Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met gouden knopen gekocht met Guts & Gusto. Vorige week helaas een gouden knoop verloren. De klantenservice heeft direct gratis een nieuwe knoop opgestuurd. Top serv... Toon meer

1. Winkelen en mode

LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Topbedrijf

Topbedrijf! Hele goede service en snelle afhandeling. Prachtige laarsjes gekocht, met een laarsje was er iets niet in orde. Na wat heen en weer mailen kreeg ik nieuwe toegestuurd (gratis) en kreeg er nog een klein kadootje bij. Ontzettend leuk verpakt ook allemaal. Het is alsof je jarig bent, te leuk! Wat mij betreft een dikke 10!

18 april 2026

Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met…

Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met gouden knopen gekocht met Guts & Gusto. Vorige week helaas een gouden knoop verloren. De klantenservice heeft direct gratis een nieuwe knoop opgestuurd. Top service!

14 april 2026

Hi Maud,

Bedankt voor je 5 sterren review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk van je items kunt genieten. Veel plezier met je spijkerjasje en hopelijk zien we je snel weer! :-)

Team Guts & Gusto

Een van mijn favoriete winkel.

Een van mijn favoriete winkel.
Leuke kleding van goede kwaliteit. Het enige nadeel is dat als je iets in de dagsale koopt en je moet het omruilen omdat de maat niet goed is dat je dan bij moet betalen omdat het dan niet meer in de sale is. Erg jammer.

11 april 2026

Hi Cynthia,

Bedankt voor je toffe review en je feedback, daar kunnen we zeker wat mee!

Als hetzelfde item wordt geruild voor een andere maat, is een bijbetaling niet nodig. Mocht dit toch het geval geweest zijn, dan zouden we het super fijn vinden als je even een mailtje stuurt naar info@gutsgusto.com. We kijken graag met je mee.

Alvast bedankt!

Geweldig klantgericht

Super fijne ervaring met Guts & Gusto! Hun customer service team is echt top (shout out to Henrike en Saske!). Ik werd heel vlot en vriendelijk geholpen en mijn vraag werd snel opgelost. Altijd leuk wanneer een merk zo klantgericht is!

9 maart 2026

Hi Ines en Kevin,

Bedankt voor deze toffe review!

We denken graag met je mee zodat jij snel kan stralen in je toffe items. ;-)

We geven het lieve compliment door aan Henrike en Saske, daar zullen ze heel blij mee zijn!

Hopelijk zien we je snel weer.

Strenge retourpolicy, goede klantenservice

Goede klantenservice, maar strenge retourpolicy. Mijn artikel voldeed niet aan de voorwaarden, omdat het volgens de medewerkers niet fris rook. Nochtans had ik het artikel niet gedragen, enkel gepast. Toen ik het terug ontving en zelf de geur beoordeelde, rook het gewoon fris en nieuw.

Ik heb hier mijn beklag over gedaan, maar men houdt zich aan de voorwaarden. Ze zijn wel vriendelijk en transparant en doen hun best om me toch tevreden te stellen. Jammer dat ze zo streng zijn in het beoordelen van retours.

2 februari 2026

Hi Ellen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te lezen dat je onze klantenservice als vriendelijk en transparant hebt ervaren.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een retour niet wordt geaccepteerd. Tijdens onze retourverwerkingen gaan wij altijd secuur en zorgvuldig te werk. Helaas hebben we bij controle moeten vaststellen dat de top niet aan onze retourvoorwaarden voldeed.

Omdat we hygiëne en kwaliteit voor al onze klanten willen waarborgen, kunnen we items die niet meer in originele, frisse staat verkeren helaas niet opnieuw verkopen.

We realiseren ons dat geurbeleving persoonlijk kan zijn en dat jij dit anders hebt ervaren. Toch moeten we hierin consequent blijven, zodat iedere klant een nieuw en ongedragen artikel ontvangt. We hopen dat je daar ook begrip voor kunt hebben.

Bij vragen staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

team Guts & Gusto

Beste Customer Care ooit

Beste Customer Care ooit! Keer op keer word je op een zeer persoonlijke en uitermate vriendelijke manier geholpen!

3 februari 2026

Hi Fien,

Bedankt voor deze ontzettend leuke review!

We denken graag met je mee zodat jij alleen maar hoeft te stralen in je nieuwe toffe items. ;-)

Zien we je snel weer?

Top service!

Een bestelling geplaatst en met een snelle levering alles ontvangen. 1 item pastte niet. Ik kreeg snel antwoord en het retourlabel werd opgestuurd. Al vrij snel kreeg ik mijn geld terug gestort. De overige items zitten erg fijn. Een goede kwaliteit. Een dikke aanrader!

24 januari 2026

Hi Linda,

Dankjewel voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en dat het retourproces soepel verliep. Geweldig dat je zo tevreden bent met de andere items en de kwaliteit ervan!

We hopen je snel weer in onze webshop of winkel te zien. :-)

Team Guts & Gusto

Hallo, hier een hele positieve review

Hallo,
Hier een bericht uit Turkije. Ik had via de website een broek besteld en naar Turkije laten sturen. Alles was perfect geregeld tot dat de douane hier besloot dat het voortaan verboden is om vanuit oa nederland kleding etcetera te ontvangen. Ik heb de hele periode perfect contact gehad per email met alle dames achter de schermen. Ze hebben zoveel werk verzet om de bestelling bij mij te krijgen. Nu wordt de bestelling terug gestuurd ( ook dat hebben ze geregeld) en wordt de bestelling naar mijn dochter in Nederland gestuurd zodat als ik naar Nederland kom alsog mijn bestelling heb. En dat alles voor een broek. Ik wil jullie bedanken voor de uitzonderlijke service en afwerking echt super.... thanks !!!! Ps als ik weer in Nederland ben ga ik zeker weer ff langs de winkel om te shoppen

22 januari 2026

Hoi Fanny,

Bedankt voor deze ontzettend lieve woorden!

Wat jammer van de situatie bij de douane, maar zo fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost. Heel fijn dat je bestelling straks alsnog op je wacht in Nederland, hopelijk ga je snel stralen in de broek. ;-)

We kijken ernaar uit om je weer te zien in de winkel zodra je terug bent. Have fun shopping alvast!

PAS OP! Oplichters!

Na bestelling van een topje bleek bij ontvangst van het pakket dat er geen knoopje aanzat die er wel op moest zitten anders viel deze van je schouders. Na deze eerst geprobeerd te hebben aanmelden voor retour kregen we eerst te horen dat dit niet kon en dat ze mij een knoop gaan opsturen zodat ik op mijn EIGEN KOSTEN erop kan laten zetten. Na dit belachelijke voorstel geweigerd te hebben heb ik uiteindelijk toch een retour kunnen aanmelden en teruggestuurd. Vervolgens krijg ik he vandaag weer retour met de boodschap dat het pakket door guts&gusto is geweigerd. Al met al lijkt het erop dat dit bedrijf er alles aan doet om hun slechte kwaliteits kleding te slijten en weigert hún verantwoordelijkheid te nemen. BELACHELIJK SLECHT BEDRIJF!!!!

18 december 2025

Hallo,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je dit zo ervaren hebt. Dat is natuurlijk nooit onze intentie geweest.

Toen we zagen dat er een knoopje ontbrak, hebben we geprobeerd met je mee te denken. Omdat het knoopje nog op voorraad was, hebben we aangeboden dit kosteloos toe te sturen, samen met een korting voor het ongemak. Dit doen we vaker, omdat we zo hopen dat een item alsnog met plezier gedragen kan worden en we onnodige retourzendingen kunnen voorkomen.

Toen bleek dat dit voor jou geen fijne oplossing was, hebben we uiteraard aangeboden de top volledig op onze kosten om te ruilen. Dat het pakket daarna weer bij je is teruggekomen, vinden we ontzettend jammer en verwarrend. Wij hebben het pakket in ieder geval niet geweigerd; vermoedelijk is er bij de verzending iets misgegaan.

We begrijpen dat deze situatie frustrerend is geweest en lossen dit graag netjes met je op. Je mag ons hierover altijd mailen via info@gutsgusto.com, zodat we samen kunnen kijken naar een goede afronding.

Aanrader!!

In de avond besteld en volgende ochtend binnen zo blij met mijn laarzen!!!

25 november 2025

Hi Sabrina,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn dat je laarzen zo snel binnen waren en dat je er zo blij mee bent , daar doen we het voor.

Hopelijk ga je er snel in stralen. ;-)

Topservice

Ik was een paar dagen te laat met retourneren, toch naar de winkel gegaan en ik kreeg zonder problemen het aankoopbedrag terug. Wat een topservice!

26 november 2025

Hi Sabrina,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Daar doen we het voor. <3

Hopelijk zien we je snel weer een keertje in één van onze winkels of op de webshop!

Geweldige winkel

Geweldige winkel. Producten voelen kwalitatief zeer goed. Heel leuk ingepakt en letterlijk de volgende dag in huis, ook als je laat besteld.

Voor herhaling vatbaar!

28 oktober 2025

Hoi Denise,

Bedankt voor deze leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleding. Een snelle levering en een goede kwaliteit zijn bij ons erg belangrijk, zodat iedereen zo snel mogelijk van een nieuwe garderobe kan genieten ;-)

Zien we je snel weer?

team Guts & Gusto

Top service

gisteren voor de eerste keer hier besteld, alles was top! hele snelle levering, fijne communicatie over de levertijd en super leuk ingepakt. ik kreeg mijn bestelling vanmiddag binnen en de items zijn ook perfect, precies zoals verwacht. dankjewel!

21 oktober 2025

Hoi!

Bedankt voor deze toffe review en welcome to the GUTS-family. ;-)

We doen ons best om elke bestelling met liefde in te pakken en zo snel mogelijk bij je te krijgen, dus fijn dat dat is gelukt.

Geniet van je nieuwe items en hopelijk zien we je snel weer!

Top service

Ik had laarsjes besteld maar op mijn oude adres bedacht ik me toen ik net had besteld. Vervolgens stuurde ik een mail of dat kon worden aangepast. Binnen 15 minuten een reactie van Saske, dat het geen probleem was het om te zetten. Top service van Saske. Net het pakketje binnen met een lieve persoonlijke sticker erop, echt een cadeautje! Top winkel! Mvg Danielle

21 oktober 2025

Hoi Danielle,

Bedankt voor deze geweldige review!

Wat tof om te horen dat je zo goed bent geholpen door Saske! Wij pakken onze bestellingen altijd met liefde in en het is super fijn dat dat gewaardeerd wordt.

Hopelijk ga je snel stralen in je nieuwe items. ;-)

Uitstekende klantenservice!

Leuke kleding en een uitstekende service! Eén dag na mijn bestelling ging er een kortingscode in die precies gold voor de artikelen die ik had gekocht. Na prettig mailcontact én het ruilen van twee items kreeg ik de korting alsnog verrekend. Zo ga je echt goed om met je klanten – dit is service zoals het hoort.

21 augustus 2025

Hi Sara,

YAY, 5-sterren!

Wat een fantastische review, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Het is fijn om te weten dat je de korting alsnog hebt kunnen benutten en dat alles naar wens is verlopen.

Hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen voor een nieuwe bestelling. :-)

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf, levert snel en de prijs is ook nog goed

4 september 2025

Hi,

Bedankt voor deze toffe review!

We willen dat al onze klanten stralen in onze kleding en laten we eerlijk zijn: goede deals en snelle levering helpen daar stiekem behoorlijk goed bij ;-)

Ik hoop je snel weer bij ons terug te zien.

Veel liefs, team Guts & Gusto

Veel leuke items maar retourneren is een no-go

Veel leuke items! Maar voor mij is het retourproces een no-go om te bestellen. Niet geautomatiseerd zoals andere webshops en dus moet je er op tijd bij zijn.

17 augustus 2025

Hoi!

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items!

Wij zijn druk bezig om ons retourproces te automatiseren, dus we hopen in de toekomst dat dit makkelijker voor je wordt. Hopelijk wil je ons nog een kans geven. We waarderen in ieder geval je feedback ;-)

Super positief

Enorm goede service en denken met je mee. Reageren snel en vriendelijk op mails. Er was veel gedoe met mij pakketje, daarom heb ik zelfs nog een lief kaartje en een extraatje gekregen. Deze persoonlijke aandacht is tegenwoordig uniek bij winkels, maar is toch wel erg fijn.

4 augustus 2025

Hi hi,

Mega bedankt voor je lieve woorden!

Wat super tof om te horen dat onze service je zo goed is bevallen. We staan elke dag met alle liefde voor je klaar om met je mee te denken over de beste oplossing. Gedoe met een pakketje is natuurlijk nooit fijn, goed om te horen dat we dit toch fijn hebben kunnen afsluiten met een kleine verrassing. Wij hechten zelf ook veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten, super om te horen dat dit jou ook zo enthousiast heeft gemaakt.

We zien je graag snel weer terug! <3

Veel liefs, team Guts & Gusto

Echt een aanrader om te bestellen

Echt een aanrader om te bestellen. Marielle denkt echt met je mee en de service is op en top!

6 augustus 2025

Hi Daniëlla,

YAY, 5 sterren! Daar worden wij helemaal vrolijk van.

Super om te horen dat het bestellen bij ons je zo goed is bevallen. We staan op de klantenservice uiteraard altijd met alle liefde voor je klaar! Ik zal de complimentjes doorgeven aan onze collega Marielle.

Hopelijk tot snel weer bij een toffe bestelling! <3

Super snel & mooie producten

Kende deze winkel nog niet, maar had online een bestelling gedaan van 2 blouses. Zondag om 18:06 een bestelling gedaan en de volgende middag had ik het gewoon al. Echt enorm verrast door deze super snelle service en de producten zien er ook nog erg mooi uit. Maat is ook perfect. Hier zal ik vast vaker nog wat gaan kopen :)

13 juli 2025

Hoi Roos,

Bedankt voor je toffe review.

Wij pakken onze bestelling met veel liefde en discipline in! Hierdoor kan je zo snel mogelijk gaan shinen in je bestelde items ;-)

Hopelijk zien we je snel weer.

Liefs, team Guts & Gusto