Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en ærlig virksomhed, som har etik og morale i sig. Da jeg fik minimale resultater med minoxidil, henvendte jeg mig til hairfuel kundeservice hvor jeg skrev med Oliver og Daniel. Da... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse! Jeg har brugt dette produkt i nogle måneder nu, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne. Jeg har altid kæmpet med hårtab og har prøvet mange forskellige produkter uden h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder Minoxidil produkter som hjælper i mod hårtab. På vores hjemmeside kan man finde vejledning omkring hårtab, og hvordan man bedst kan bekæmpe det. Derudover sælger vi en række nøje udvalgte produkter, som er klinisk beviste til at bekæmpe hårtab for mænd. Produkterne er valgt på baggrund af pris og kvalitet.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Endelig en ærlig virksomhed

Endelig en ærlig virksomhed, som har etik og morale i sig.

Da jeg forklaret dem om mit problem, var de ikke i tvivl om jeg skulle have refundering!

Dette er altså service udover det sædvanelige!

De får herfor mine varmeste anbefalinger

21 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget positiv oplevelse!!!

Min oplevelse med Hairfuel har været fantastisk. Produkterne har virkelig forbedret både sundheden og udseendet af mit hår. Med deres omfattende udvalg, lynhurtige levering og en kundeservice, man kan stole på, har hele købsoplevelsen været både nem og meget tilfredsstillende. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

16 augustus 2024

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg har brugt dette produkt i nogle måneder nu, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne. Jeg har altid kæmpet med hårtab og har prøvet mange forskellige produkter uden held, men dette produkt har virkelig gjort en forskel! Leveringen var også super nem og hurtig!

16 augustus 2024

Meget meget positiv oplevelse

Meget meget positiv oplevelse. Havde ikke de store forventninger, da jeg først købte produktet, idet man har hørt om mange hårvækstsprodukter, der ikke kan levere varen. Jeg fik det anbefalet af en ven, der selv havde opnået gode resultater, og jeg må sige, at det overgik alle forventninger. Jeg er på 3 måneder gået fra at være næsten skaldet til at have noget af en hårpragt. Kan kun anbefale andre tyndhårede mænd (og kvinder) at prøve hairfuel!!

8 augustus 2024

Mange tak

Kære Hairfuel. Tak for en god kundeservice og rådgivning til at finde de rigtige hårprodukter til min far, som nu er en meget glad mand! Rigtig god oplevelse og leveringen var også hurtigt. Fem stjerner herfra

26 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, gode produkter og hurtig levering

Fik anbefalet Hairfuel af en ven, og jeg må bare sige, at jeg er fuldt tilfreds med resultaterne indtil videre. Jeg havde et par få spørgsmål, inden jeg bestilte, som de hjalp mig. Og derudover fik jeg produkterne hurtigt, efter jeg havde bestilt - alt i alt en rigtig god oplevelse.

4 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig svar på mine spørgsmål

Jeg har længe læst på danske og udlandske sider om hårvækst og endelig har jeg fundet en dansk side, hvor jeg kan købe Minoxidil fra. Jeg bestilte produkterne og fik mine vare super hurtigt. Kan klart anbefale at handle hos dem. Deres service er i top, da jeg havde nogle spørgsmål, som jeg fik svar på med det samme.

22 maart 2024

God brugeroplevelse

God brugeroplevelse, da hjemmesiden var enkel og gennemskuelig. Hairfuel er det eneste sted, hvor jeg har fundet minoxidil i Danmark, og derfor er jeg tryg ved at købe hos dem. Jeg havde nogle få spørgsmål, og de var hjælpsomme. Man var ikke i tvivl om, at de havde styr på, hvad de lavede, og de rådgav godt.

30 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.