Super slechte kwaliteit ,ten opzichte van de dure prijs twee hoesjes besteld beide stukkend binnen gekregen 3x een contact formulier ingevuld 2x een mail verstuurd Dit voor retor en geld terug... Toon meer
Screenprotector voor iphone 17 pro besteld, deze was binnen 24u(!) al kapot. Geprobeerd contact te leggen met bedrijf, wordt niet gereageerd. Had ook gelijk een hoesje erbij besteld, deze is nu... Toon meer
Hoesjes zijn superdun maar erg krasgevoelig. Twee maal hoesje gehad waar de hoek binnen korte tijd vanaf scheurt. Voor een hoesje van 25 euro mag je iets meer verwachten. Via de website tot 2x toe een... Toon meer
Super slechte kwaliteit ,ten opzichte…
3x een contact formulier ingevuld
2x een mail verstuurd
Dit voor retor en geld terug
Helaas op alle contacten geen reactie
Dus geen 1 ster waard, dikke 0 voor dit bedrijf en communicatie
Gaat max een paar maanden mee
Ziet er mooi uit in het begin maar slijt snel en na een maand of 3 braken er stukjes van de hoeken af die scherpe randen achterlieten.
Slechte service
Slechte service, ik heb iets ontvangen wat ik niet besteld heb. Als het opgelost wordt prima maar beetje makkelijk om te zeggen stuur maar terug (Belgie verzendkosten €10) niet wetende wat ik er ooit van terug zie.
Aangezien alles toch via temu komt lijkt het mij dat er genoeg marge op zit. Stuur gewoon op wat ik besteld heb, wel zo netjes.
MISLEIDENDE REVIEUWS
Op je eigen site staat alles er picobello bij maar als je Google erbij pakt wordt het wel duidelijk. Hier staan nauwelijks goede recensies en is het een en al ellende, Had hier eerder naar moeten kijken maar daarom is het ook misleidend.
niks kopen, geen after sale service
Er wordt niet gereageerd op het contactformulier of mails. Dit laat te wensen over en is volgens mij nonwettig! Hoesje vertoont een scheur na 2 weken.
Geen betrouwbaar winkel
Hoesje besteld voor de iPhone 15 pro Max clear case, maar kreeg zwart matte iPhone 15 case opgestuurd. Was als een kerst cadeau maar op klantenservice hoef je niet te wachten want die is er niet of reageert gewoon nergens op, en al dagen al niet. Dus zit nu met een case waar ik niks mee kan.
Als je zit te denken om bij Gustaav een hoesje te kopen. NIET DOEN en blijf gewoon bij een betrouwbare winkel.
Na 3 weken al een scheur in een hoek
Na 3 weken al een scheur in een hoek. Waardeloos product.
Hoesje en screenprotector
Had ook gelijk een hoesje erbij besteld, deze is nu 2 weken oud en begint ook al barsten te vertonen.
Inmiddels screenprotector/hoesje bij een andere webshop besteld. Zonde dat ik hier voor meer dan 50 euro heb besteld...
Mijn advies: BESTEL HIER NIETS!
Miskoop van het jaar
Enigste positieve is de snelle levering.
Voor dit geld verwacht ik een super hoesje. Hoesje is van hard plastic dus absorbeert geen stoten en heeft een harde rand. Magsafe werkt matig, zonder magnetisch cirkel dus lader zit los. Knoppen zitten diep verstopt dus moeilijk in te drukken. Hoesje ziet er leuk uit maar helpt alleen tegen krasjes. Voor dit geld verwacht je meer.
De reviews op de site hebben allemaal 5 sterren, met slechte recensies.
Geen retour adres of retouretiket…
Geen retour adres of retouretiket beschikbaar. Op de website geen retouradres te vinden. Na herhaaldelijk mailen geen reactie ontvangen. Je kan dus niets terug sturen.
Helemaal stuk na 2 maanden
Heb het hoesje twee maanden gebruikt. Het hoesje is nu op verschillende hoeken gescheurd en afgebrokkeld. Dat komt omdat het hoesje is gemaakt van een dun en breekbaar soort plastic. Het hoesje is nu zo stuk dat het mijn telefoon niet goed zal beschermen. Ik heb het vervangen door een veel degelijker hoesje dat hopelijk wel jaren mee kan.
Zeer tevreden!
Ik las de reviews pas nadat ik een bestelling geplaatst had. Ik vreesde dus even voor wat ik zou ontvangen. Ik moet nu echter vaststellen dat ik precies ontvang wat ik gehoopt had. Zowel de screenprotector als het hoesje (doorschijnende versie met magsafe) zaten in een mooi doosje met duidelijke instructie. De kwaliteit van beiden is tot hiertoe helemaal top. De screensaver is mooi afgewerkt aan de randjes (anders dan andere die ik al gehad heb). Het hoesje had nog een extra beschermfolie op de achterkant. Het is inderdaad een mooi slank hoesje waardoor de iphone tot zijn recht komt.
En er was ook snelle levering. Hier dus enkel tevredenheid. Nu nog de levensduur uitproberen natuurlijk… 😊
Hoesje stuk, geen reactie van klantenservice …
Hoesje was meteen stuk bij de eerste val van mijn schoot. Meteen de klantenservice gemaild voor een nieuwe hoesje maar ik kreeg geen reactie. Erg ontvreden
Bedrijf niet te bereiken om retour te regelen
Hoesje besteld maar valt tegen en wil retourneren. Reden retour: aan uit knop gaat erg lastig en de camera wordt niet beschermd: randje is te laag. Geen reacties op meerdere malen het contactformulier ingevuld te hebben en op mail wordt ook niet gereageerd. Koop hier niet!!
Er word niet gereageerd op e-mails
Er word niet gereageerd op e-mails. Maar blijven wel reclame sturen. Ik zou voor een ander bedrijf gaan wanneer je een hoesje nodig hebt!!
Hoesje besteld maar kwaliteit viel…
Hoesje besteld maar kwaliteit viel tegen. Dit was mijn 3e hoesje wat kapot ging binnen korte tijd. Netjes de laatste teruggestuurd 9 dagen geleden, snap dat er Pinksteren tussen zat maar op mijn drietal mails met het verzoek of mijn bestelling retour is gekomen, wordt er totaal niet gereageerd.
Het hoesje is nooit ontvangen en ze…
Het hoesje is nooit ontvangen en ze geven geen reactie op meerdere e-mails!
Mijn eerste hoesje ging na 2 weken al…
Mijn eerste hoesje ging na 2 weken al kapot doordat er een hoekje afbrak. Dit gemeld en wel gratis een nieuw hoesje gekregen. Echter, deze na 3 weken wederom kapot op 2 hoeken. Mijn telefoon is nu niet meer beschermd. En oja, toen ik het pakketje binnenkreeg zag ik als afzender ‘Temu’ staan 😅. Maar ik heb er 25 euro voor betaald. Ik zou het niet aanraden dit bedrijf.
Reageren al dag niet op mail en je kunt…
Reageren al dag niet op mail en je kunt ze ook niet even bellen. Ik vertrouw al die geweldige reviews op hun site niet.
Helaas een zeer matig ervaring met de…
Helaas een zeer matig ervaring met de hoesjes van dit bedrijf. Na enkele weken rekt het hoesje uit en zit je telefoon er niet meer strak in, met eventuele kleine krasjes tot gevolg.
Na wat aandringen via het contactformulier een nieuw hoesje gekregen, ook dit hoesje rekte na enkele weken op.
Wederom contact opgenomen met Gustaav, na wat moeizaam contact is Gustaav helemaal opgehouden te reageren, ook na enkele reminders blijft het stil.
Kortom, zonde van het geld en de irritatie van de slechte klantbeleving.