Ze lopen echt perfect. Heb inmiddels 5 paar. Qua schoonhouden zijn de duckbills het fijnst omdat er geen jute onder zit. Maar de qairns lopen het fijns en hebben de zachtste aansluiting. De corkers ge... Toon meer
Ik loop inmiddels het derde seizoen op mn slippers, en nu heb ik voor mn vriend een paar en voor mezelf een paar waterdichte besteld, ervan overtuigd dat ze me net zoveel plezier zullen geven...De du... Toon meer
Mijn Gumbies (Islander) zien er niet alleen leuk uit, ze zitten ook nog eens zalig; zijn licht als een veertje en sluiten perfect aan bij voetzool. Fraai ontwerp en gemaakt van ‘eerlijke’ materialen.
EINDELIJK heb ik slippers gevonden die COOL zijn EN LEKKER ZITTEN. Echt waar, ik ben er zoooooo blij mee!!! En dat ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen als rubber en plastic en natuurlijke spull... Toon meer
Unit 10 Chancerygate Trade Centre, Holyrood Close, BH17 7AE, Poole, Verenigd Koninkrijk
- +44 (0) 1202 699509
- customerservice@gumbies.nl
- gumbies.nl
Aangezien de gumbies uit de UK moeten…
Aangezien de gumbies uit de UK moeten komen duurt het wat langer voordat je ze hebt. Ze zitten en dragen geweldig !
fijne slippers ik had ze binnen een…
fijne slippers ik had ze binnen een week binnen.vallen goed op maat.
Reeds 3 paar aangeschaft
Reeds 3 paar aangeschaft, ze lopen zalig! Zo zalig dat ik iedere zomer opnieuw een paar Gumbies bijkoop.
Lopen heerlijk zaten gelijk goed
Netjes binnen 1 week geleverd.
Maand geleden besteld
Maand geleden besteld, nog niets ontvangen, kan gebeuren maar bij de klantenservice zijn ze niet in staat om je netjes te woord te staan. Jammer.
Leuke kleuren & goede pasvorm
Leuke kleuren, goede pasvorm voor mijn brede voeten. Heel blij mee!!
Snelle levering. Heerlijke slippers. Eindelijk geen pijn tussen de tenen. Zal er zeker meer bestellen.
Snelle service
Alles vlot.verlopen
Alles vlot.verlopen, snelle levering niettegenstaande de corona_tijd
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop. Goede service. Aanrader!
Beviel me zo goed
Beviel me zo goed, gelijk net nog twee paar besteld
Heb de bestelling nog steeds niet…
Heb de bestelling nog steeds niet ontvangen ?
Boven verwachting
Super snelle levering. Echt verrassend in deze tijd. Heel fijn. En belangrijkste echt enorm leuke slippers. Lopen super fijn ook. Heel blij mee!
Artikelen waren snel bij mij thuis. Zo snel dat de track and trace het niet bij kon houden.
Zitten heerlijk en zijn nog leuk om te…
Zitten heerlijk en zijn nog leuk om te zien!
Mooie slippers
Mooie slippers. Ze zitten heerlijk. Helaas vallen ze aan de grote kant.