Heb al 19 keer iets met Groupon besteld. Dit is op 1 enkele keer na (failllissement aanbieder) altijd goed verlopen. Kritiek die hier te lezen valt is wellicht terecht maar heb al de meest uiteenlope... Toon meer
Je besteld een topper en krijgt een goedkoop exemplaar thuis,meer dan 100 euro goedkoper dat model staat ook op hun site ,dus zwart op wit! Mailen of antwoorden laat staan rechtzetting ...geen antwoo... Toon meer
Verwarrende info of communicatie op de voucher: -optreden This is Tina: 1/2/2025 -voucher verzilveren VOOR 01.02.2025 -geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor 02.02.2025 om 20:00uur... Toon meer
Ik ben ontzettend blij met mijn prachtig genezen wenkbrauwen! Ze zien er heel natuurlijk uit, precies zoals ik had gevraagd. Echt vakwerk! Absoluut een aanrader!
aankoop batterijen - afrader - verborgen douanekosten
Ik had een set batterijen voor onder de 10 euro besteld met de gewone verzendkosten erbij. Nergens was vermeld dat het pakket uit het Verenigd Koningkrijk ging komen. Na Brexit kwamen daar douanekosten erbij als je boven bepaald aankoopbedrag zit, wat mijn bestelling zeker onder zat. En toch moest ik douanekosten betalen doordat het bedrag verkeerd aangegeven was bij verzendingsopmaak. Groupon liet weten dat ik ofwel het pakket kon retourneren voor terugbetaling en de verzendingskosten op mij kon nemen. Wat belachelijk is, want de fout was in de eerste plaats niet gemaakt door mij maar door hun verzender plus onvolledige of foutieve informatie op hun websitebeschrijving qua verzending. Maar ze weigerden pertinent om de extra foutief opgelegde douanekosten van 35 euro terug te storten op mijn rekening. Het enige dat ze deden was dat bedrag dan in Groupon-credits teruggeven met extra 10 euro erbij. Maar na deze hele ervaring vertrouw ik geen enkele bestelling meer bij hen sinds je niet weet van waar het pakket verzonden gaat worden en of er douanekosten erbovenop komen. Voor een aankoop van 10 euro waarbij ik plots 35 euro erbovenop moest leggen om dan uiteindelijk te horen dat het niet teruggestort wordt. Nee, dank je.
Na een bestelling van een tv-meubel…
Na een bestelling van een tv-meubel kreeg ik deze (ook de verpakking) beschadigd thuis geleverd. Onmiddellijk via mail contact op genomen met Groupon. Na wat mailen en bij gevoegde schade foto’s door te mailen was duidelijk dat mijn tv-meubel ernstig was beschadig via het transport. Na goedkeuring werd de retour geregeld en me beloofd dat ik binnen 2 dagen iemand zou contact opnemen voor de ophaling van de geschonden tv-meubel. Daarna zou ik ook mijn geld terug gestort krijgen.
We zijn nu een 4 tal weken later. Nog steeds niemand gehoord. Al een paar keer terug gemaild. Maar steeds kreeg ik een standaard mail terug. Dus niet meer op mijn vraag. Sedert deze week wordt zelfs niet meer op mijn mail ms geantwoord. Ik ben zeer erg teleur gesteld. Zo werk je niet met mensen.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Sint cadeau reeds ver op tijd besteld. Na weken wachten,half november contact opgenomen. Daar werd er mij verzekerd dat het ten laatste 27 nov zou toekomen. Meer dan een maand later.
Nu 2 december nog steeds geen pakket. Voorraad zou opzij. Geld terug krijgen is geen optie. Ik zou een groupon tegoed krijgen om voor iets anders te besteden.
Hier ga ik echt niet mee akkoord.
Afzetters zijn het!
Terugbetaling van retour blijft uit!!! Betreurend hoe slecht opvolging van…
Betreurend hoe slecht opvolging van klachten bij Groupon gaat.
De vertraagde levering... de retour die een maandje op zich liet wachten, en als kers op de taart... de terugbetaling.
Spannend verhaal want het derde hoofdstuk blijft aanslepen. De trilogie is dus nog niet afgelopen. Medewerkers worden deskundig bijgestaan door automatische mails... met de optie om aan te geven dat het probleem reeds zou zijn opgelost. Ongelooflijk frustrerend.
Mirakels geloven ze blijkbaar nog in.
Hoe wapen je je tegen bedrijven die zich wegsteken achter een mailbox????
Als het goed gaat mag het ook gezegd (geschreven) worden
Als het goed gaat mag het ook gezegd worden.
Goede en snelle communicatie, helder antwoord.
meedenkend en hulpvaardig. proficiat
OPLICHTERIJ BIJ GROUPON
Ik had een restaurantbon van social deal en 1 van groupon als cadeau gekocht waarvan de einddatum beide eind maart was. De bon van social deal is automatisch verlengd door de coronacrisis. Bij groupon ben ik gewoonweg mijn geld kwijt. Als je niet opgelicht wil worden : KOOP NOOIT MEER BIJ GROUPON!!!! Hier laat ik het niet bij!
weet niet heb vanmorgen dingen bestelt…
weet niet heb vanmorgen dingen bestelt groupon. krijg het dinsdag aan.lees vele negatieve revieuws. hoop dat ik niet voor gek word gehouden. eerijk duurt het langst.
Ronduit schandalig
Ronduit schandalig. Ze hebben mij van 12 december 2019 tot nu aan het lijntje gehouden geweest. Het product is nooit aangekomen, maar het geld is wel van mijn rekening. Inmiddels zit er na talloze schrijven en telefoontjes niets anders op, dan het op te geven.
De grote zoekactie bij Groupon
Dit doe ik niet graag maar deze is wel nodig, om andere kopers te verwittigen ik kocht een davis-grant-furniture-set-2 aan , een zeer goede prijs.
Aangekocht op 2/7/2019, volg ik dit op staat er verzonden op 4/7/2019, vandaag zijn we 17/07 en heb ik nog niets ontvangen.
Ik belde met de klantendienst, daar vertelde men mij het is verzonden, staat bij dpd.
Op mijn vraag kan U na gaan waarom het nog niet uitgeleverd is, antwoord men ik moet dit door geven aan een andere dienst, binnen de 4 dagen hebt U een antwoord.
Nog steeds heb ik geen antwoord.
Ik belde zelf naar dpd, mijnheer hier staat niets voor U van bij Groupon........
Toen ik verhaal ging halen bij groupon, weer zelfde antwoord.....ik moet dit door geven aan een andere dienst...weer zonder gevolg, en om hun probleem helemaal te verdoezelen, hebben ze het trackingnummer weg gehaald bij mijn bestelling die ik kan volgen.
Dus beste mensen het kan er aantrekkelijk uit zien maar ze hebben niet de know how om problemen op te lossen, ze weten niet waar een set van tafel stoelen en kussens is........
Ik ontving de kaarten niet voor mijn…
Ik ontving de kaarten niet voor mijn geboekte actie. Duurde langer dan aangegeven. Dus iets anders geregeld. 2 dagen later waren de kaarten er ineens wel maar toen kon ik ze niet meer gebruiken.
Contact hierover gehad maar geen geld terug. Was niet hun probleem. Hier zie je mij niet meer terug.
Groupon, kutfirma
Lesje geleerd dank zij groupon
Wat een groote firma ( asociale firma)
Bon gekocht bij carwash planet
Bij aankomst bon getoond via app op gsm, konden bon niet aanvaarden omdat groupon deze op papieren versie wilden!!!!! anders kregen zij hun geld niet
Nu dacht ik dat wij in anno 2018 leefden maar niets is minder waar, gaan achteruit...
Dus lesje geleerd en groupon verwijdert van ieder apparaat, dus mensen 2x nakijken wat de voorwaarden zijn
Dank u GROUPON voor de slechtste service ooit,wat een multinational
Al drie keer Groupon aanbod geprobeerd
Al drie keer Groupon aanbod geprobeerd, al drie keer heel tevreden
ben al jaren klant met 8 pagina's …
ben al jaren klant met 8 pagina's aankopen, ben nu door omstandigheden mijn grouponvoucher vergeten te gebruiken (etentje) en krijg hem niet verlengd of terugbetaald, geen enkele dienst verleent en maar één gedupeerde, ik dus, voor mij kan groupon de boom in, nooit meer, de prijzen die ze trouwens aanbieden zijn gemanipuleerd alsof je voor 160 euro het item nu kan kopen voor 20 euro, bedriegers zijn het en een serviceverlening van nul komma nul
TELEFONISCH CONTACT MET GROUPON BELIGIE IS NIET MOGELIJK
In het verleden heb ik geen slechte ervaringen met Groupon gehad.
Echter nu heb ik een vraag aan Groupon en wat blijkt:
beide Belgische telefoonnummers, die op de website van Groupon BE vermeld staan, bestaan NIET! Chatten wordt wel vermeld op de
website maar is NIET mogelijk! Inloggen op mijn Google account
wil ook al NIET lukken! En emails worden ook NIET of minstens
NIET vlot beantwoord! Ik ben verplicht af te wachten en te hopen dat ik uiteindelijk toch een antwoord krijg.
Totaal onbetrouwbare levertermijnen en geen hulp van klantendienst van Groupon.be
Zowat alles wordt via 'Groupon Goods Global Gmbh' verkocht, een Zwitserse maatschappij die dus buiten de Europese geschillencommissie valt...
De levertermijnen zijn hoofdzakelijk 'circa 14 dagen' wat in praktijk betekent dat je goederen niet eens binnen de maand arriveren...
Bij het tracken van goederen valt me iets zeer eigenaardigs op. De dagen na aankoop wordt er trouw een opvolging voorzien en na een week valt alle opvolging stil. Sommige goederen zijn totaal niet traceerbaar alhoewel ze reeds een maand geleden in een buurland zouden vertrokken zijn. De link 'volg het pakket' blijft dan weken ongewijzigd. Reken hier dus nooit op voor cadeaus die tijdkritisch zijn zoals sint, kerst, nieuwjaar, verjaardag... Vier van mijn nog steeds niet geleverde goederen geven via deze link de melding 'error 500: Oops! Sorry, an error has occured. Internal Server Error!' waarbij de klantendienst me trouw elke week een bericht stuurt dat ze nog steeds bezig zijn met 'het behandelen van mijn kwestie'...
Levertijden
De gegeven levertijden kloppen niet altijd, als je dan een mail stuurd krijg je als antwoord daar kunnen wij niets aan verhelpen, doch op de site staat nog steeds voor dat artikel de zelfde levertijd en reeds zoveel verkocht. Het gaat hier over een matras, normale levertijd 2 weken nu reeds meer dan 4 weken de levertijd word steeds aangepast. Het bestelde zou nu nog steeds in Italië staan?
klanten service
wij hadden zweetbanden besteld die binnen de twee dagen gingen geleverd zijn wij hebben zelf groupon moeten contacteren na .... twee weken !!!
Namaak producten!
Onlangs bestelde ik een dashcam met 60% korting. Het ging om een G30 dashcam. Maar wat hier aan kwam was niet eens te vergelijken met het origineel. Uiterlijk zag het er hetzelfde uit. Maar de kwaliteit van de opnames en de specificaties kwamen niet overeen. Bvb. Geen 720/1080p recording, geen G-sensor, geen accident-tracking, geen HDMI uitgang. Het was gewoon een rotslechte namaak met VGA opname kwaliteit en een bar slechte, vuile(!) lens. De oplossing die Groupon gaf was om het terug te sturen naar het bedrijf in de UK met de retour op mijn kosten, zonder enige vermelding van terugbetaling, vervanging of wat dan ook. Het bedrijf in kwestie heeft ook nooit wat laten weten.
Iphone 4 / 4S
Na 10 maanden had ik een probleem met WIFI en Bluetooth op mijn - via groupon - gekochte Iphone 4S (nov 2012).
Ik dacht dat de herstelling geen probleem zou zijn vermits Apple 1 jaar fabrieksgarantie geeft. Maar wat blijkt : Apple wil de garantie niet laten spelen omwille dat het een Amerikaans toestel is (werd nergens vermeld bij Groupon) , ingevoerd via Albanië. Na contactname met Groupon had ik na 2 weken eindelijk een e mail vast waar ik support kon krijgen. Het bleek echter een Zwitserse firma te zijn die geen support gaf in België. De enige mogelijkheid dat ze me gaven is dat ik het toestel op zou sturen naar een adres in Frankrijk (op eigen kosten, wat wettelijk niet mag tijdens garantie periode ) en dat na 3 à 4 weken (staat er letterlij) ik bericht zou krijgen dat het ja/neen gemaakt zal/kan worden.
Ik ben uiteindelijk naar een repaire shop geweest in Antwerpen waar het euvel voor 57 euro verholpen werd.
KOOP dus geen Iphone via hen. Het voordeel in aankoopprijs ben je zo weer kwijt wanneer er een probleem is.
Marc