Niet Doen
Waardeloos. Product komt niet overeen met de reclame. Voor mijn MB w213 besteld. Achterportieren laat helft van de logo zien. Logo's zijn niet scherp op verschillende plekken geprobeerd. Heb ik afgesproken met verkoper dat ik 50% terug zou krijgen was weken geleden nog steeds geen bedrag terug gestort. Op mij email geen enkel reactie. Nu ben ik bezig om volledig bedrag terug te krijgen Waardeloos product en slechte service
Ik heb dit product besteld voor mijn Mercedes-Benz W213, maar het komt totaal niet overeen met wat in de reclame werd beloofd. Op de achterportieren is slechts de helft van het logo zichtbaar, en de logo’s zijn onscherp, hoe je ze ook plaatst. Absoluut geen OEM-kwaliteit.
Na contact met de verkoper heb ik afgesproken dat ik 50% van het aankoopbedrag terug zou krijgen, maar dit is weken geleden en ik heb nog steeds niets ontvangen. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd.
Ik ben inmiddels bezig om het volledige bedrag terug te krijgen via mijn creditcardmaatschappij. Voor deze prijs verwacht je kwaliteit en service, maar zelfs spullen van AliExpress zijn beter en stukken goedkoper. Bespaar jezelf de moeite en bestel dit product niet.