Voor het eerst 2 boeken besteld
Voor het eerst 2 boeken besteld. Verbluffend hoe makkelijk dit ging. Na tel. contakt kon ik vanuit het buitenland op een uitstekende manier ook boeken bestellen. Hulde voor het personeel
The testimonials, statements, and opinions presented are applicable to the individuals depicted. Results will vary and may not be representative Of the experience Of Others. The testimonials are voluntarily provided and are not paid. nor were they provided with free products, services, or any benefits in exchange for said statements. The testimonials are representative of customers' experience but the exact results and experience will be unique and to each of them.
Verenigde Staten
Voor de tweede keer doe ik een bestelling op Fruugo. (externe SSD) Voor de tweede keer krijg ik te horen dat het bestelde product geannuleerd werd. Ik zou mijn geld terug krijgen. Opnieuw omdat het product niet langer leverbaar zou zijn. Weeral niet waar. Men maakt reclame met goedkope prijzen en als je een bestelling doet verhogen ze de prijzen en annuleren ze jouw bestelling met de melding dat het niet langer leverbaar zou zijn. Het product is dus nog wél leverbaar. Opnieuw een schending van de rechten van de consument. Omdat het de 2de keer is op 2 weken tijd en omdat Fruugo de fout niet recht zet dien ik klacht in bij de consumentenbescherming FOD Economie Belgie.
Sinds kort nieuwe bonuskaart was de andere kwijt en ja wordt steeds gecontroleerd.
Klacht ingediend mr schoon en zn baas kwamen in verweer
Schoonenberg volgens mij
Antwoordt
Dan gaat u toch naar andere supermarkt ??????
Klantvriendelijk
Nou nee als je telkens weer gecontroleerd wordt maakt je onzeker en voel je je gekwetst en ja deze managers professioneel
Bah
Albert Hein
Schaam je diep oh ja ah hoefplan alkmaar