Lees wat reviewers zeggen
+Veldig fin hjemmeside +Ok showroom +Gulvet ble levert raskt +greie priser -gulvet hadde en noe røffere fargevariasjon en det som kom frem på showroomet -noen av bordene midt i pakkene var ska... Toon meer
Gikk veldig greit å plukke ut gulvet via nettsiden deres, nå hadde jeg noen prøver av gulv tilgjengelig. Veldig kjapp respons hvis jeg hadde noen spørsmål og leveransen gikk også fort. Har ikke fått t... Toon meer
Jeg har kjøpt terrasseplatting fra Gulvdeal og er svært fornøyd med hele prosessen. Det har vært hyggelig og profesjonelt å handle her – selgerne er veldig serviceinnstilte og imøtekommende. Leveranse... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gulvdeal AS ble etablert og lansert som landsdekkende nettbutikk i 2009. Bakgrunnen er en familiebedrift gjennom flere generasjoner innen maling, interiør og gulv. Kulturen i Gulvdeal er tuftet på gode familieverdier, noe som har skapt tillit hos våre kunder gjennom flere generasjoner. Tillit, respekt og tilpasningsdyktighet er nok årsaken til at vi har holdt stand siden 1920. Gjennom generasjoner og erfarne butikkmedarbeidere så har Gulvdeal en ekstraordinær fagkunnskap innen gulv, interiør og oppussing. Denne fagkunnskapen er vi stolte av, og vi vet at miksen er unik i dagens “butikkdød” innen faghandel. Gulvdeal har vært med i hele 9 sesonger, helt ifra starten av Halvor Bakke sitt oppussingsprogram “Eventyrlig Oppussing” på TV3. Her har vi vært med i 3-4 episoder hvert eneste år hvor vi hjelper til “bak kamera” med å montere vår egen merkevare innen parkett “Nordic Flooring”. Vi er stolte av at våre unike parkettgulv er selve basen i alle disse unike og eventyrlige prosjektene over hele, vakre Norge. Grunnen til at vi er såpass prisgunstig, er fordi vi forhandler og kjøper inn direkte fra produsent/ fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi forhandler om enorme volum i fulle trailere og containere for å få prisen ned til deg som kunde. Det fører i tillegg til at vi alltid har store og fulle varelager, slik at vi kan levere raskt, trygt og effektivt over hele Norge. Terrassekupp.no I 2020 startet Gulvdeal AS nettbutikken terrassekupp.no . Terrassekupp er en underavdeling i Gulvdeal - paraplyen som tilbyr vedlikeholdsfrie kompositt terrassegulv og vedlikeholdsfrie rekkverk/ gjerder. Produktene er testet gjennom flere år i norsk klima, slik at vi er 100% sikre på at Gulvdeal sin standard i forhold til kvalitet er ivaretatt. Våre kompositt vedlikeholdsfrie terrassegulv kommer fra egen fabrikk i Kina, mens alt av rekkverk kommer fra Arnøy engros i Narvik.
Gulvdeal - Norges største nettbutikk på gulv
Geschreven door het bedrijf

- Enklere, raskere og billigere
- Hos oss finner du de mest tidsriktige parkettgulvene fra lyst til mørkt. Enklere, raskere og billigere - levert hjem til deg. Bestill nytt gulv i dag
Raskere, enklere og billigere
Bestill på nett og få gulv levert rett hjem
Contactgegevens
Heddalsvegen 28, 3674, Notodden, Noorwegen
- 40 64 10 10
- post@gulvdeal.no
- gulvdeal.no
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Glassrekkverk Horizont
Kjøpte glassrekkverk Horizont frontmontert,eloksert aluminium. Rask med å komme med et tilbud og god kommunikasjon rundt dette. Manglet monteringsanvisning, burde lagt ved i papirformat. Fant denne på nettsiden, så det gikk fint. Enkelt å montere, likte godt jiggen til å feste topplist. Manglet et lokk i leveransen men fikk rask tilbakemelding om at denne skulle dei sende. Ellers var alt fint pakket. Veldig fornøyd.
Jeg bestilte vareprøver og prøvde uten…
Jeg bestilte vareprøver og prøvde uten hell å kontakte leverandøren for mulig bestilling.

Antwoord van Gulvdeal AS
Rask og god service
Rask og god service. Trengte en etterbestilling på et prosjekt med tak spiler som jeg gjorde for 2 år siden.
God service og kjapt levert.
raskt og enkelt å komme videre med…
raskt og enkelt å komme videre med mottatt vareprøve :-)y
Veldig god service og gott tatt imot i…
Veldig god service og gott tatt imot i butikken i Notodden
Anbefales!!
Har kjøpt flere typer gulv til diverse rom og etasjer.
Veldig god kundeservice og behjelpelig ved utfordringer.
Anbefales høyt.
Har kjøpt flere paller med Klikk Vinyl…Klikk Vinyl
Har kjøpt flere paller med Klikk Vinyl som er brukt på flere jobber. Fantastiske bra produkt. Lett å legge og lunt og behagelig å gå på.
Fornøyd!😃
Svarte hurtig på henvendelser om produkt. Godt produkt, gode råd og særdeles behjelpelig da det ble utfordrende med transport firma.
Fikk raskt vareprøver
Problemfri gulvhandel
Fint å få tilsendt prøver før kjøp av 50 kvm gulv, som gikk enkelt og helt problemfritt, inkl. frakt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.