Mooie shirts en uitstekende kwaliteit
Mooie shirts en uitstekende kwaliteit! Mijn man draagt verschillende kleuren shirts en is er erg blij mee.
Ontzichtbare ondershirts met okselpads voorkomt zweetvlekken in uw overhemd
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb een tijd geleden een bestelling geplaatst met meerdere items, en ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kleding als de klantenservice. De stof voelt stevig en comfortabel aan, en zelfs na meerdere wasbeurten blijven de pasvorm en kleur mooi intact iets wat je helaas niet overal meer tegenkomt.
Wat voor mij het verschil maakte, was de service: snelle levering, duidelijke communicatie en een professionele benadering. Je merkt dat er aandacht is voor klanttevredenheid en kwaliteit. Alles kwam netjes verpakt aan, en het straalt gewoon degelijkheid uit.
Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen. Aanrader voor wie op zoek is naar kleding die lang meegaat en geleverd wordt met zorg.

Antwoord van Guivage
De T-shirt is perfect voor onder mijn zorgjasje.
Voorheen transpireerde ik bij zware inspanningen op werk nu ik de T-shirt eronder draag heb ik geen natte oksel meer
Perfect voor onder je zorgjasje!
Ik heb zelf dit shirt, en het houd stinkgeurtjes tegen het moment dat je hebt gezweet. Het zit lekker en voelt ook heel kwalitatief aan je lichaam!
Heel comfortabel en geen last van zweetplekken! 10/10 recommend:)

Antwoord van Guivage
Een knappe kop moet dit bedacht hebben.
Zowel functioneel en sociaal bewust. Gelukkig geen onderhemd lijnen door mijn hemden te zien en evenzo goed ademend, terwijl tijdens het transpireren de zweetplekken niet door mijn overhemd te zien zijn.
Dit product is tevens ook sociaal bewust omdat de term "nude" nu ook voor mijn afro-surinaamse afkomst aansluit.
Ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt.

Antwoord van Guivage
Ik heb een zeer goede ervaring met de onder shirtjes van Guivage. De shirtjes zitten lekker comfortabel en ze zijn ook nog eens van top kwaliteit.
Zeker een aanrader!
Zelfs als vrouw die het shirt ook heeft gekregen vind het en geweldig shirt
Sinds dat ik het shirt heb gekregen
Draag het ik telkens
Het shirt zelf wanneer ik zweet ruik ik niet en het zit heel comfortabel.
En ik raad een ieder aan om het shirt te kopen.
Ik voel me zoveel meer zelfverzekerd omdat ik weet dat ik gewoon fris ruik en geen vlekken in me kleren zal krijgen gedurende dag! Wauw!
Door dit product heb ik geen zweet vlekken meer en voel ik me zelfverzekerd
Super snelle verzending en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzendtijd. Daarnaast echt een heel fijn product dat ik bijna dagelijks gebruik. Een absolute aanrader!
Inmiddels een half jaar in bezit en nog steeds tevreden! Zit comfortabel. Kleur en maat zijn goed. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hopelijk komt er ook een V-hals variant uit binnenkort!
Geweldig, shirts zitten perfect en zijn niet te zien. De okselpads zijn een geweldige toevoeging voor de shirts, vooral voor de zomermaanden.