Mijn lievelings leggings, draag letterlijk niks anders meer. Ook de verzending was super snel waardoor je meteen in je nieuwe outje naar de gym kunt. Zelf had ik twee maten besteld, het retouneren gin... Toon meer
Wauw! Wat een toffe producten ontvangen van GymExclusive, twee prachtige shorts. Ze zitten echt heel fijn en de kwaliteit van de stof is fantastisch. Wat ik ook heel fijn vind is dat het allemaal ge... Toon meer
De sportkleding zit geweldig. De kwaliteit is super, dikke stof. Lichaam komt er mooi in uit, prijs kwaliteit verhouding is super.
Super mooie producten, snelle levering en ik had de verkeerde maat besteld maar dat hebben ze super snel geregeld en m’n bestelling aangepast en de goeie opgestuurd. Super tevreden en zeker aan te rad... Toon meer
Gym Exclusive het sportmerk voor krachtige, sterke en zelfverzekerde vrouwen! Betaalbaar en van hoge kwaliteit. Bereid je voor op je volgende training in Gym Exclusive.
Vraagt klanten om een review
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Te klein
Maten vallen veel te klein, je kan gerust 2 maten groter bestellen. Ook erg weinig stretch. Retourneren op eigen kosten, zonde van het geld.
Zit perfect 🤩🤩
Perfecte fit!
Nice fitting!
Tweede keer dat ik hier bestel en het…
Tweede keer dat ik hier bestel en het is echt zalig! Zit mega lekker, niet te strak echt top!
Hele goede stevige kwaliteit
terug sturen was duur, wel goede service
Ik vond de butt schrunch in de leggings heel heftig, liepen tot op de rug. Ook waren de leggings doorschijnend. Terug sturen kosten nog eens 14 euro! Dat vind ik wel erg prijzig.

Antwoord van Gym Exclusive
Super mooie sportkleding
Super mooie sportkleding! Ik ga vaker bestellen 🤩🤩🤩
Super mooie en fijne sportkleding
Super mooie en fijne sportkleding, snelle levering en ook qua retour word er duidelijk vermeld hoe dit gaat.
Kortom enorm tevreden:)
De stof is heel dun
De stof is heel dun. Dat is iets minder fijn
Top service!
Hele fijne en goede sportkleding
Hele fijne en goede sportkleding, ik ga zeker vaker bestellen! <3
Super mooie sport setjes
Super mooie sport setjes! Fijne leggings die goed aansluiten!
Hele mooie sport kleding !
Hele mooie sport kleding !! Echt een mega aanrader . Super snelle verzending en heel makkelijk te retouren , sowieso hier bestellen voor de mooiste setjes !!
Goed
Goed.
Pasvoorm is goed, sluit perfect aan.
Goeie kwaliteit en schijnt niet door!
Kwaliteit en klantenservice
Super mooie producten, snelle levering en ik had de verkeerde maat besteld maar dat hebben ze super snel geregeld en m’n bestelling aangepast en de goeie opgestuurd. Super tevreden en zeker aan te raden

Antwoord van Gym Exclusive
Hele fijne leggings en past goed!!
Hele fijne leggings en past goed!!
Ik ben er zo blij mee alles zit goed en…
Ik ben er zo blij mee alles zit goed en de maten kloppen ook zoals ze het aangeven!