Grow Yoga Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et helt igennem fantastisk yoga-retreat i Torekov! Fantastisk yoga, utrolig lækker mad – uanset om du foretrækker vegetarisk, fisk eller kød. Torekov byder desuden på smuk natur og afslappende spa. Vi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var 3. gang, jeg var med Grow i Torekov. Opholdet varede 1,5 dag. Fik så meget ud af det. De skønneste yogatimer (5). Den dygtige instruktør. Luksus ophold på hotellet. Lækker mad og forplejning.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Yoga-retraite
  2. ook in
  3. Touroperator

Geschreven door het bedrijf

Grow Yoga åbnede i 2019 som et lille yogastudie med 7 ugentlige yogahold, beliggende på Nivågaard i Nivå, Nordsjælland. I dag er Grow Yoga et af Nordsjællands største yogastudier med mere end 40 ugentlige hold, forløb for seniorer, workshops og retreats med søsterselskabet Grow Yoga Travel. Bag Grow Yoga og Grow Yoga Travel står yogalærerne og iværksætterne Pernille Ramm & Sanja Sonne. "Vi sætter stor ære i at give alle vores studiemedlemmer og rejsende en nærværende, personlig og professionel yogaoplevelse, hvad enten du møder os i studiet i Nivå eller tager med os på yogarejse eller yogaretreat." - Pernille & Sanja. GROW YOGA TRAVEL Vi er medlem af rejsegarantifonden, så du kan trygt rejse med os. Vores ture er for alle - begyndere såvel som garvede, kendte ansigter som nye. Vi gør vores bedste for at give dig en god oplevelse. Vi er nye på Trustpilot, men "gamle i vores branche" - på den gode måde. Varmt velkommen hos Grow Yoga! Ejere: Pernille Ramm & Sanja Sonne

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absolut en fornøjelse

Absolut en fornøjelse. Fantastisk beliggenhed i rolige og smukke omgivelser. Yoga timen var vild god og en dygtig instruktør som ikke var bange for at rette/vejlede undervejs på en meget behagelig måde. Skøn førstegangs oplevelse, kommer uden tvivl ugentligt fremover🧘

29 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bare det bedste yoga studie

Hvis man ikke var afhængig af yoga, så bliver man det. Grow er det bedste yoga studie man kan ønske sig. Fantastiske omgivelser både ude og inde, vildt søde og dygtige undervisere, alle yoga former og bare en super behagelig atmosfære. Fem stjerner og fem ❤️❤️❤️❤️

6 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lejede yoga salen med instruktør…

Jeg lejede yoga salen med instruktør til min 70 års fødselsdag. Vi var 21 kvinder i alderen 37 år til 79 år. Instruktøren lavede et fint program hvor alle kunne være med øvede som uøvede . Vi afsluttede med snack og ingefærs shot . Alle nød det. Perfekt start på en dejlig aften. Tak til grow yoga

6 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt privat yogastudie med naturudsigt…

Skønt privat yogastudie med naturudsigt og dygtige undervisere.
Især må jeg fremhæve Birkeengen, som er kulissen for udendørs yoga og udsigten inde fra studiet. Det kan slet ikke beskrives hvor særlig oplevelse det er at dyrke yoga og se heste, egern og hjorte passere forbi på den anden side.

Antwoord van Grow Yoga

Tusind tak for at dine fine ord om Grow.
Helt enig - vi har den bedste udsigt til Birkelunden, hvor vi kan følge årstiden på nærmeste hold. Og lytte til den 🐦‍⬛
Vi elsker at undervise i dette lokale og udendørs.
Rigtig god dag Pernille - Grow Yoga

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlige lokaler ud til natur og…

Dejlige lokaler ud til natur og professionelle instruktører.

Kommer 100% igen (:

14 juni 2026

Antwoord van Grow Yoga

Hvor dejligt at høre du havde en god oplevelse hos Grow Yoga og gerne kommer igen. Du er hjertens velkommen.
Bedste hilsner

Seriøst omsorgsfuldt

Skønt studio

Antwoord van Grow Yoga

Tusind tak for at dele dette. Det er vores mål at skabe et yogastudie med god yoga, tryghed og plads til alle. Hvor der er omsorg og keren for hinanden ❤️
Bedste hilsner

Det bedste yoga studie jeg er kommet I

Det bedste yoga studie jeg er kommet I
De smukkeste opgivelser- og de dygtigste og kærligste yoga lærere🙏🏼

Antwoord van Grow Yoga

Tusind tak for de fine ord - vi gør os umage hver eneste dag med at skabe det bedste yogastudie for ALLE.
Rigtig god dag Pernille - Grow Yoga

Prøv det🤩!

Jeg har nu gået til senior yoga (er 72 år) på Grow Yoga i ca 5 år,for det kan jeg slet ikke undvære. Det er så professionelt, på den gode måde, og stemningen på holdet er rigtig hyggelig og venlig. Alle kan være med på det niveau man nu engang selv er. Det bør man virkelig prøve😊.

5 juni 2026

Kære Ingrid,
Hvor er vi glade for at høre du nyder SeniorYoga hos Grow Yoga og ikke kan undvære det. Det er nogle dejligt hold, og en fornøjelse at have så mange skønne senior yogier hos os. Vi glæder os til næste sæson. Bedste hilsner Pernille - Grow Yoga

Professionel yoga

Yoga i særdeles høj kvalitet, tilrettelagt med øje for alle.
Jeg har været ramt at svimmelhed et par måneder, jeg blev møde med øvelser jeg kunne være med i og har deltaget på lige fod med alle andre

1 juni 2026

Kære Laila,
Dejligt at høre du har og har haft gode oplevelser med yoga hos os. Det er nemlig vigtigt at man kan deltage på vores SeniorYoga hold, også når man skal modificere sin yogapraksis. Bedste hilsner Pernille - Grow Yoga

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig dejlig oplevelse for vores team…

Rigtig dejlig oplevelse, og super hurtige til at svare :) Vores team fik stor glæde at breath-working sessionen kombineret med nogle gode dybe stræk.

Mange tak!

22 mei 2026

Kære Anne,

Det var en fornøjelse at være med til at give jer en god start på jeres teamdag for anden gang.
Vi kommer gerne igen en anden gang.
Bedste hilsner Pernille - Grow Yoga

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den skønneste kombi af yoga og spa

Den skønneste kombi af yoga og spa på Torekov Hotel. Og man behøver absolut ikke være god til yoga - alle kan være med. Kan på det varmeste anbefale et retreat med Grow Yoga 👍😊

26 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig dejlig aktiv ferie på Madeira

Rigtig dejlig aktiv ferie på Madeira - rigtig god undervisning - varieret og styrkende yoga og dejlige vandreture. Super dejligt hotel, både med beliggenhed, udsigt, stort værelse, den lækreste morgenmad, og god aftensmad. Serviceorienteret personale på hotellet. Dejlige mennesker at være sammen med og ikke mindst Pernille, som var tour-leder

23 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt retreat med dejlig yoga

Virkelig god og varieret yogaundervisning med plads til alle og højt til loftet. Skønt hotel, dejlig spa og lækker mad!

30 november 2025

Kære Heidi,
En fornøjelse at have dig med på yogaretreat - dejligt at høre du nød turen. Bedste hilsner

Det var 3

Badning og sauna. Lang gåtur lige udenfor hotellet. Bonus var absolut instruktør Pernille, som kan variere i det uendelige med sin dygtighed og inspirerende personlighed

9 november 2025

Kære Liza;
Tre gange - så er det en tradition :-) Tusind tak for de fine ord - fornøjelsen er gensidig. Dejligt selskab ❤️
KH Pernille - Grow Yoga

Ren selvforkælelse

To skønne dage i Pernilles sikre hænder. Perfekt introduktion til yoga og også udfordringer for de mere øvede. Vidunderlige omgivelser i Torekov, dejlig mad, skøn stemning. Jeg kommer igen og tager min datter med ❤️

Antwoord van Grow Yoga

Det var en fornøjelse at have dig med på retreat - og jeg er rigtig glad for du nød det. Vi elsker, når børn kommer med på vores retreat - de elsker det!! KH Pernille

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem lækkert og proffessionelt…

Helt igennem lækkert og proffessionelt forløb, både hvad angår yoga, læreren, samt omgivelserne - hvor heldig kan man lige være :)

Kære Jens,
Dejligt at høre det var en god oplevelse at være med på yogaretreat - og at du som novice i yogaens verden nød yogasessionerne :-) Bedste hilsner Pernille

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superbehagelig og hyggeligt yoga ophold

Superbehagelige omgivelser, let indtjekning på hotellet, god service. Superhyggelige yogatimer og en skøn instruktør der fik alle til at føle sig godt tilpas. Dertil kom fantasisk mad og spa oplevelser og skøn natur ovenikøbet

Kære Eva,
Tusind tak for dine fine ord, og det glæder mig at det var en god oplevelse ift. hotel, mad, spa, natur og ikke mindst yogaen. En fornøjelse at have jer med. Bedste hilsner Pernille - Grow Yoga

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været på Yoga retreat med min…

Har været på Yoga retreat med min netværksgruppe på Torekov Spahotel og det var bare en superoplevelse. Pernille Ramm fra Grow Yoga er helt fantastisk til at afholde yoga, selv for et blandet hold med forskellige niveauer. (hun har den bedste stemme, til at guide igennem øvelserne - vi ælskede det) Det var en rigtig god oplevelse for os alle. Selve stedet er rigtig godt med super facilliteter til konferencer, hyggeophold eller f.eks netop til yoga retreat. Specielt var vi alle ret begejstrede for maden. Pernille, Torekov, yoga retreat kan kun anbefales!

24 augustus 2025

Dit is Trustpilot