Har kun handlet over webshoppen, hvilket var super nemt. Fra bestilling til afhentning gik der kun to dage. Det kalder jeg rigtig god service. Eneste minus ved det hele er, at jeg desværre ikke har... Toon meer
Personlig betjening og gode råd giver den perfekte relation til at man vender tilbage til en ny handel. Jeg er personlig kæmpe fan af at sælger husker ens sidste køb og spørger ind til hvordan fisker... Toon meer
længe siden jeg har haft så god service! Der var problemer med at betale online hvilket ikke var grejxpertens skyld, de ringede og opdaterede mig hele vejen igennem, og gik så langt at de kunne lave e... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fiskegrej
Lynghøjvej 8C, 3540, Lynge, Denemarken
- Info@GrejXperten.dk
- grejxperten.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super service, og lyn hurtig til at få varen sendt afsted
Fandt løsning på udgået hjul
Hjulet til en bestilt ul stang var udgået. Jeg blev nervøs da tiden gik og det skulle bruges til gave. Jeg blev dog ringet op af Kristian og vi løste det ved jeg kunne få opgraderet hjulet til et andet slags, uden jeg betalte ekstra for det. Pakken når at komme frem og knægten bliver glad. God stil
Jeg kan kun gi den bedste anbefaling…
Jeg kan kun gi den bedste anbefaling til grejeksperten. Købte et par waders og waders støvler til min mand og han er så glad for dem. De kom rigtigt hurtigt og vil klart handle her igen
Varerne som beskrevet
Varerne som beskrevet. Hurtigt levering.
Super service og hurtig levering 😊
Super service og hurtig levering 😊
Helt sikkert et godt sted at handle.
Hurtig levering og gode priser.
Nordsjællands bedst fiskegrejs butik !
Har i gemmen flere år kommet ved grejexperten og har fra første besøg vidst at det var folk med passion for fiskeri der drev butikken og der er kun kommet flere og stærkere kræfter til så vis du mangler et par råd til din næste fisketur så slå et smut små deres hyggelige butik i Lynge og få den bedste service!
Gode priser. God stemning og Gode mennesker!
Jeg har kontaktet butikken flere gange…
Jeg har kontaktet butikken flere gange og rykket for et fiskehjul jeg købte hvor jeg fik en forkert extra spole som ikke passer på hjulet, de ville finde en løsning, men har aldrig hørt mere

Antwoord van GrejXperten.dk
10/10 🔥🔥🔥🔥
10/10 🔥🔥🔥🔥
Kæmpe anbefaling her fra.
Hvis du tøver så ikke tøv med at køb, de er sku nogle skønne mennesker
Nu vil jeg starte mit fiske eventyr for reel.🎣🔥🤩😎
Hilsen
Olivor Mølbæk 💪🏽🎣
Altid god Service og hurtig levering
Altid god Service og hurtig levering. Kan jeg bare anbefale
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være - som altid
Jeg er super glad for Kristian/GrejXperten
Jeg er super glad for Kristian fra GrejeXperten, han har en stor viden om hvad man skal bruge, hvis man fisker i å, sø eller kyst.
Man kan altid ringe, og får supper service.
Og der er altid gode priser på GrejXperten.
Leveringsservice er i top, det er fra dag til dag levering.
Kan varmt anbefales herfra.
Rigtigt god kundeservice
Rigtigt god kundeservice, fik leveret pakken efter 1-2 dage, utrolig hurtigt. Kan ikke andet en anbefale en at handle ved grejXperten.
Som altid når man handler hos…
Som altid når man handler hos GrejXperten, så får man det man bestiller og det til tiden! Har aldrig oplevet problemer herfra 😃. Det er god stil og god kundeservice
Altid super priser og lynhurtig…
Altid super priser og lynhurtig levering. Finder altid lige noget man mangler " savage Gear sg6 vadejakke " umuligt at opdrive i Europa og så har Kristian lige 2 stk liggende til halv pris, det er en konge dealer
GrejXperten, et frirum for fiskere.
Har kun handlet over webshoppen, hvilket var super nemt.
Eneste minus ved det hele er, at jeg desværre ikke har mulighed for at komme fysisk i butikken grundet min bopæl i det sydlige Jylland. Tror nemlig at det kunne være hyggelig lige at stikke hovedet ind for at få en lille fiskesnak med gutterne i butikken.
Hurtig levring
godt uvalgte af fluer