Er ging steeds iets mis met mijn betaling maar de klantenservice heeft dit perfect opgelost zodat ik toch de volgende dag mijn bestelling binnen had! Ga zeker vaker bestellen :)
Allereerst een prachtige website! Fijne en mooie producten, ruikt heerlijk en ik verwachtte ook goed resultaat. Vriendelijk, netjes en snel! Ga zo door 😁 Gr, Natascha.
Bij Haircare Warehouse vind je alle haar- & beautyproducten van professionele A-merken voor de beste prijzen.
Keienbergweg 36, 1101GC, Amsterdam, Nederland
Mijn aankoop werd heel snel geleverd maar een Vd spuitbussen was gedrukt en spoot niet goed. Ik heb dit via de mail aangegeven en er is direct een nieuwe spuitbus opgestuurd en ik kreeg een voucher om zo zonder verzendkosten de defecte bus terug te sturen. Echt top service!
Prijs van het product was ook goed. Heel tevreden!

Antwoord van Haircare Warehouse
Levering was compleet, netjes ingepakt en alles vrij snel in huis.

Antwoord van Haircare Warehouse
Het duurt iets langer máár goedkoper (in mijn geval) en ontvangen vandaag. Prima!

Antwoord van Haircare Warehouse
Goeie prijs en snel geleverd. En redelijke voorwaarden voor verzendkosten. Ik keur m goed

Antwoord van Haircare Warehouse
Helaas is mijn vorige review verwijderd, maar wil benadrukken dat deze winkel neppe Olaplex verkoopt!
Neppe olaplex dus koop dat hier in ieder geval niet. De nummer 0 is veel wateriger dan dat hoort en zoals hier onder beschreven staat QR code doorgekrast. Ik heb hierover gebeld en kreeg een vriendelijke man aan de telefoon, ze hebben toen een kerastase masker naar me gestuurd maar ik durf niet te zeggen of deze wel echt is eerlijk gezegd.
Deze verkoper verkoopt hoogstwaarschijnlijk neppe olaplex producten, QR code is doorgekrast en op de site van olaplex staat dat dit gaat om een fake product.
Tot mijn teleurstelling kreeg ik olaplex producten binnen waarbij de qr code is bekrast en de etiketten zijn anders. Geprobeerd om te mailen maar het mail adres bestaat niet. Verder nemen ze de telefoon ook niet op. Geen aanrader dus, eerst onderzoek doen voordat je ergens wat koopt.
snelle en betrouwbare levering! top producten van olaplex.
De bestelde producten binnen 2 dagen in huis Alles was netjes verpakt ik ben zeer tevreden