GuitarFX.nl Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Zeldzaam FT-2 Boss-pedaal laten doormeten, kwam niet uit de verf. Het bleek kwestie van het ontbreken van een zeldzame voeding te zijn aca-230G. Bleek Stefan ook nog te hebben. Mooi! Weet een tevreden... Toon meer

Was op zoek naar een Dallas Rangemaster; zo eentje die Brain May en Rory Gallagher gebruik(t-)en. Die zijn ongeveer nergens meer te vinden of tegen belachelijke prijzen. GuitarFX had een (occasion) cl... Toon meer

Al vele jaren koop ik op Markplaats muziekinstrumenten. menigmaal heb ik slechte ervaringen opgedaan, fotos die een mooi pendaal voorspiegelen maar alleen niet van degene die opgestuurd werd, mooie... Toon meer

Afgelopen week de Valeton Echo Delay pedaal besteld. De levering was snel en de service top. Ik zal zeker weer bestellen bij Guitarfx!! De kwaliteit van de effecten in het pedaal zijn geweldig. Ik be... Toon meer

1. Muziekinstrumentenwinkel

Gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands gitaareffecten, waarvan de werking is gegarandeerd en garantie wordt gegeven op de aangeschafte producten.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle toezending, goed verpakt.

Bij GuitarFX een (gebruikt) effectpedaal besteld. Dit kwam snel en keurig verpakt inclusief de originele doos aan. Prima service dus.
Eén tip: maak betaling via IDeal mogelijk door het scannen van een QR- code, dat maakt bestellen nog eenvoudiger.
Voor de rest: zeer tevreden.

14 december 2020

Meerdere keren zaken meegedaan

Meerdere keren zaken meegedaan. 1 keer goed geholpen nadat een potmeter niet ok bleek te zijn .. prima opgelost !! En verder altijd zoals omschreven en prima prijsvorming.
Zeker 5 dikke sterren waard ! Greets Len Ruygrok

4 juni 2020

Een echte aanrader!

Heel goed geholpen door GuitarFX.nl.
Erg snel mijn materiaal ontvangen, Stefan is een erg behulpzame vent die zijn bedrijf netjes op orde heeft.
Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Als er een vraag is, meestal zelfs al binnen een uur reactie.

29 april 2020

Valeton Echo Delay…

De kwaliteit van de effecten in het pedaal zijn geweldig. Ik ben zeer tevreden over deze aanschaf.

24 november 2019

Prima verkoper

Geleverd volgens afspraak, gekregen wat beloofd werd, en goede prijs/kwaliteit verhouding.

2 oktober 2019

Alles okay

Alles okay, de afspraken werden goed nagekomen. Bedankt!
NB. Ik heb nog een aantal pedalen die ik niet meer gebruik, hebben jullie daar wat aan?

8 april 2019

Uitstekende service, goede kwaliteit!

Heb vanochtend een tweedehands pedaaltje besteld, meteen na werktijd opgehaald en het werkt perfect! Snelle en vriendelijke service + een gevarieerd en snel wisselend aanbod dat online goed wordt bijgehouden. Zeker aan te bevelen!

5 februari 2019

Snelle, vriendelijke en goede service

Snelle, vriendelijke en goede service :) You get what you see and you see what you get. De Fisn n Chips werkt uitstekend en ben er blij mee. Dit is een betrouwbaar bedrijf en ik hou het in de gaten wanneer ze weer een pedaaltje verkopen dat ik kan gebruiken.

2 februari 2019

Megasnelle levering

Megasnelle levering, vlak voor kerst. Goed pedaal, goed verpakt geleverd ook. Echt een ideale website die ik zeker vaker ga gebruiken. Ik ben fan van guitarfx.nl

26 december 2018

Pedaalgoeroe uit Nijmegen

Pedaalgoeroe uit Nijmegen. Reparaties, modificaties aankoop of advies, hier moet je zijn. Werkt snel, communiceert uitstekend en hanteert faire prijzen. Encyclopedische kennis van zowel vintage als modern, obscuur of populair. Mijn go-to pedalguy, punt.

11 augustus 2018

Eindelijk een bedrijf waar je voordelig …

Eindelijk een bedrijf waar je voordelig aan je effectapparatuur kan komen.Voorzien van een veel uitgebreidere info dan de gebruikelijke musicstores gewoonlijk geven. En als het gekochte achteraf tegenvalt, kan het in overleg weer worden omgeruild. Ook je oude, niet meer gebruikte effecten kunnen aangeboden worden ter inkoop met geschatte offerte vooraf. Je kan dus alle kanten op met deze verscheidene opties!

5 oktober 2017