniske lås ikke, så ringer til vagten som beder mig kontakte kontoret i morgen. Men mit lagerrum står ulåst!

27 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tvungen forsikring (skjult lejestigning) og billigere priser på nettet

Udover at de tvinger en forsikring man allerede har gennem sin indboforsikring ned i halsen på en, så har de også samme rum som jeg allerede lejer, 150,- billigere på nettet end det jeg lejer til i øjeblikket. Dermed kan jeg spare penge, hvis jeg flytter mit indhold til et andet rum i samme bygning, på samme størrelse. Kundeservice sagde det kan jeg bare gøre, i stedet for bare at justere prisen på eksisterende rum. Det må jeg jo så gøre. Generelt kun haft dårlige interaktioner med greenstorage siden de overtog City-Self Storage. De klippede min hængelås som jeg havde betalt for, uden at erstatte den, da de installerede elektroniske låse, og uden at give mulighed for selv at åbne rummet for dem.

30 juni 2025

Det største fup-firma ever

Det største fup-firma ever. Vi lejede et pulterkammer hos i Dit Pulterkammer Aarhus Nord, som vi opsagde den 30. November 2024 inden Green Storage overtog. På trods af rettidig opsigelse fik vi en regning og en rykker på december måned fra Green Storage. Vi kontaktede dem og de lovede at slette dem. Nu har vi her i juni 2025 pludselig modtaget en inkasso varsel på den “ubetalte regning”.
Det er utrolig dårlig kundeservice af et firma, vi aldrig har handlet med

26 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Før var det en venlig og hjælpsom…

Før var det en venlig og hjælpsom forretning, nu bruger de Seriøst dårlige forretnings metoder, sender en til incasso selv om man ikke har fremsendt faktura?
Jeg finder et andet sted hurtigst muligt, gider ikke den slags mafia metoder

20 mei 2025

Skodfirma

Skodfirma, hvor man enten er ikke er intelligent nok til at forstå hvad der bliver fortalt, eller for arrogant til at VILLE forstå hvad der bliver sagt.

Undgår på alle måder, at tage stilling til problemer opstået i deres systemer, besvarer ikke hvorfor at man får en ting at vide, men som så er en fejl information, så alt hvad der er deres fejl besvares IKKE.

Taler ned til folk, og er så arrogante i deres tilgang til tingene, at de ikke selv kan se deres fejl, og det er alle andres fejl.

10 januari 2025

Fra Mit Pulterkammer Århus Vest til Greenstorage med dårlig service

Har haft Mit Pulterkammer Århus Vest i flere år. Nu er det pludselig Greenstorage, der bare hæver lejen og lægger tvungen forsikring oveni, selvom man har den via sin indbo.! Desuden ret uigennemskueligt hvordan man betaler, så jeg ringede og fik en ellers fin snak med medarbejder, der lovede både at sørge for december og fremover fra januar, MEN... nu får jeg skrappe rykkere om at det alligevel ikke er betalt. TRÆLS OPLEVELSE OG DÅRLIG SERVICE.

4 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårligere stillet i nyt setup.

Er/var kunde hos Dit Pulterkammer som har skiftet navn til Green Storage.
God info vedr. skiftet, men de lovede ingen prisstigninger.
Nu er jeg tvungen til at betale min. 49,- for en forsikring, så jeg ser det som en skjult prisstigning.
Min indboforsikring dækker, så forstår ikke man er tvungen til en ekstra forsikring.
Ren bondefangerig og gør at rummet nu ret dyrt at leje pr. måned.

Det er det eneste sted jeg er stødt på dette, da jeg i sommers skulle finde et sted at opbevare nogle ting.
Derudover har de varslet elektronisk låse, hvilket bekymre mig. Jeg føler at mine ting er mere sikre med en stor hængelås end elektronisk lås.

26 november 2024

Tvungen forsikring!

Føler mig bondefanget, fordi jeg SKAL have og betale for en forsikring, jeg ikke er interesseret i! Ren prisstigning!
Dog sød medarbejder, jeg talte med.
Derfor 2 stjerner og ikke 1.

20 december 2024

Nyt navn, ny service.

De vil have det på deres egen måde, totalt uoverskuelig hjemmeside og en kundeservice der ikke er hvad det har været. Har været kunde i mange år hos DitPulterkammer som var til at snakke med. Nu får man at vide at hvis du ikke kan bruge hjemmesiden som den ser ud så må man leje et rum et andet sted. En hjemmeside der er/var fyldt med fejl og et system som er mange gange mere besværligt end hos fx. DitPulterkammer. Noget så simpelt som at se rum-mål kan man ikke længere, hvor mange m3? gæt dig til det.

18 december 2024

ren mafia metode

Randers green storage eller city self soragen er ren mafia metode, de snyder og har ingen skam...

har send opsigelse flere gang, men de bliver ved med send faktura og kræver penge..

26 november 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.