chinese brol, oplichting, kreeg een kleed toegestuurd helemaal niet wat ik bestelde, ook veel te klein alhoewel ik XL vroeg volgens hun maattabel en uiteraard niet meer bereikbaar voor retour. AFBLIJ... Toon meer

Schenden het consumentenrecht op veel fronten, wekken valselijke indruk door ordinaire themu producten die niet overeenkomen met foto’s site, kopje “over ons” staat haaks op hoe in werkelijkheid dit b... Toon meer

Oplichters. Ze profileren zich als drie jonge dames uit Brabant met een eigen webshop, maar in werkelijkheid gaat het om een Chinees bedrijf dat waardeloze producten levert. De extreem lange levertijd... Toon meer

Niets bestellen hier! Dropshipping concept!! Dan weet je al hoe laat het is. Producten matig kwaliteit. Zogenaamde klantenservice doet blijkbaar niet aan herroepingsrecht. Meerde malen geprobeerd cont... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Oplichters!!

Oplichters!!! Je denkt te bestellen vanuit Nederland niet dus . Alles komt van China, mega lang wachten op bestelling als ze geleverd wordt hoop ik. SCHANDALIG 🥵😡😡😡😡😡

1 april 2025

Ik wou dat ik deze reviews had gelezen…

Ik wou dat ik deze reviews had gelezen vóór mijn bestelling. Het leek een NLs bedrijf, maar tijdens de track & trace kwam ik er pas achter dat het product uit China moest komen. Eenmaal thuis was de kwaliteit flut (geen fit/taille oid, pluizerig) en zat er ook geen retourlabel bij. Contact opgenomen per mail, daar kreeg ik het antwoord dat de retourkosten voor eigen rekening zijn (naar China dus), maar heb ook geen adresgegevens meer van ze ontvangen.. Goede oplichtingsles a 60 euro.

27 maart 2025

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. Ik heb een katoenen jurk besteld. Deze bleek wat ik niet had verwacht uit China te komen en het duurde ook best lang voor de bestelling aankwam. Het pakje was erg beschadigd, maar de jurk gelukkig niet. Maar toen kwam de teleurstelling: de jurk was niet van katoen, maar echt hartstikke synthetisch en ook de print en afwerking waren van erbarmelijke kwaliteit. Nu ben ik via de mail al weken bezig om uitgevonden te krijgen hoe en waar ik de jurk kan retourneren. Ik heb één keer een antwoord gekregen dat ik moet betalen voor het retourneren. Daar heb ik op gereageerd dat ik dat niet terecht vind, omdat de jurk niet voldoet aan de omschrijving uit de webshop. Ook heb ik al diverse malen verzocht mij te laten weten hoe ik kan retourneren. En nog steeds geen antwoord, zucht...

6 maart 2025

Oplichterij: nooit kopen!

Gefopt door deze website!
Het lijkt op een Nederlandse webshop, maar de artikelen worden geleverd vanuit China. De geleverde kwaliteit en maten komen niet overeen met de foto’s van de webshop, mails omtrent retourneren worden genegeerd. Dit is oplichterij, nooit kopen! Ik wou dat ik de andere reviews eerder had gelezen…

27 maart 2025

BESTEL HIER NIET!!!!

BESTEL HIER NIET!!!!
Een veel te dure jurk besteld die op de foto erg leuk was. Blijkt goedkope meuk te zijn, had net zo goed bij Temu of SHEIN weg kunnen komen. Chinese dropshipping!! Ongeveer 16 keer gemaild, je krijgt GEEN retour instructies en kan dus fluiten naar je geld. Doe het niet!!!

7 maart 2025

Schoenen besteld

Schoenen besteld, kwam er later pas achter dat het een bedrijf uit Hong Kong betreft. Na 19 pakket dagen ontvangen.
PIERRE - Elegante en comfortabele loafers × 1
Jachtblauw / 41
Let op! deze schoenen zijn van stof dus geen echt Suede schoen. Ik zie het maar als leergeld voor een volgende internet bestelling.

19 maart 2025

Slecht retourneren

De sneakers ontvangen. Het zou maat 37 moeten zijn. Klopt van geen kant, veel kleiner. In de eerste instantie leek het retourneren makkelijk te gaan. Ik moest het pakket op eigen kosten terugsturen. In het antwoord van ‘Jacqui’ van Haarlems stond verder geen ander retouradres vermeld dan dat op het pakket stond. Zojuist kreeg ik een mail van ‘Jacqui’ dat ik het pakket naar het magazijn in China moet sturen. Tja dat is een rijkelijk laat antwoord aangezien het pakket al onderweg is naar het retouradres in Schiedam. Ik begin een vervelend gevoel te krijgen over de terugbetaling…..

15 maart 2025

Oplichting

Meer dan een maand moeten wachten en kreeg vervolgens de verkeerde schoenen. Website doet zich voor als proffesioneel Nederlands modebedrijf maar is waarschijnlijk een dropshipper. Gewoon oplichting.

12 maart 2025

Oplichters

Dacht een leuke zonnebril te bestellen. Betaald en vervolgens geen bevestiging met ordernummer ontvangen. Meerdere mail berichten met betaalbewijs verzonden. Krijg steeds het antwoord dat ze geen bestelling onder mijn naam kunnen vinden. Ook opgelicht dus!
Helaas te laat op deze site gekeken.

4 maart 2025

Retourneren kan niet.

Ik heb een katoenen trui ontvangen terwijl ik een merino wollen besteld heb. Ik heb de order bevestiging (van een wollen trui) opgestuurd aan de klantenservice en verzocht om retourneer instructies. Na vele pogingen heb ik geen enkele reactie ontvangen. Je bestelling komt rechtstreeks uit China, retourneren willen ze niet. Maar op de website staat wel dat je binnen 30 dagen mag retourneren. Zeer onbetrouwbaar!

28 februari 2025

Oplichters

Oplichters! let op alles producten zijn ook te koop op temu, shein en ali

7 maart 2025

Ik dacht ff dat ik geluk had

Ik dacht ff dat ik geluk had. Kreeg per omgaande nieuwe sneakers en nu wel in goede maat en goede kleur. Helaas helaas, heb nu twee dezelfde paren, beide in beige ipv grijs wat ik besteld had en beide in maat 40 ipv maat 41. Ze waren zo slim om op een van de sneakers een stickertje te plakken met daarop: 41!
Jammer jammer, € 50,- weggegooid!

4 maart 2025

Binnen de afgesproken tijd geleverd

Binnen de afgesproken tijd geleverd, tussendoor met trackingcode kunnen volgen. Ik had fijne dames sandalen besteld en bestel ze nu ook nog in een andere kleur. De slechte reviews maakten me een beetje bang maar in mijn geval is dit dus niet waar gebleken.

28 februari 2025

Nooit bestellen bij Haarlemo! Chinese oplichters!

Wat een slechte service! Haarlemo wekt de indruk een Nederlands bedrijf te zijn maar is een Chinese oplichter!
Kreeg truien die gemaakt zijn voor kleine Chinese vrouwen. Maten kloppen dus voor geen meter voor Nederlandse vrouwen. Ik wilde deze retourneren maar krijg na ettelijke mails te hebben gestuurd naar de klantenservice, geen antwoord naar welk adres ik de zending kan terugsturen. Op de originele verpakking staat alleen het adres waar het vandaan is gestuurd in Nederland maar dat dit geen adres is om pakketten te retourneren.
Weg mijn geld dus!
NOOOOIIIIT bestellen bij Haarlemo!!!!

27 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?