Atat Restart și sesiunile cu domnul…
Atat Restart și sesiunile cu domnul Dorin au reprezentat un punct de cotitură în evoluția mea personală și profesională. Acest proces nu a fost doar o simplă instruire, ci o transformare profundă. De la început, mi-am dorit să duc afacerea mea la un alt nivel, dar mi-au lipsit atât claritatea în viziune, cât și încrederea că pot realiza ceea ce îmi propusesem. Cu ajutorul îndrumărilor oferite, am reușit să îmi cristalizez obiectivele, să identific pașii concreți necesari și, cel mai important, să-mi dezvolt o mentalitate orientată spre succes.
Sesiunile cu domnul Dorin nu doar că mi-au oferit cunoștințele necesare pentru a-mi extinde afacerea, dar mi-au și deschis perspective noi asupra potențialului meu. Am învățat să am încredere în abilitățile mele, să îmi gestionez eficient resursele și să iau decizii strategice, care să mă ajute să îmi ating scopurile. Am trecut de la dorințe și visuri la acțiuni concrete și rezultate măsurabile. Faptul că am avut acces la acest tip de mentorat și sprijin mi-a accelerat enorm parcursul.
Nu a fost doar despre afacere, ci și despre dezvoltarea personală. Am învățat să fiu mai disciplinat, mai organizat și să mă concentrez pe obiectivele care contează cu adevărat. Toate acestea mi-au oferit încrederea și tăria de a merge mai departe, indiferent de obstacole. Sunt recunoscător pentru tot ce am primit – un sprijin pe care nu îl găsești ușor și care a avut un impact semnificativ asupra vieții mele.
Mulțumesc 🌷🌷
11 oktober 2024