Gevers & Teeuwen stukadoors Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

De stukadoor kwam elke keer netjes op tijd en levert goed werk. Het is erg netjes geworden en we zijn blij met het eindresultaat. De communicatie verliep ook heel prettig en correct. Ik zou dit bedrij... Toon meer

Erg tevreden met het resultaat. Er wordt meegedacht voor het beste resultaat en we hebben weinig overlast gehad doordat ze bezig waren. Voor een volgende keer hoef ik niet meer ver te zoeken..

Erg goede ervaring gehad met dit professionele bedrijf. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, ze komen hun afspraken na en leveren goed werk (de schilders waren ook blij met het resultaat). De... Toon meer

Zeer tevreden over het nette stukwerk dat is verricht. Snelle en goede communicatie. Houdt zich afspraken. Komen iedere dag stipt op de afgesproken tijd. Het resultaat is heel netjes. Wijze van werken... Toon meer

1. Stukadoor

Gevers&Teeuwen stukadoors B.V. is het vertrouwde adres voor al uw stucwerk , binnen en buiten. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U heeft alles onder 1 dak bij Gevers stukadoors & afwerkingsbedrijf. Voor alle binnen stukadoorswerkzaamheden, buitengevelstucwerken tot aan akoestiek Wij zullen u begeleiden en adviseren om u wensen mogelijk te maken!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Strak resultaat!

Roel heeft netjes gewerkt, ondanks dat de ondergrond niet helemaal vlak afgetimmerd was, een strak en vlak resultaat afgeleverd, schoon opgeleverd en de afplakmaterialen ook afgevoerd. Super service!

29 maart 2024

Zolder

Netjes werk, fijne gasten. Planning was me soms niet helemaal duidelijk, dus de communicatie had soms iets beter gekund. Verder niks aan te merken!

15 maart 2024

Top kwaliteit stucwerk op tempo.

Zeer tevreden met het stucwerk en de communicatie rondom de werkzaamheden. Boy en Kevin weten wat doorwerken is, zonder in te leveren op kwaliteit. Plakken alles goed af en laten de ruimte netjes achter.

Binnen een week tijd de gehele woning opgeleverd.

Aanrader!

8 maart 2024

Duidelijk en maakt de afspraken waar

Duidelijk en maakt de afspraken waar. Ruimen netjes op en plakken alles af waar nodig is.
Ze leveren vakwerk en zijn zeer behulpzaam. Komen na de stucadoor werken controleren hoe het werk eruit ziet en evt. Komen ze terug om het gebrek nog af te maken geen probleem voor Gevets en Teeuwen.

2 februari 2024

Goed stukwerk en fijne communicatie

Goed stukwerk geleverd. De muren en plafonds zijn erg strak. De communicatie met Boy Gevers was erg fijn. Er wordt meegedacht en om je mening gevraagd als er een beslissing genomen moet worden (ook door Roel, die daadwerkelijk bij ons aan het werk was).
Ook hebben ze schoner gewerkt dan ik van tevoren verwacht had bij het stuken.
Kortom: sterk aan te raden!

24 november 2023

Top service

Snel beschikbaar, meerwerk was geen probleem en duidelijk met communiceren.

Ik raad Gevers en Teeuwen stukadoors zeker aan.

10 november 2023

Zeer tevreden

Voor de tweede maal Boy en Kevin gevraagd voor werkzaamheden in huis. Wederom zeer tevreden. Werken erg netjes, ruimen alles op en uiteraard erg goede vakmensen. Ook schilderswerkzaamheden laten uitvoeren. Ze regelen alles voor je. Dank jullie wel heren.

20 oktober 2023

Super!

Afspraken maken, nakomen en vervolgens kwaliteit leveren. Dat zijn kwaliteiten waar je als klant naar zoekt in een stukadoorsbedrijf en schildersbedrijf! Boy en Kevin hebben op professionele wijze zorggedragen voor het stucwerk van onze woning en vervolgens ook de schilders geregeld. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand bedrijf waar professionele mensen werken die hun afspraken nakomen dan moet je bij Gevers en Teeuwen zijn!

5 september 2023

Wederom zeer tevreden!

Wederom zeer tevreden! Een paar jaar geleden de benedenverdieping van ons ”oude” huis laten stucen, nu onze gehele woning. Het was een hele klus maar wat een eindresultaat! Goede communicatie en allemaal super aardig. Dank je wel jongens, wij gaan over een tijdje mede dankzij jullie genieten van ons huis ;) Gr Cas & Deveney

24 juli 2023

Goede communicatie

Heb goede afspraken kunnen maken en de wensen werden opgevolgd. Fijn dat je zo goed kan communiceren met de stukadoors. En er is fantastisch werk geleverd!!!

20 juli 2023

Vakwerk door vriendelijke vakmensen

Boy was de eerste stukadoor die zijn afspraken nakwam! Wat een verademing! Mijn keuken heeft door Roel prachtige gladde gestucte wanden gekregen. Erg blij met dit professionele, vakkundige en bovenal vriendelijke team!

29 juni 2023

Zeer goed werk afgeleverd !

De mannen hebben in 2 weken ons (oude) huis tot een bijna nieuwe woning omgetoverd! Echt vakwerk. Wij zouden bij een volgende klus zeker weer voor deze partij kiezen. Goede prijs/kwaliteit en duidelijke afspraken.

4 mei 2023