Mangelfuld levering og intet svar på mailhenvendelse. Den seneste levering manglede en gennemløber. Jeg har gjort opmærksom på det på mail, men ikke modtaget svar på min mail. Trustpilot virker.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Priser hvor enhver kan være med. Fik ved en fejl et forkert blink, men grejshoppen tøvede ikke et sekund med at rette op på det og endnu mere til. De er hurtige til at svare på henvendelser. det er... Toon meer
Købte for Ca en mdr. siden en Fiskestang - Kinetic Tournament Bombette CL 11"2 12-40g som blev leveret uden stangpose, blev lovet per. telefon at en sådan vil blive sendt, har ikke modtaget noget ej... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stor hjælpsomhed og super service. Jeg henvendte mig ang. en noget utraditionel opgave. Men Johan var klar og hjalp mig hurtigt og effektivt. Han er utrolig hjælpsom og meget venlig. Man mærker tyde... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Grejshoppen.dk finder du alt i udstyr til Kyst, å samt Put & Take fiskeri. Vi har et stort udvalg af fiskegrej. Spinnestenger, endegrej, beklædning, bombarda og powerbait samt fluer, fluestenger, samt mange forskellige blink, og gummidyr. Vi forhandler de forskellige kendte mærker, heriblands OG-Lures, som står bag de kendte småblink, som fidusen, præsten, buldog men også flexibate. Derfra kommer også et stort udvalg på 11 forskellige ul stenger og 1 bombardastang. Vi har et stort udvalg, gode priser, god support samt hurtig levering, og gratis fragt ved køb over 399kr med gls til pakkeshop.
Contactgegevens
Skovbakken 18, 7620, Lemvig, Denemarken
- info@grejshoppen.dk
- grejshoppen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Stor hjælpsomhed og super service
Stor hjælpsomhed og super service.
Jeg henvendte mig ang. en noget utraditionel opgave. Men Johan var klar og hjalp mig hurtigt og effektivt. Han er utrolig hjælpsom og meget venlig. Man mærker tydeligt, at han er professionel og brænder for sit fag og sin hobby. Han gav mig virkelig meget mere for pengene, end jeg forventede. Min største og bedste anbefaling til Grejshoppen/Johan.
Altid mega hurtig service ved…
Altid mega hurtig service ved bestilling. Webshoppen yder ydermere altid god rådgivning og sælger intet til en kunde hvis det ikke passer til fiskestil. Klassens nye butik har virkelig potentiale til at blive en af landets bedste
@Trex Fishing
Super service
Super service, bestilte en ny stang og et blink, hurtig levering men med et forkert blink, en kort snak med Johan og så beholder jeg det forkerte blink, og får tilsendt 2 af de ønskede, så kan man vel ikke forlange mere, og 4 poser vingummi bamser til min overvægt 😅😅
Jeg kommer igen
Gode priser og et godt udvalg
Samt super behjælplige
Det er kvalitet grej til alt til…
Det er kvalitet grej til alt til fisketuren og gode priser
Fantastisk oplevelse at handle med…
Fantastisk oplevelse at handle med grejshoppen.
Blev ringet op af Johan efter jeg havde lagt en online bestilling, og dertil er der kun at sige at kunden kom i første række.
Glæder mig til at prøve nyt grej af
👍 herfra
Fik et godt tilbud fra grejshoppen
Fik et godt tilbud fra grejshoppen. alt der bestil er ankommet, med lidt gaver :D blir spændende at prøve af. kan helt klart anbefale grejshoppen, super service
Klar anbefaling
Hurtig levering, god kundeservice og fornuftigt udvalg.
Super service
Flink og hjælpsom, både med tips og tricks, hurtigt levering😊
Super service
Super service. Har købt nogle Antem Dohna blink ved grejshoppen, som er eneste forhandler i DK af dem. Havde overvejet at bestille dem i Tyskland, men her var fragten billigere 😉.
super
skrev med et spørgsmål lørdag aften og 10 min efter svarede de regtig god servis varen blev sendt søndag så kan varmt anbefale dem
og der var extra gode sager i pakken søde sager og et ul blink
Service sms
Forudbestilte noget grej som først vil komme på hylden et par dage senere, men de skriver så en SMS og spørger til om jeg havde set de først blev leveret senere, det er sku god service lige og tjekke op på det,
Og så er der vingummi med i pakken 😁👍🎣
Klar anbefaling her fra.
Bestilte nogle påske fidusen
Bestilte nogle påske fidusen.
De kom forholdsvis hurtig. Og da jeg så åbner ligger der en lille fin gave. Nemlig et gratis micro blink 😍🙏🏼

Antwoord van Grejshoppen.dk
Som altid præcis ordre fine vare hurtig…
Som altid præcis ordre fine vare hurtig levering ofte en lille gave med og den lille pose haribo vingummi gør altså også bare noget :-)

Antwoord van Grejshoppen.dk
God og hurtigt service da jeg kontakte…
God og hurtigt service da jeg kontakte Grejshoppen fordi der manglede en ting i min pakke, den manglede ting er allerede afsendt super service 😃

SUPER førstehånds indtryk 👍👌😊
Har lige handlet hos Grejshoppen for første gang.. Varerne stemte 100% overens med hvad der var bestilt.. Plus der endda var "lidt" ekstra i pakken, og en lille ting sødt til ganen oveni.. Priserne ser meget fornuftige ud.. Leveringstiden var også helt i top.. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg kikker forbi Grejshoppen, når der igen mangler grej i tasken.. Så kan kun sige "keep up the good work" og 5 stjerner herfra..

Antwoord van Grejshoppen.dk
Første gang jeg har handlet der
Første gang jeg har handlet der, super god service hurtig levering. Kan kun anbefales at handle der

God service
Jeg handlede for kort tid siden på hjemmesiden og fik en god service og hurtigt levering af det jeg havde bestilt.
Denne gang søgte en specifik varer på nettet og blev kontaktet at den kunne jeg købe på hjemmesiden også dejligt med god service og hjælp, det er normalt ellers noget man kun forventer få i en fysisk butik så helt klart en god oplevelse herfra

Super god service
Super god service, hurtig levering og til tiden. Altid behjælpelig hvis man har nogle ønsker vedr. Deres special malede grej. Kan klart anbefale grejshoppen.dk så 5 stjerner herfra ⭐️

Super god service
Super god service, fik lidt extra da hele min ordre ikke kunne leveres samlet👍

Dit is Trustpilot