Gym Hub Reviews 720

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wirklich super habe alle Produkte nachgeliefert bekommen und einiges wurde sogar geschenkt wahrscheinlich fürs warten was anfangs nichts erhältlich waren. Alles wieder doppelt und dreifach gut gemacht... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Still not sure if I will receive my order or if it will be refunded. They received the money already but don't proceed with my refund and also say the money isn't there yet. Update: Seems to be shi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich hatte zunächst Schwierigkeiten mit meiner Lieferung, da DHL aus unerklärlichen Gründen das Paket nicht zustellen konnte und die Ware wieder zurück ging. Musste dann mehrfach per Mail hin und her s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Witam serdecznie. Bardzo rzetelna firma, która w bardzo szybkim tempie odpowiada na nurtujące nas pytania z chęcią pomocy. Podchodzą Państwo do każdej osoby indywidualnie (ponieważ nie są to odpowiedz... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice
  3. Fitnesswinkel
  4. Gym
  5. Sportvoedingswinkel

Geschreven door het bedrijf

High-quality nutritional supplements are the perfect complement to a well-balanced menu and a properly laid-out training plan. At GymHub, you will find exactly what you need, regardless of your goals, seniority in the gym or level of difficulty in training. The offer of our shop is rich and varied, and products have been selected for both beginners and advanced. The dietary supplements we offer are both effective and safe. With their help, you can support strength, endurance and aerobic training.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Still not sure if I will receive my…

Update: Seems to be shipped now but i dont know to which address.

24 maart 2026

Fenibut FAA

Sprzedawany tu fenibut FAA to w rzeczywistości wersja HCL - ma kwaśny smak i łatwo rozpuszcza się w wodzie. Jest to mój pierwszy zakup i się niestety zawiodłem. Zależało mi właśnie na wersji FAA... :/

16 maart 2026

Antwoord van Gym Hub

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Warto jednak doprecyzować pewną istotną kwestię. Określanie formy chemicznej związku wyłącznie na podstawie smaku lub prostego „testu rozpuszczalności w wodzie” nie jest metodą stosowaną w chemii analitycznej. Tego typu podejście funkcjonuje głównie na forach internetowych i w społecznościach dyskusyjnych, natomiast w praktyce laboratoryjnej nie stanowi wiarygodnego sposobu identyfikacji substancji.

Smak produktu nie jest parametrem analitycznym. Może on zależeć od wielu czynników, takich jak indywidualna percepcja smaku, stopień rozdrobnienia proszku, wilgotność produktu, warunki przechowywania czy nawet temperatura. Z tych samych powodów również szybkość rozpuszczania w wodzie nie pozwala jednoznacznie określić formy chemicznej związku.

W praktyce rozróżnienie takich form wykonuje się wyłącznie przy użyciu odpowiednich metod laboratoryjnych, takich jak analiza spektroskopowa (np. NMR lub FTIR), chromatografia czy inne techniki analityczne stosowane w chemii. To właśnie takie metody pozwalają jednoznacznie potwierdzić strukturę i formę chemiczną związku.

W Gymhub przykładamy dużą wagę do jakości, transparentności oraz rzetelnych informacji o produktach. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane produkty odpowiadały deklarowanym parametrom i spełniały wysokie standardy jakości.

Jeżeli posiada Pan jakiekolwiek wyniki badań, analizy laboratoryjne lub inne merytoryczne informacje dotyczące produktu, zachęcamy do przesłania ich do nas. Z przyjemnością się do nich odniesiemy. Oczywiście pozostajemy również otwarci na wszelkie rzeczowe pytania dotyczące produktu – chętnie udzielimy wyjaśnień i rozwiejemy ewentualne wątpliwości.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Unkompliziert und zuverlässig

Unkomplizierte und zuverlässige Abwicklung.
Es gibt nich Verbesserungen die man durchführen könnte ....Mehr Informationen bezüglich von Gefahren und Nebenwirkungen wären wünschenswert

23 februari 2026

Antwoord van Gym Hub

Vielen Dank für Ihre ehrliche und hilfreiche Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie die Abwicklung Ihrer Bestellung als unkompliziert und zuverlässig empfunden haben. Genau darauf legen wir bei Gymhub großen Wert – eine sichere Bestellung, eine klare Kommunikation und eine reibungslose Lieferung.
Gleichzeitig danken wir Ihnen auch für Ihren Hinweis bezüglich zusätzlicher Informationen. Feedback unserer Kunden ist für uns sehr wertvoll, da es uns hilft, unseren Service und die Inhalte im Shop kontinuierlich zu verbessern. Wir arbeiten ständig daran, unseren Kunden möglichst transparente und hilfreiche Informationen bereitzustellen, damit der gesamte Bestellprozess so klar und komfortabel wie möglich bleibt.
Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, Sie auch in Zukunft wieder bei Gymhub begrüßen zu dürfen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wirklich super habe alle Produkte…

Wirklich super habe alle Produkte nachgeliefert bekommen und einiges wurde sogar geschenkt wahrscheinlich fürs warten was anfangs nichts erhältlich waren. Alles wieder doppelt und dreifach gut gemacht vielen dank

5 maart 2026

Antwoord van Gym Hub

Vielen Dank für Ihre tolle Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass am Ende alles zu Ihrer Zufriedenheit gelöst werden konnte. Wir geben uns bei Gymhub immer große Mühe, unseren Kunden auch in schwierigeren Situationen eine faire und zufriedenstellende Lösung anzubieten. Dass Sie die Nachlieferung der Produkte sowie die zusätzliche Aufmerksamkeit positiv wahrgenommen haben, bedeutet uns wirklich viel. Vielen Dank für Ihr Vertrauen, Ihre Geduld und Ihren Einkauf bei Gymhub – wir freuen uns, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Przesyłka dotarła 🤩

2 maart 2026

Antwoord van Gym Hub

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła bez problemu i wszystko przebiegło pomyślnie. W Gymhub dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia docierały do naszych klientów szybko i bezpiecznie. Dziękujemy za zaufanie oraz zakupy w naszym sklepie – zapraszamy ponownie!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Paczka nie dotarła.Negatywna odpowiedź…

Paczka nie dotarła.Negatywna odpowiedź na reklamację u przewoźnika.Pomimo braku zwrócenia się przeze mnie i ewidentnej winy przewoźnika, sklep z własnej woli zwrócił mi całą sumę pieniędzy.

Antwoord van Gym Hub

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że przesyłka nie dotarła do Pana z powodu problemów po stronie przewoźnika. Niestety w takich sytuacjach decyzje firm kurierskich nie zawsze są dla klientów satysfakcjonujące.

W Gymhub zawsze staramy się jednak brać odpowiedzialność za zamówienia naszych klientów i szukać rozwiązania, które będzie uczciwe oraz możliwie jak najbardziej pomocne. Dlatego zdecydowaliśmy się zwrócić pełną kwotę zamówienia, aby nie pozostawiać Pana z tą sytuacją bez wsparcia.

Dziękujemy za zaufanie oraz za podzielenie się swoim doświadczeniem. Takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko, ale zawsze staramy się reagować w sposób, który pokazuje, że bezpieczeństwo zakupów i satysfakcja klientów są dla nas najważniejsze.

Szybka obsługa klienta

Szybka obsługa klienta, profesjonalnie zapakowana paczka, produkt zgodny z opisem. Moje pierwsze zakupy i mam nadzieję że nie ostatnie 🤝

Antwoord van Gym Hub

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że pierwsze zakupy w Gymhub spełniły Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby obsługa klienta była szybka i pomocna, a każda paczka była starannie przygotowana i bezpiecznie zapakowana. Bardzo miło nam słyszeć, że produkt był zgodny z opisem i że cały proces zamówienia przebiegł pomyślnie.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że rzeczywiście nie były to ostatnie zakupy. Zawsze staramy się zapewnić wysoką jakość obsługi, szybką wysyłkę oraz bezpieczne zakupy w Gymhub.

Szybka

Szybka, bezproblemowa transakcja.

26 februari 2026

Antwoord van Gym Hub

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów. W Gymhub dokładamy wszelkich starań, aby cały proces zakupów był prosty, bezpieczny i komfortowy dla naszych klientów. Szybka realizacja zamówień oraz sprawna obsługa to dla nas bardzo ważne elementy.

Dziękujemy za zaufanie oraz zakupy w Gymhub i zapraszamy ponownie!

Die schnelle Lieferung

Ich bin äußerst zufrieden mit dem Produkt. Die schnelle Lieferung ermöglicht es mir, das Produkt umgehend zu nutzen, und die Qualität ist für den Preis ausgezeichnet. Ich bin sehr erfreut über mein Kauf.

24 februari 2026

Antwoord van Gym Hub

Vielen Dank für Ihre großartige Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrem Einkauf bei Gymhub so zufrieden sind. Eine schnelle Lieferung, eine zuverlässige Abwicklung und Produkte mit einem sehr guten Preis-Leistungs-Verhältnis gehören zu den Dingen, auf die wir besonders großen Wert legen. Umso mehr freut es uns, dass Sie Ihr Produkt direkt nach Erhalt nutzen konnten und die Qualität Ihren Erwartungen entspricht.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Bestellung bei Gymhub. Wir freuen uns sehr, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Antwoord van Gym Hub

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości produktu. W Gymhub dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty o wysokiej jakości oraz zapewniać naszym klientom bezpieczne i komfortowe zakupy. Każde zamówienie staramy się realizować szybko i profesjonalnie, tak aby cały proces zakupowy był jak najbardziej satysfakcjonujący.

Dziękujemy za zaufanie oraz zakupy w Gymhub i zapraszamy ponownie!

Proste że tak

Proste że tak

Antwoord van Gym Hub

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zakupy w Gymhub były dla Pana proste i satysfakcjonujące. Dokładamy wszelkich starań, aby cały proces – od złożenia zamówienia aż po dostawę – był szybki, przejrzysty i bezproblemowy. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze.

Lees meer over geverifieerde reviews.