1. T-shirtbedrijf

Ontzichtbare ondershirts met okselpads voorkomt zweetvlekken in uw overhemd

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uitstekende kwaliteit en service

Ik heb een tijd geleden een bestelling geplaatst met meerdere items, en ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de kleding als de klantenservice. De stof voelt stevig en comfortabel aan, en zelfs na meerdere wasbeurten blijven de pasvorm en kleur mooi intact iets wat je helaas niet overal meer tegenkomt.

Wat voor mij het verschil maakte, was de service: snelle levering, duidelijke communicatie en een professionele benadering. Je merkt dat er aandacht is voor klanttevredenheid en kwaliteit. Alles kwam netjes verpakt aan, en het straalt gewoon degelijkheid uit.

Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen. Aanrader voor wie op zoek is naar kleding die lang meegaat en geleverd wordt met zorg.

8 juli 2025

Antwoord van Guivage

Hartelijk dank Jonathan voor uw uitgebreide en mooie review. Het doet ons enorm goed om te lezen dat zowel de kwaliteit van onze kleding als onze service zo wordt gewaardeerd. We besteden veel aandacht aan duurzame stoffen, pasvorm en afwerking, en het is fijn om te horen dat dit ook na meerdere wasbeurten zichtbaar blijft.

Dat u daarnaast onze service, communicatie en verpakking als professioneel en zorgvuldig heeft ervaren, bevestigt waar wij bij Guivage voor staan. Dank voor uw vertrouwen en aanbeveling we verwelkomen u graag opnieuw.

Duidelijk

Duidelijk, shirts goed gepresenteerd, snelle levering, betaling gemakkelijk

8 juli 2025

Antwoord van Guivage

Wat fijn om te horen Henny! Bedankt voor uw vertrouwen !

De T-shirt is perfect voor onder mijn…

De T-shirt is perfect voor onder mijn zorgjasje.
Voorheen transpireerde ik bij zware inspanningen op werk nu ik de T-shirt eronder draag heb ik geen natte oksel meer
Perfect voor onder je zorgjasje!

19 januari 2023

Ik heb zelf dit shirt

Ik heb zelf dit shirt, en het houd stinkgeurtjes tegen het moment dat je hebt gezweet. Het zit lekker en voelt ook heel kwalitatief aan je lichaam!

13 januari 2023

Gewoonweg top

Een knappe kop moet dit bedacht hebben.
Zowel functioneel en sociaal bewust. Gelukkig geen onderhemd lijnen door mijn hemden te zien en evenzo goed ademend, terwijl tijdens het transpireren de zweetplekken niet door mijn overhemd te zien zijn.

Dit product is tevens ook sociaal bewust omdat de term "nude" nu ook voor mijn afro-surinaamse afkomst aansluit.

Ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt.

21 december 2022

Antwoord van Guivage

Hi Berthol, dankbaar om dit te horen! De toekomst heeft veel in petto!

Goeie comfortabele shirtjes

Ik heb een zeer goede ervaring met de onder shirtjes van Guivage. De shirtjes zitten lekker comfortabel en ze zijn ook nog eens van top kwaliteit.

Zeker een aanrader!

20 december 2022

Zelfs als vrouw die het shirt ook heeft…

Zelfs als vrouw die het shirt ook heeft gekregen vind het en geweldig shirt
Sinds dat ik het shirt heb gekregen
Draag het ik telkens
Het shirt zelf wanneer ik zweet ruik ik niet en het zit heel comfortabel.
En ik raad een ieder aan om het shirt te kopen.

21 december 2022

Helemaal top

Super snelle verzending en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzendtijd. Daarnaast echt een heel fijn product dat ik bijna dagelijks gebruik. Een absolute aanrader!

8 december 2022

Top!

Inmiddels een half jaar in bezit en nog steeds tevreden! Zit comfortabel. Kleur en maat zijn goed. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hopelijk komt er ook een V-hals variant uit binnenkort!

3 januari 2023

Beste ondershirts

Geweldig, shirts zitten perfect en zijn niet te zien. De okselpads zijn een geweldige toevoeging voor de shirts, vooral voor de zomermaanden.

15 november 2022
Toon reviews in alle talen. (39 reviews)