Super slecht!! Heb een bestelling gedaan, direct betaald. Bevestiging ontvangen per mail van de bestelling. Vervolgens krijg ik een aantal dagen erna dat de betaling niet is gedaan. En daarom nog nie... Toon meer

Producten zijn nooit aangekomen. Het bedrijf inmiddels 4 keer gesproken. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is mijn geld teruggestort. Ik zou niet nog een keer iets bij dit bedrijf kopen, ook g... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Professionele haar producten voor de beste prijs! Zeer goedkoop, snel en veilig thuis geleverd.

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Absoluut geen zaken mee doen

Absoluut geen zaken mee doen! Ze noemen zichzelf outlet 'met concurrerende prijzen' alleen zijn ze een stuk duurder dan andere websites, uiteraard plaats ik mijn bestelling dan elders en niet bij haaroutlet. Bij navraag waarom bij hun de prijzen soms gewoon het dubbele zijn, wordt er op een onbeschofte toon gecommuniceerd! Nee geen haar op m'n hoofd dat ik hier ooit iets ga bestellen!

27 maart 2026

misleidende website, en onbeleefde klantenservice

Ik heb een haarverf gekocht, en op de website stond dat het intens dekkend was, en er stond een foto op de pagina met een foto met een vrouw met donker haar, en de kleur die er goed uitkwam. Ik heb zelf lichter haar als die van haar, waardoor ik dacht dat dit product ook op mijn haar naar voren zou komen, maar dat doet het nauwelijks. Daarna heb ik de klantenservice gebeld, en ik kwam aan de telefoon met een vrouw die mij niet liet uitspreken, en niet wou luisteren naar wat ik te zeggen had. De vrouw die ik aan de telefoon had vond ik heel onbeleefd, en niet netjes, wat ik wel verwacht van klantenservice. Ik probeerde te zeggen dat ik graag wou dat hun de pagina aanpaste, omdat ik het heel misleidend vond, en misschien een compensatie kon krijgen(Ik begrijp dat dit niet in alle gevallen kan, en ik heb het product al open gemaakt, en het maakt ook niet uit dat ik geen compensatie heb gekregen.) De vrouw aan de telefoon bleef herhalen dat ik het niet goed heb gedaan, omdat ik het product heb gekocht, wat ik kan snappen, maar op de pagina staat niet veel informatie, en de informatie die er staat vind ik best misleidend. Ook had zij gezegd dat de foto die erbij stond niet accuraat was, en dat ik dat niet kon vertrouwen, omdat het een professionele haarverf was (wat ik zelf geen goed argument vind). Verder was de verzending van het product wel goed, en had ik het binnen 2 dagen binnen.

5 januari 2026

Goed bedrijf, keurige oplossing

Ik had allerlei verfspullen besteld, duurde even maar vermoedde dat niet alles voorradig was. (Ik had redelijke hoeveelheid besteld) Imderdaad, kreeg netjes een bericht dat ze op nalevering wachtten en dat het te lang duurde. Bedrag werd zeer snel gecrediteerd en zending verzonden.
Zeer tevreden dus !

8 oktober 2025

100% Oplichterij

Ik twijfelde om een ​​bestelling te plaatsen nadat ik de reviews had gelezen en nu heb ik er spijt van. Ik had voor het eerst een bestelling geplaatst voor 4 Schwarzkopf Essensity haarverf producten, 2 producten waren niet correct.

Ik had klantenservice gecontacteerd en er werd mij verteld dat Schwarzkopf Igora een vernieuwde lijn is van Essensity en dezelfde product is, en ook dat Essensity verpakkingen niet meer geproduceerd worden. Beide haarverf producten zijn totaal niet hetzelfde, omdat ze niet dezelfde ingrediënten bevatten! Schwarzkopf's website adviseert ook om Essensity en Igora producten niet te mengen, en een andere oil developer te gebruiken, omdat het verschillende producten zijn...

Ze verkochten een andere product onder een andere naam en dit is 100% oplichterij! Nu gaven ze mij de optie om het retour te sturen op mijn eigen kosten. Het is belachelijk dat ik retourskosten moet betalen terwijl ze mij het verkeerde product hadden gestuurd... Ik ga zeker niks meer kopen bij dit bedrijf, ze lichten mensen gewoon op!

EDIT: Mijn punt is, als ze Schwarzkopf Igora producten willen verkopen is prima, maar dan moeten ze het niet gaan adverteren als Schwarzkopf Essensity producten, omdat het misleidend is. Andere webshops adverteren Igora producten als Igora en GEEN Essensity. Schwarzkopf zegt zelf dat het een VERNIEUWDE product is en niet 100% HETZELFDE OUDE product.

EDIT 2: De retourskosten zijn te hoog en daarom is het niet waard om de producten retour te sturen op mijn eigen kosten.

29 januari 2025

Beste Elena,

Jammer om te horen. Zoals we via mail al hadden uitgelegd ZERO AMM is de vervangende lijn van Essensity, dat staat zelfs op de pagina (incl video) waar jij zelf naar linkt.

Als je niet tevreden bent met je aankoop mag je het altijd terugsturen, dat is ook geen probleem. Wij snappen jouw review niet, maar goed iedereen de zijne. Stuur aub zsm de producten terug, dan zullen wij jouw geld zsm terugboeken en daarmee is de kwestie klaar.

Groeten,

ORD74416

ORD74416
Verkeerd product gekocht.
Verzoek tevergeefs meermaals om retouretiket, was er niet bij geleverd.
Antwoorden niet, zenden geen etiket.
***
Reactie onderaan zegt voldoende.
Het was geen feestdag (31.12 in de ochtend).
Ik moest internationaal bellen omdat verschillende mails onbeantwoord bleven. Retouretiket heeft mij meer dan EUR 30 gekocht : zeer netjes dus van mijn kant.
Ben idd. fractiesecretaris Benelux Parlement.
Europees herroepingsrecht is verplicht toepasbaar, fout of niet - betrokkene hoeft dat niet als een dienstverlening voor te stellen.
Deze persoon behandelde mij aan telefoon even narcistisch en manipulatief als nu : kortom, prima reclame voor de klantenservice. Ben blij dat deze reactie als staving van mijn ervaring onderaan staat. Of ik nog bestel, zien we wel weer. Ik weet niet, de reactie lezende, of het een eenmanszaak betreft achter de hele bedoening, wat veel zou verklaren. Ik laat het even door de betrokken collega's nagaan.

30 december 2024

Beste Manuela,

Je hebt 1x telefonisch contact gehad met ons, op een feestdag. Toevallig dat ik op de zaak was en de telefoon heb opgepakt. Tijdens dat gesprek beweerde je dat samenwerkte met het Nederlandse parlement, wat beetje een rare stelling is, maar dat terzijde.

Zoals ik je toen ook al had uitgelegd. Volgens de Nederlandse wet en volgens onze algemene voorwaarden zijn de kosten voor het heen zenden voor de ondernemer (dus ons) en de kosten voor het terug zenden zijn voor de klant.

Dat is de standaard voor veel webshops, het is simpelweg hoe het werkt.

Als je het daar niet mee eens bent dan had je dat voor je bestelde met ons moeten overleggen.

Je hebt zelf het verkeerde besteld, je hebt netjes gekregen wat je hebt besteld, dat heb je terug gestuurd en je hebt ook het volledige bedrag terug gekregen.

Ik snap even niet wat het probleem is, alles was volgens de regels.

Daarom vind ik het jammer dat je via deze route toch maar je grammetje probeert te halen, maar goed sommige mensen zijn eenmaal zo. Je kan niet iedereen tevreden stellen.

Het zal wel aan ons liggen, dus ik zal dan toch echt sorry moeten zeggen.
Sorry dat we niet elke bestelling nabellen om te vragen of ze nou echt dat product bedoelen.
Sorry dat we zonder pardon zomaar spullen opsturen die door de klant zijn besteld.
Sorry dat we op een feestdag niet ala minuut reageren op jouw mail.
Sorry dat ik met de kerst mijn personeel naar huis stuur zodat ze met hun familie kunnen zijn.
En vooral sorry dat we de kosten van jouw fouten niet op ons nemen.

Een gemeende en welgepasde excuses voor alles!

Bestel aub nooit meer bij ons!

Groeten,

Wella polished waves

Oplichting wat betreft de prijsindicatie van dit bedrijf.
Een product verkopen voor €24.95 terwijl het bij alle salon kapsalons voor €9.95 verkrijgbaar is.
Geen haar op mijn hoofd🤣en een waarschuwing voor de rest om hier geen producten te kopen!

14 december 2024

Helemaal top!

Helemaal top!
Snelle bezorging en scherpe prijzen.
Ben ook nog direct na de bestelling gebeld omdat er 1 product niet voorradig was en vervangen werd door een soortgelijk duurder product zonder bijbetaling. Heel netjes!

2 september 2024

Producten zijn nooit aangekomen

Ik zou niet nog een keer iets bij dit bedrijf kopen, ook gezien eerdere revieuws.

29 juli 2024

Beste Sandy,

Helaas moet ik deze review lezen. Wij zijn helemaal niet actief op Trustpilot, dus heb speciaal voor dit een account aangemaakt.

Zoals wij destijds hebben uitgelegd, je pakketje is naar een afhaalpunt gegaan, dat doen wij niet dat doet PostNL. Wij hebben jou destijds ook gemaild dat het pakketje bij het afhaalpunt ligt.

Omdat je het pakketje niet hebt opgehaald bij het afhaalpunt is het vanzelf terug gekomen bij ons en hebben wij het bedrag gecrediteerd.

Wij hebben in deze helemaal niks verkeerd gedaan. Wij hebben het pakketje netjes op tijd verstuurd. Maar, omdat jij het pakketje niet ophaalt bij het afhaalpunt kost het ons verzendkosten en retourkosten, plus daarbovenop krijgen wij ook nog eens slechte review.

Ik had liever een eerlijke review met een eerlijke verwoording gezien, maar helaas is dat lang niet altijd het geval.

za 20 jul, 20:22
aan sandy.k****

Beste Sandy,

Ik heb je zojuist geprobeerd telefonisch te bereiken, dat lukte helaas niet. Gezien de dag en tijd ook begrijpelijk, maar dacht probeer het gewoon.

Je bestelling is inderdaad terug gestuurd van het afhaalpunt en die hebben wij eergisteren terug gekregen. Het gehele bedrag is ook eergisteren gecrediteerd.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Perfect!

Was op zoek naar specifieke shampoo. Vooraf gebeld. Direct iemand aan de lijn. Ging ter plekke kijken of artikel voorradig was. Meteen besteld en dag later geleverd. Blij mee!

29 april 2024

Nette snelle levering

Gisteren laat in de middag bestelling geplaatst. Netjes bevestiging en track en trace code ontvangen. Vandaag alles netjes ingepakt,in prima staat ontvangen. Dus gewoon 5 sterren!

29 maart 2024

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. PostNL geeft aan de track & tracé code te herkennen, maar na meer dan een week nog niets te hebben ontvangen.

Geen reacties op mijn mails naar het contact adres. Waardeloos !!

22 februari 2024

Zeer slecht

Zeer slecht! Ik had shampoo besteld en na levering bleek dat de dop waarschijnlijk niet goed op de fles heeft gezeten, dus is gaan lekken. Alles onder de shampoo + zonde van de verloren shampoo. Heb intussen 3 x een email gestuurd maar geen enkele reactie, helemaal niks! Zeer waardeloze klantenservice! Als ze die al hebben. Weet dus als er iets mis gaat met je bestelling je niet op hulp van haaroutlet hoeft te rekenen. Ze hebben niet eens het fatsoen om te reageren op je emails!

12 januari 2024

Onrespectvol behandeld

Ze zijn erg onrespectvol en hebben totaal geen manieren om met hun klanten om te gaan! Nooit meer dat ik hier bestel! Ipv bruin is mijn haar pik zwart van hun verf! Ben zeer ontevreden en teleurgesteld en ze laten je links liggen!

18 december 2023

Nooit geleverd

Ideal liep vast. Kreeg 3x per 24u een mail om te betalen. Eenmaal betaald geen reactie meer op contact en producten nooit gekregen..... slecht dus!

25 september 2023

Ze stuurden rotte en oude shampoo

Ze stuurden rotte en oude shampoo! Ze reageren niet op brieven. rotte en gebrekkige goederen. Ik adviseer niet. Ik ben bang om het te gebruiken, ik ben bang om kaal te worden

11 september 2023