Vi har fået lagt nyt gulv i vores lejlighed, samtidig med andre håndværkere skulle udføre deres opgaver. Arbejdet blev udført helt planmæssigt og der blev udvist hensyn til de andre håndværkere sa... Toon meer
Vi havde i månedsvis været på jagt efter egetræsgulve til vores nyrenoverede 70'er hus. Jagten stoppede, da vi besøget Alkærsigs showroom i Skibet ved Vejle. Vi fik rigtig god og udførlig rådgivning... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har brugt Søren Alkærsig ifm udskiftning af to døre i vores hus. Fra vi tog kontakt til Søren første gang - og til opgaven var løst, har vi været helt igennem tilfredse med kontakten, udførelsen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde ledt længe efter store gulvfliser med betonlook uden held nogen steder. Lige indtil vi fandt Gulvhåndværk.dk:-) Besøgte deres showroom og fandt lige præcis det gulv vi havde forestillet os. U... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har 500 gulvprøver i et lækkert showroom 10 min. udenfor Vejle, som vi rigtig gerne vil vise frem til dig. Vi sætter god tid af - en hel time og mere til, hvis du har brug for det :-) Du får god og grundig 25 års erfaringsrådgivning. Vi er også en traditionel tømrervirksomhed hvor vi monterer rigtig mange af de gulve vi sælger - det er din garanti for god kvalitet - vi gider nemlig ikke montere noget som ikke er 100% i orden. Du får de bedste kliksystemer i verden, som gør gulvlægningen til en leg. Alle med en smule håndværkersnilde kan være med her, hvis du altså har mod på selv at springe ud i det - det er ikke svært. Hvis du alligevel fumler lidt i starten, kan du altid ringe til os og få lidt hjælp til, at komme godt i gang. Vi er her i øvrigt også hvis du har alle mulige andre spørgsmål - måske spørgsmål til vores gulve som vi også sælger i vores webshop Gulvhåndværk.dk. - Og selvfølgelig vil vi altid gerne hjælpe med monteringen, hvis du ikke har mod på det. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem gulvjunglen. Få styr på mulighederne og find dit næste gulv hos Gulvhåndværk.dk Vi ses :-)
Rugballevej 73, 7100, VEJLE, Denemarken
- info@tavejle.dk
- gulvhaandvaerk.dk
Vraagt klanten om een review
Smukke gulve.
Arbejdet blev udført helt planmæssigt og der blev udvist hensyn til de andre håndværkere samt vi kunne bo i lejligheden, imens arbejdet blev udført.
Virkelig flot arbejde - fantastisk smukke gulve Alt er foregået professionelt og Søren har været god til at vejlede og hjælp med planlægningen, så alt er gået gnidningsfrit.
Kan varmt anbefale Søren.
Et super godt resultat og mega god…
Et super godt resultat og mega god service. Søren har bare styr på det. Kan klart anbefales
Vi kan varmt anbefale Tømrer Alkærsig.
Vi kan varmt anbefale Tømrer Alkærsig.
Vi har fået lagt nyt laminatgulv i det halve af vores hus, hvilket betød, at vi selvfølgelig var lidt husvilde.
Men arbejdet blev udført helt planmæssigt og der blev udvist stor hensyn til, at vi fik så lidt gener af det som muligt, imens arbejdet blev udført.
Flot arbejde - fantastisk kundeservice og alt - lige fra vi kontaktede Søren Alkærsig - er foregået professionelt og helt efter planen.
Alle aftaler blev overholdt
Alle aftaler blev overholdt.
Fantastisk rådgivning og svar på alle mine spørgsmål.
Oprigtig, venlig og imødekommende vejledning

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
God kommunikation og super pris
De afholdt deres del af aftalen og kommunikationen var super. Kan sagtens anbefale 😄

Fantastisk kundeservice og kvalitet
Jeg oplevede en helt fantastisk kundeservice. Efter bestillingen blev jeg kontaktet af virksomheden, som ville aftale en leveringstid efter mit ønske. Aftenen inden levering modtog jeg en sms fra fragtmanden, som oplyste mig om, hvilket tidspunkt, han ville levere gulvet. Og da han kom, fragtede han gulvet helt ind til min hoveddør - virkelig god service. Derudover er gulvet, som jeg har bestilt, virkelig flot og nemt at lægge. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
Venlig og meget vidende kompetent…
Venlig og meget vidende kompetent betjening - aftaler til tiden - supergodt sted at handle gulv
Det helt rigtige sted og med et meget stort udvalg af gulve

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
Fantastisk oplevelse og råd rådgivning
Fantastisk oplevelse og råd rådgivning. Vil helt klart anbefale andre at tage forbi gulvhåndværk inden man beslutter sig.

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
Købte plejemiddel til trægulv via deres…
Købte plejemiddel til trægulv via deres hjemmeside. Den blev sendt med GLS, men kom aldrig frem. Efter min henvendelse blev der straks sendt en ny pakke afsted, som kom dagen efter. Meget fin service og info fra dem.

Fremragende!!
Sjældent har jeg fået så god rådgivning, her blev absolut intet forsøgt prækket på!! SÅDAN!
At gulvet også er skide nemt at ligge er jo fantastiskt!
Skal du ha' trægulv, så besøg Gulvhåndværk's showroom, du bliver ikke skuffet!

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
God service hele vejen igennnem fra…
God service hele vejen igennnem fra køb, levering og spørgsmål til montering.

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
Meget høj og flot kvalitet træ gulv og…
Meget høj og flot kvalitet træ gulv og super flot arbejde.
Meget imødekommen, giver hermed vores bedste anbefalinger.

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
Særdeles god betjening i både butik og…
Særdeles god betjening i både butik og ved levering.

Super service og levering
Super service og levering. Transporten indebar åbenbart indbæring, så det var jo en glædelig overraskelse 🎉

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
Super firma at handle med de var hjælpsomme helevejen igennem og fik et lækkert gulv ;)

Top klasse
Fantastisk, venlig og professionel service. God vejledning og flotte gulve til gode priser :)

Antwoord van Gulvhåndværk.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.