Bestelling kwam week te laat. Helft was niet geleverd. Andere helft functioneerde niet, dus geretourneerd in overleg met verkoper. Nu sturen ze aanmaningen van 450 euro, terwijl we geen producten heb... Toon meer
Een week geleden een Kobo Forma gekocht via de website. Eenmaal de Forma thuis te hebben, bleek de power knop niet goed te functioneren. Contact opgenomen via de mail en heel snel een antwoord van Mi... Toon meer
Wij zijn een online webshop gevestigd in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van producten met een zeer lage prijs. Wij bieden verschillende producten aan zoals: Elektronica, Camera's , Lego en véél meer. Wij staan bekend om de beste discount deals van heel Europa. Lage prijzen, waarbij een hoge service en kwaliteit inbegrepen is.
Amsterdam, Nederland
- 0687592629
- info@gtdiscount.com
- gtdiscount.com
Heel slechte webwinkel
Heel slechte webwinkel. Adverteer dat het een infrarood kachel is, maar is niets van waar. Hé krijg een kachel met een mica plaat die minimaal opwarmt en snel weer afslaat omdat hij niet veel warmte oplevert terwijl de vermogen 2400 watt is. Wat nog erger is heb ik €170 betaald en bij ander leveranciers rondt de €70. Nadat ik gemaild heb om het product terug te sturen nooit meer iets terug gehoord
Soundbar bij PrimeshopNL (GT discount)…
Soundbar bij PrimeshopNL (GT discount) via Bol.com gekocht. Deze was de goedkoopste, maar vervolgens werd een andere soundbar van hetzelfde merk (slechter modelnummer) geleverd. Geld uiteindelijk na 2 weken via bol.com terug gekregen.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice ! TV besteld; bleek bij levering defect ( scherm gebroken) . Ben daarna bijna een maand bezig geweest met het retourneren ! Zeer slechte communicatie . Uiteindelijk via Bol.com het geld teruggekregen . Nooit iets bestellen hier !
GTdiscount zit tevens achter het bedrijf PrimeshopNL (partner van Bol.com)
Verkoopt neppe kaarten
Verkoopt neppe troep. Oplichters. Ik heb die kaarten die aan gekocht waren laten testen. De gehele box is fake! In november nog hele drama gehad met dit bedrijf over het feit dat er spaanse kaarten tussen doe engelse versie packs zaten. Nu dus laten testen de gehele box. Alles is zo nep als maar kan. Wel hele goede namaak trouwens.
Garantie kan je wel vergeten en meteen kapot
Garantie kan je wel vergeten. Ik had een product 2 maanden en het ging al kapot. Vervolgens wilden ze alleen maar de koop ongedaan maken, dus dan was ik mijn product kwijt. Niks garantie, niet meewerken aan een oplossing. Louche luchtje hangt er aan.
Op de website staat trouwens dat ze samenwerken met Eden Projects, maar op hun website staan ze niet als partner.
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Vaag verhaal over het artikel dat kwijt is geraakt en bol.com komt er ook niet best vanaf. Beiden doen niets.
Het artikel is uiteraard niet meer voorradig en ergens anders is t 100 euro duurder opeens. Oplichterij.
Onbetrouwbare leverancier en onbereikbaar
Nu sturen ze aanmaningen van 450 euro, terwijl we geen producten hebben. GT discount is onbereikbaar en negeren mails en sms. Bizar!
Retour gestuurd niet geaccepteerd.
Retour gestuurd niet geaccepteerd.
Vervolgens nooit meer iets terug gehad
Weg 200 euro
goede service
Ik had hier 2 kachels besteld en deze snel ontvangen, zoals het hoort. Ik wist niet precies voor welk model en soort ik moest kiezen voor mijn bedrijfspand dus had ik contact opgenomen voor advies en ik werd goed geadviseerd voor mijn keuze. Nogmaals dank daarvoor en keep doing the good job guys!
Ik heb een kacheltje besteld maar zoekgeraakt en geen hulp
Ik heb een kacheltje besteld, echter is hij zoek geraakt bij de post en GT discount krijg je geen of na heel erg lang reactie terug. Uiteindelijk toch gekomen maar geen enkele communicatie van GTdiscount.
Vaak zie je reviews
Vaak zie je reviews, die of uitstekend zijn of juist heel negatief. Meestal door emoties ingegeven.
Rationeel is het natuurlijk niet, dat ik bij de eerste ervaring met GT Discount meteen vijf sterren geef, maar dit bedrijf heeft het echt verdiend. Na een ongelukje met de bestelde kachel, hebben wij zonder veel gedoe een nieuwe gekregen en konden wij zonder kosten de ir kachel retourneren.
Uitstekend!
Uitstekend!
Zeer goede prijs, snel geleverd met PostNL en goed verpakt.
We wachten nu al een week op een…
We wachten nu al een week op een levering van een printer. Eerst zou het dinsdag bezorgd worden. Daarna donderdag. Het is nu zaterdag en geen levering, geen reactie. Zondag bericht van Gtdiscount. Geld wordt teruggeboekt

Antwoord van Gtdiscount
Bij toeval iets gevonden
Bij toeval iets gevonden, snelle mail reacties met de vragen en antwoorden.
Het bestelde is bovenverwachting en de website nu aan de favo balk toegevoegd.
Jammer
Kleur op afbeelding was heel andere tint dan in het echt. Niet mooi, dus moest terug. Helaas dus op eigen kosten... Extra jammer.
Het product is prima
Het product is prima, precies wat ik zocht. De bezorging is een ander verhaal. Ik wil nooit meer iets via DpD bezorgd krijgen.
Snelle levering, goed product zoals beschreven en zal met plezier gaan gebruiken
Gezicht op prijs en GT discount was het…
Gezicht op prijs en GT discount was het goedkoopste
Ging niet ten koste van service of levertijd
Was allemaal prima..5 sterren