Voor de verandering eens een andere zaadjes site geprobeerd. 40 euro. 2 x 5 zaadjes. En 1 gratis. Maar allemaal kwamen ze niet uit. En dat is echt wel bijzonder aangezien er normaal wel3 a 4 van de 5... Toon meer
Super tevreden over Growland. Bestelling netjes en snel ontvangen, alles goed en stevig verpakt. De prijs was scherp en de kwaliteit van de tent is echt top – degelijk materiaal, voelt solide a... Toon meer
Product besteld bij Growlandaar moest het terug sturen. Goede service en vriendelijke medewerker gesproken. retour was voor eigen kosten dus naar Duitsland wel prijzig maar dat kost het nou eenmaal.
De growshop met het assortiment waar elke homegrower zich meteen thuis voelt Het scala aan producten die we in onze on-line growshop bieden is perfect geschikt voor je eigen binnenkweek. Dat merk je meteen als je op onze website begint te surfen. We gaan al een flinke tijd mee, en zijn in die tijd door onze ervaring en uitgebreide keuze tot een van de grootste aanbieders van kwalitatieve Indoor-Grow producten uitgegroeid. Ons doel is je bij te staan in je ambitie iets moois voor jezelf te telen, en die gedroomde prachtige opbrengst te realiseren. We hebben voor elke zichzelf respecterende thuiskweker de juiste producten in huis en we vinden het leuk om met je in gesprek te gaan als we toch iets op jouw verlanglijstje in ons assortiment over het hoofd gezien hebben. Zoveel plezier als jij hebt om zelf thuis iets te laten groeien, zoveel plezier hebben wij eraan je hierbij te helpen met raad en daad. Onze gedrevenheid een mooie webshop voor homegrowers neer te zetten zie je hopelijk meteen terug in de keuze van eersteklas producten van de beste fabrikanten, die niet van gisteren zijn. De tientallen jaren ervaring van de producenten wiens assortiment we vertegenwoorden hebben niet voor niets een goede reputatie, ze doen dat wat ze beloven, en vaak nog met een schepje erboven op. We houden onze ogen en oren altijd open om niets te missen van de nieuwste snufjes die op binnenkwekers markt te krijgen zijn. En daar moet je ook wel echt goed bij opletten, er is altijd wel weer een mooie minerale of organische Plantenvoeding of een hagelnieuwe LED Kweeklamp die je toch echt geprobeerd moet hebben.
Sorbenstraße 22, 20537, Hamburg, Duitsland
- +49 (0)40-244241670
- sale@growland.biz
- growland.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 39% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Geen fatsoenlijke nederlandse…
Geen fatsoenlijke nederlandse beschrijving dagen zijn slecht te zien helemaal bovenin tegen de rand micro lettertype veel te klein
goed spul gaat lkkr snel grtjs hollanda
Overzichtelijk en makkelijk bestellen
Overzichtelijk en makkelijk bestellen. Snelle levering
Makkelijk besteld
makkelijk besteld, producten waren helemaal in orde, duurde alleen iets langer dan verwacht qua verzending.

Antwoord van Growland
Sedert een paar jaar koop ik bij…
Sedert een paar jaar koop ik bij Growland en ik kan me niet herinneren dat ik er ooit problemen had , ze zijn niet de goedkoopste ook niet de duurste, hun site is duidelijk en gebruiks vriendelijk. De wijze van bestellen en betalen is eenvoudig en de comunicatie van de zending verloopt correkt en lang moet je niet op je bestelling wachten.
Leuk logo ook trouwens !

Antwoord van Growland
Perfect aangekomen en goed ingepakt
Review bestelling zaden
-Correcte variëteit van zaden. Geen substituties.
- Democratische prijzen !
-Levering kort na bestelling en betaling
-Zorgzame en veilige verpakking
Hallo daar
Hallo daar
Ten eerste heb ik lang gewacht op mijn bestelling Ten tweede ik had a+b in vijf liters flessen besteld en wat krijg ik twee keer een liter flessen van a+b jah toch wel jammer.
Snelle levering!
Goed duidelijk en optijd💪🏼
Duidelijke site, levering top!!
Wel 5 sterren waard,maar 4 gedaan om dat iedereen verbeterpuntjes moet blijven houden👌
tevreden over de kwaliteit van het product
Ik heb TriPart gekocht en ben tevreden over de kwaliteit van het product.
Al vaker wat besteld via deze site
Al vaker wat besteld via deze site.
Betrouwbaar en altijd snel geleverd.
tevreden ;-)