Vi havde en fantastisk eftermiddag til min 80 års dag. Masser af utrolig dejlig mad, venligt personale, et fint lokale og alle gæster, unge og gamle, roste det hele til skyerne. Varmen trykkede men va... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fremragende! Godt fra start til slut! Rigtig god samtale om selve planlægningen! Super gode lokaler! Fantastisk lækker mad, der blev præsenteret på bedste og underholdende vis!! Søde bartendere og ser... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
70 års fødselsdag for kvinder 🇩🇰 Jeg havde en meget dejlig fødselsdag i Teatercafeens smukke rammer. Vi fik lækre, lidt anderledes tapas og lækre desserter. Meget fint samarbejde op til festen og... Toon meer
Rigtig dejlig sted afholde fest, lækker mad og meget venlig betjening, dejligt lokale
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Frændes Madværk er vores mission at skabe de bedste rammer for netop din fest. Vi har alt fra barnedåbe, konfirmationer og bryllupper til konferencer, møder og mad ud af huset! Chris har en stor passion for mad, er udlært fra Jørgensens Hotel i Horsens, og lover derfor mad af høj kvalitet og god smag. Han går ikke på kompromis! Lad os sammen skabe det arrangement, som DU drømmer om.
Contactgegevens
Allegade 16A, 8700, Horsens, Denemarken
- kontakt@haandvaerkerforeningen.dk
- haandvaerkerforeningen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
70 års fødselsdag for kvinder 🇩🇰
70 års fødselsdag for kvinder 🇩🇰
Jeg havde en meget dejlig fødselsdag i Teatercafeens smukke rammer. Vi fik lækre, lidt anderledes tapas og lækre desserter. Meget fint samarbejde op til festen og under festen. - Har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne efterfølgende. Kan varmt anbefale det hvis man har noget at fejre - kommer gerne igen 👍👍👍👍👍
Eventyrlig bryllup i Håndværkerforeningen.
Vi valgte at holde vores bryllup i Håndværkerforeningen i Horsens, og det var uden tvivl den bedste beslutning vi kunne have taget!
Fra aller første møde var JA-hatten solidt plantet på deres hoveder. Vi fik rig mulighed til at tilpasse fest og pynt til vores ønsker, med en masse gode ideer og tanker fra deres ekspertise og erfaring. Dette gjorde at vi kunne tilpasse pynt, mad, vin, champagne, cocktails osv til vores præferencer og at det blev gjort til vores helt eget.
Vores gæster blev taget godt imod til reception i Cafeen, som er et flot lyst lokale. Her var tjener holdet klar med en fantastisk champagne og lækker mad. Til aften rykkede selve festen ovenpå ind i Teatersalen, som klart er stedets helt store WOW-factor! Denne sal er så smuk og fyldt med charme, den skabte de perfekte rammer for vores drømmebryllup!
Vi havde en lille sjov drøm om at vores forret blev serveret til sangen “vær vor gæst.” Heidi, den utrolige dygtige overtjener var ikke bare klar på ideen, men hjalp med at få det hele udført til perfektion. Der var både latter og klapsalver da hele tjener holdet kom ind i salen perfekt i takt med musikken!
Da maden så blev serveret var det Chris’ kærlighed for mad der virkelig skinnede igennem. De utrolig flotte anretninger og deres sans for detaljer blev der virkelig lagt mærke til! Og ikke nok med det, smagte maden også som en drøm. Mere mørt oksekød skal man virkelig lede længe efter!
Dette er kun et lille udpluk af øjeblikke fra vores dag. De har taget imod vores detaljerede tidsplan og mapper med alt planlagt ned til mindste detalje og udført alt til perfektion! Skulle vi fortælle om det hele, kunne vi sagtens skrive en mindre roman.
Vi vil klart anbefale at man går ind på Frændes Madværks instagram profil for at se flere billeder af deres utrolige smukke lokaler.
Alt i alt har Chris, Heidi og hele Frændes Madværk gjort vores drømme bryllup til en virkelighed. Alle vores ønsker og ideer blev ført ud i livet med utrolig passion og nøjagtighed, og vi ville aldrig kunne takke dem nok for alt!
God tapasbuffet
God tapasbuffet. Veltillavet og smagfyldt. Smukt anrettet. Man bliver aldrig skuffet.
Dejlig aften med super lækkert mad
Dejlig aften med super lækkert og velsmagende mad og et godt udvalg af øl, vin mv. til en hver smag.
Rigtig god mad.
Vi har haft en dejlig middag i Håndværkerforeningen, i forbindelse med afslutning på et kørekort hold. Lækkert, mørt og rigeligt med kød, kartofler, salat og meget mere.
Jimmykørelærer.dk er yderst tilfreds 😊
konfirmation og alt fungerede…
Vi holdte konfirmation og alt fungerede fra start til slut. God mad og betjening. Kommunikation var hurtig og alt hvad der var aftalt skete som forventede. Vi holder gerne næste konfirmation, fest mv. hos jer.
Et fantastisk sted til sin fest
Et fantastisk sted til sin fest! Smukke rammer, det bedste mad man kan ønske sig. Der er styr på det!
Intet at klage over
Intet at klage over, der er styr på det, på alle fronten.
Tak fordi I var med til at gøre Fillips konfirmation til en super god dag for ham og alle gæsterne.
Mvh. Rene
Utrolig god mad og en fantastisk…
Utrolig god mad og en fantastisk service.
Vi havde en fantastisk konfirmation i…
Vi havde en fantastisk konfirmation i rød sal hvor alt spillede max.
De sødeste tjenere og Chris var suveræn både under planlægning og til præsentation af maden. Mad og drikke var super lækker og der var rigeligt til alle. Det er bestemt ikke sidste gang vi holder fest der!
Under ALT kritik.
Under ALT kritik.
Var til smørbrød kage og kaffe efter begravelse d. 19/4 2025.
Da vi skulle have kage med creme og kaffe, var der ingen teskeer, vi gik ud og spurgte serveringen om de kunne komme på bordet og fik den besked at vi skulle bruge det bestik vi lige havde spist smørbrød med, ( Ja du læser rigtig) til at spise kage med, hun undskyldte og sagde sådan var reglen bare, trods det faktum at flere af gæsterne selv havde samlet deres tallerkner og bestik sammen i en bunke. Kagen kunne IKKE spises kun med fingrene. Nogle gik hurtigt på toilettet for at bruge håndvasken til at vaske deres bestik af - serveringsdamen kom ind efter ca 5 min med spiseskeer og sagde: Jeg beklager virkelig, sådan er reglen, men jeg har lidt spise skeer og måske ikke nok til alle kan få..!!!
Til en pris på ca 300 kr pr næse er jeg på de nære pårørendes vegne, rasende over den behandling og kan virkelig IKKE anbefale andre at skulle have denne oplevelse.
SKAM JER!
Tak for svar, men beskeden var fra tjeneren, det hører IKKE med i købet af arrangementet, i skal bruge det bestik i fik til at spise smørbrød med!! Øh hvad, ja sådan er det desværre, var svaret.
Og ja hun kom med nogle spiseskeer ca 10 min senere og sagde, jeg har lidt her men nok ikke nok til alle. Uanset er det slet ikke ok!!
Hvis der var blevet sagt, vi beklager, vi har haft store selskaber, jeg får lige vasket 22 teskeer til jer, var sagen en hel anden, men sådan var det desværre ikke.!

Antwoord van Frændes Madværk
God oplevelse
Flotte lokaler
Super god mad
God betjening
Alt i alt en god oplevelse.
Kan anbefales
God og hyggelig fest
Maden var super, mine gæster var glade.
Glimrende service og sød og hjælpsom betjening.
Lokalet var super.
Fødselsdag med børn og levende musik
Jeg holdt min fødselsdag i Håndværkerforeningens Cafe. Lokalet er smukt, opsætning og opdækning var fint ifølge aftale.
Personalet var imødekommende og observante fra vi ankom før gæsterne og til festen sluttede.
De tre retter mad var velsmagende og veltilberedte. Der var vegetariske versioner og taget hensyn til et par allergikere og ønsker om alkoholfrie sovse, vine og drinks.
Før festen var Chris en god sparringspartner mht. menu, opdækning og generel planlægning, og han var large mht. brug af et tilstødende lokale som legerum til børnene.
Jeg kan kun anbefale Frændes Madværk.
diamant bryllup
dejlig lokale fin betjening og god mad i anledning af vores diamant bryllup
Dejlige lokaler
Dejlige lokaler, venligt og observant personale
Kun roser til jer🥰💥
Jule froksot
Gode lokaler, super god mad, og rigtig god betjening.
Fuldt ud et dejligt hyggeligt besøg.
Har holdt "juleaften" med en gruppe…
Har holdt "juleaften" med en gruppe unge. Fik en super fin betjening på alle fronter.
Menuen smagte præcis som den skulle på en sådan dag.
Stor tak til alle for deres imødekommenhed
MVH Ude-Bo
Dit is Trustpilot