Gare BBQ & Outdoor AB Reviews 218

4,7

Glad att bästa grill bästa leverantör är tillbaka i den svenska marknaden. Gedigen kvalitet som inte kostar skjortan. Har länge använt Landmann som min huvud leverantör och utan tvekan levererar allti... Toon meer

I had difficulties to find the sparepart I was looking for, spent some time searching before landing to grilltorget.se. Thought it still might take some time to receive the part after ordering it, was... Toon meer

Beställde reservdelar till en grill jag annars skulle kastat. Nu är den som ny. Bra kvalitet på produkten och supersnabb leverans!

Snabb och bra service efter att jag bad om att ni skulle ringa upp på mailet. Ni borde ha ett telefonnummer på faktura och hemsida.

1. Grillwinkel
  2. Elektrogroothandel

GARE BBQ & Outdoor är en distributör inom grill, eldstäder och grilltillbehör. Vi representerar Landmann i Sverige, Danmark, Norge och Island samt Cobb i Sverige. Vår personal har över 30 års erfarenhet från branschen och har varit verksam i bolag med inköp, försäljning och logistik till samtliga nordiska länder. Vårt mål är att erbjuda våra återförsäljare välkända och lättsålda produkter med högsta servicenivå. Genom att arbeta tillsammans och lära känna varandra kan vi erbjuda er rätt produkt vid rätt tillfälle och nå gemensam och långsiktig framgång. GARE BBQ & Outdoor har huvudkontor i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Våra lager finns i Kungsbacka och Helsingborg. Vi har ett stort utbud av tillbehör och reservdelar även till vissa äldre modeller. Vi hjälper dig med reservdelar till Landmann och kan skicka till Sverige, Norge och Danmark. Kontakta oss på +46 31 389 10 63 eller support@gare.se

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kanon

Snabbt och prisvärt

8 september 2025

Antwoord van Gare BBQ & Outdoor AB

Tack Joakim för din a fina ord.
Ha en fin dag
//Johanna

Snabb leverans!

Tack! Så imponerad av den snabba leveransen på mina grillplåtar👏👏👏

27 augustus 2025

Hej Annea!
Vi blir så glad att du är nöjd.
MVH Johanna

Bra leverans

Bra leverans, passade perfekt

25 augustus 2025

Hej Thomas!
Härligt att din beställning passa.
MVh Johanna

Snabb hantering

Snabb hantering. Prylen hade dock en skada när den anlände. Eftersom den skadan inte hade någon effekt på funktionen eller syntes så lät jag det bero.

28 juli 2025

Tack för din återkoppling, Benedicta😀

Smidigt!

Smidigt och snabb leverans! Toppen!

30 juli 2025

Tack för din återkoppling, Andreas 😀

Snabb leverans!

Köpte en fettuppsamlare till min Landman. Snabb leverans! Hur bra som helst.

30 juli 2025

Tack för din återkoppling, Magnus 😀

Behövde hjälp med vilka delar jag…

Behövde hjälp med vilka delar jag skulle ha till min grill maila dom och bad dom ringa mig om det och det gjorde dom så grym service😊👍

30 juni 2025

Tack för din återkoppling, Dennis 😀