Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin vare til en fornuftig pris. Hurtig levering. Nemt at komme i telefonisk kontakt med firmaet, da jeg opdagede at jeg ved et køb havde skrevet forkert mailadresse, hvorfor jeg så ikke fik en ordrebe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkeligt lækre produkter! Og fantastisk koncept med at plante træer!! Jeg har endnu ikke brugt powerbanken mere end en enkelt gang, så jeg ved ikke, om den holder til 4 opladninger, men umiddelbart f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mail med spørgsmål til kundeservice blev besvaret hurtigt og imødekommende - og af et rigtigt menneske, da min powerbank havde fået en skade.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice (Tobias) fra GreyLime Jeg bestilte en powerbank til min ferie, men den var desværre defekt da jeg modtog den - jeg skrev med det samme til GreyLime, og indenfor få timer fik je... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Geschreven door het bedrijf

Bag GreyLime står vi, en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets. Vi lægger al vores glæde, viden og erfaring i at kunne tilbyde dig produkter, der ikke ligner alt det andet derude, og som lever op til vores høje krav og standarder.

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,5

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering.

Hurtig levering. Modtog alt det jeg havde bestilt. God service da jeg ringede og fortalte at jeg havde modtaget en defekt powerbank. Der blev afsendt en ny powerbank, som jeg kunne afhente godt et døgn senere 😊

3 augustus 2023

Ny powerbank u/b

Vi havde købt en powerbank for 1 1/2 år siden, som vi har brugt en del og været glade for. Pludselig ville den ikke lade mere.
Jeg kontaktede GreyLime og i løbet af to dage stod jeg med en ny i hænderne u/b.
Wow det kalder jeg god service!

27 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Super nemt god kvalitet

Super nemt god produkt beskrivelse lækker kvalitet og hurtig levering

28 maart 2023

Hej Charlotte

Tak for de søde ord - vi er glade for du kan li' vores produkter og hurtige levering.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden gang.

Mange venlige hilsner

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Godt produkt, men stoler ikke på anmeldelser

Anbefaler produktet og leveringstid.
Det der trækker ned er at de har slettet min første anmeldelse på deres hjemmeside da jeg gav dem en dårlig anmeldelse pga min første levering havde en produktionsfejl der gjorde produktet ikke var brugbart. Deres kundeservice reagerede hurtigt og sendte mig en ny powerbank uden problemer og jeg ønskede derfor at ændre min anmeldelse til det positive.
Her finder jeg så ud af at de har slettet anmeldelsen hvilket giver mig en dårlig smag i munden. Jeg ved ikke om jeg er den eneste de har slettet eller om det er noget de gør generelt til alle dårlige anmeldelser, men det mister min tillid til deres produkter der næsten kun har 4-5 stjerner.

8 april 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Kristina

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse af vores webshop samt powerbank.
Jeg forstår godt du bliver lidt skeptisk, men der er en forklaring.
Først og fremmest er vi kede af at høre, at du oplevede problemer med produktet, og er glade for vi fandt en hurtig løsning. Vi ønsker at påpege, at produktbeskrivelsen inkluderer information om produktets størrelse og specifikke ydeevne. Dette skaber en præcis forventningsafstemning for vores kunder.

Når det kommer til produktets ydeevne, ønsker vi at understrege, at forskellen i hastighed mellem din gamle powerbank, hvilket vi ikke modellen på, og denne powerbank kan skyldes flere faktorer, som f.eks. forskellige batterikapaciteter eller teknologier. Disse specifikationer for vores powerbanks kan findes i produktbeskrivelsen under fanen 'detaljer'. Herfra kan du sammenligne data og se hvilken der bør være hurtigst.

Det er vigtigt for os at holde en høj standard for vores produkter og yde vores kunder den bedste service og kvalitet. Da din powerbank var defekt, mener vi ikke at den skal anmeldes og sammenlignes med en fungerende powerbank.
Jeg håber derfor, at du forstår grunden til at vi valgte at skjule den første anmeldelse af produktet, da vi ikke mente den var helt fair.

Mange venlige hilsner,

Gode produkter

Gode produkter, overskuelig webshop og hurtig levering

30 maart 2023

Hej Jens

Mange tak for de 5 stjerner - det varmer.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os - håber vi ses igen.

Mange venlige hilsner

Super dejlige produkter

Super dejlige produkter
Powerbank utrolig blød
Cover bare så fiiint
Super hurtig service
Kan kun anbefales
Og elsker ideen bag plant et træ

19 maart 2023

Hej Karina

Tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at du glad for vores produkter.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Venlige hilsner