Groots Verzekerd Reviews

4,7

We zijn al jaren klant bij Groots Verzekerd en nog steeds heel tevreden. Echt super klantvriendelijk en altijd snel met reageren! Of het bijvoorbeeld gaat om een kapot scherm gaat van je telefoon of a... Toon meer

Na een online platform dat mij niet beviel bij Groots Verzekerd terecht gekomen en wow wat is dat thuiskomen. Er wordt alle tijd genomen om alles tot in detail op kantoor of thuis door te nemen, ze ho... Toon meer

Een prettig gesprek met Thomas de Groot gehad over ons verzekeringspakket. Waarbij Thomas deskundig de lopende verzekeringen heeft toegelicht en alternatieven heeft aangegeven. Het spreekt voor zich... Toon meer

1. Verzekeraar
  2. ook in
  3. Bedrijfsverzekeringsmaatschappij
  4. Hypotheekmakelaar
  5. Intermediair
  6. Tussenpersoon voor levensverzekeringen
  7. Tussenpersoon voor woningverzekering

Al meer dan 25 jaar hèt verzekeringskantoor in Houten voor (bedrijfs)verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Uitstekend

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top service

Snelle, persoonlijke en vriendelijke hulp. Ze denken mee en checken elk jaar even of er situatie wijzigingen zijn en of er aan de hand daarvan wijzigingen nodig zijn in mijn pakket. Na een ongelukje in huis heb ik heel snel uitbetaald gekregen voor reparatie/vervanging.

12 september 2024

Antwoord van Groots Verzekerd

Bedankt Dionne! We blijven altijd voor je klaarstaan!

Groots Verzekerd totale ontzorging

Groots Verzekerd verzorgt al onze verzekeringen, hypotheken en meer, zowel zakelijk als privé, en dat naar volle tevredenheid! De communicatie is altijd snel en duidelijk, en hun behulpzaamheid is top. We waarderen de betrokkenheid en persoonlijkheid. Daarnaast hoe ze alles moeiteloos combineren voor ons bedrijf en privé, inclusief onze woning. Kortom, een prettige ervaring en uitstekende service!

12 september 2024

Antwoord van Groots Verzekerd

Bedankt voor jullie fijne woorden en jarenlange vertrouwen. Op naar nog vele succesvolle jaren samen!

Kleine schade ingediend is opgepakt en…

Kleine schade ingediend is opgepakt en alles is op korte termijn afgewikkeld groot voordeel van een tussenpersoon Groots Verzekerd
Prima service

24 juni 2024

Antwoord van Groots Verzekerd

Fijn om te horen Chris en dankjewel voor de beoordeling!
Groet,
Team Groots Verzekerd
Thomas

Snelle persoonlijke professionele afwikkeling

Vriendelijke, hulpvaardige, snelle en professionele afhandeling van de schade. Ook financiële afronding snel. Je krijgt een mail met alle info en ook een persoonlijke telefonische bevestiging. Aanbeveling!

24 april 2024

Antwoord van Groots Verzekerd

Remco dankjewel! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Perfect geholpen

Perfect geholpen, klantvriendelijk en behulpzaam hebben ze dit voor ons opgepakt en snel afgehandeld.

9 februari 2024

Antwoord van Groots Verzekerd

Bedankt voor de positieve review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent! Mvg Thomas

Deskundig

Deskundig, zakelijk en snel

5 februari 2024

Dankjewel Martin!

Hele prettige en voordelige dienstverlening bij Groots verzekerd

Thomas is bij ons thuis geweest en heeft alle tijd en ruimte genomen om onze wensen/vragen te beantwoorden. Wat me nog het meest verbaasde was de premie die hieruit rolde. Mijn ervaring met vergelijkbare bedrijven resulteerde vaak in een vele male hogere premie. Bij groots verzekerd hoef ik me daar dus helemaal niet druk over te maken. Heerlijk!! Nogmaals bedankt voor het fijne contact en ik adviseer Groots verzekerd iedereen aan.

3 oktober 2023

Antwoord van Groots Verzekerd

Tim, dankjewel voor je waardering en je weet dat je altijd bij ons terecht kunt als je vragen hebt!

Een prettig gesprek met Thomas de Groot…

Het spreekt voor zich dat we terveden zijn over de diensten van Groots Verzekerd. Al meer dan 40 jaar onze verkeringen bij hen ondergebracht. Leuke is dat onze kinderen nu ook tevreden klant zijn bij Groots Verzekerd (Van Wiggen & De Groot)!

14 augustus 2023

Beste Marcel,
Dank voor je positieve woorden! We kijken ernaar uit om jullie en natuurlijk jullie kinderen nog vele jaren van dienst te zijn.

Met Grootse groet,
Groots Verzekerd