Bedrijfsgegevens

3. Drukkerij voor uitnodigingen
  4. Feestwinkel
  5. Trouwwinkel

Geschreven door het bedrijf

Guru & Muse er en dansk, lille kreativ virksomhed, der skaber håndlavede invitationer, bordkort, sjove pengegaver æsker, caketoppers og andre festlige detaljer til livets store øjeblikke. Hvert produkt laves fra bunden med omhu, kvalitet og et kreativt twist, så det får sit helt eget udtryk. Alle bestillinger personliggøres efter kundens ønsker, uanset om det er farver, tekst, tema eller særlige detaljer, så produceres det i hånden for at sikre et unikt og gennemført resultat. Hos Guru & Muse handler det om at gøre din begivenhed endnu mere mindeværdig med noget, der afspejler både din stil og den stemning, du ønsker at skabe.

4,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekte invitationer og super service

Vi har fået lavet invitationer og bordkort til vores søns konfirmation hos Guru and Muse, og vi er virkelig glade for resultatet. Servicen har været helt i top hele vejen igennem.

Kristina har været utrolig hjælpsom og god til at komme med idéer undervejs, så det hele blev præcis, som vi ønskede det. Det har været en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale Guru and Muse.

7 maart 2026

Antwoord van Guruandmuse

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Det har været en fornøjelse at få lov til at være en lille del af jeres søns konfirmation og hjælpe med invitationer og bordkort. Jeg er rigtig glad for, at I har haft en god oplevelse undervejs, og at resultatet blev, som I ønskede.

Tak fordi I valgte Guru & Muse, og tak for jeres varme anbefaling.
Jeg håber, I får en fantastisk konfirmationsdag.

De bedste hilsner
Kristina
Guru & Muse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte personlig designet chipsposer…

Bestilte personlig designet chipsposer til min datters fødselsdag, og de blev virkelig gode.
Poserne så flotte ud og ungerne syntes det var mega sjovt at det var lavet specielt til hende!
Jeg havde brug for at få tilføjet en ekstra lille detalje til designet og kundeservice var super nemme at få fat i og heldigvis meget hjælpsomme. Alt blev rettet hurtigt og poserne kom til tiden.
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

3 december 2025

Antwoord van Guruandmuse

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at chipsposerne gjorde lykke, og at din datter og alle ungerne syntes, det var sjovt.

Jeg er også rigtig glad for, at vi hurtigt fik styr på den ekstra detalje, og at du oplevede kontakten som nem og tryg. Det betyder meget, for jeg ved, hvor vigtigt det er, når man står midt i planlægningen af en fødselsdag.

Tak fordi du delte din oplevelse, og fordi du lod Guru and muse være en lille del af en stor dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er fuldstændig på månen over, at det er håndlavet fra bunden af!

Jeg bestilte både gaveæsker, invitationer og menu kort hos Guruandmuse og jeg fik ikke bare præcis det, som jeg bestilte, men jeg fik meget mere. Kvaliteten er helt i top. Jeg er fuldstændig på månen over, at det er håndlavet fra bunden af og produkterne var lige præcis det, som jeg ønskede mig. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger. De slår samtlige online printerfirma med længder!

30 november 2025

Hej,
Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse.

Jeg blev virkelig glad for at læse, at alle produkterne ramte præcis det, du ønskede dig. Det betyder meget for mig, at håndarbejdet og de små detaljer kan mærkes, or der ligger meget tid og hjerte i hvert eneste design.
At du føler, du fik mere end forventet, gjorde mig super glad, for det er netop det Guru and muse står for.

Så tak fordi du delte din oplevelse og for at jeg måtte være med til at skabe noget helt særligt til din begivenhed.

Rigtig god dag.

Dbh
Guru and muse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fuldstændig magiske invitationer…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fuldstændig magiske invitationer til min 50-års!

Jeg er SÅ imponeret over det arbejde, der blev lavet til min 50-års fødselsdag. Invitationerne er simpelthen så flotte, kreative og gennemtænkte – lige præcis den stemning jeg drømte om.

Håndlavede kuverter, unikke detaljer og en kvalitet, der virkelig skiller sig ud. Og så til en meget fair pris! Det er sjældent, man føler, man får så meget værdi for pengene.

Kommunikationen var nem, hurtig og super behagelig. Jeg følte mig lyttet til hele vejen, og resultatet taler for sig selv.

Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker noget særligt, personligt og smukt. Jeg er SÅ glad og tilfreds

3 november 2025

Antwoord van Guruandmuse

Tusind tak for din fine anmeldelse, den var virkelig dejlig at læse.

Jeg er så glad for, at invitationerne og detaljerne til din 50-års fødselsdag blev lige som du ønskede, og at du kunne mærke det arbejde og den omtanke, der ligger bag.

Det betyder også meget, at du oplevede kommunikationen som nem og behagelig. Jeg gør mig umage for, at processen skal føles tryg og ligetil, så det er rigtig rart at høre.

Tak fordi du delte din oplevelse og for at jeg måtte være med til at skabe noget til din fejring.

God dag.

Dbh
Guru & muse

Lees meer over geverifieerde reviews.