Hairsup Reviews 17

2,7

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hairsup.nl ✓ Scherp Geprijsd ✓ Boven €35,- is verzending GRATIS.

2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Schandalig

Schandalig. Recent heb ik bij jullie de Ybera Paris Renew Oil conditioner van 1000 gram ontvangen. Bij binnenkomst merkte ik op dat de fles erg leeg oogde. Ik heb hem nu één keer gebruikt, maar omdat ik het niet vertrouwde heb ik de fles op de keukenweegschaal gezet. Deze geeft inclusief fles slechts 963 gram aan. Aangezien de inhoud alleen al 1000 gram hoort te zijn (en de fles zelf ook nog weegt), lijkt er in de fabriek te weinig in te zijn gestopt. Ik raad iedereen deze site af. Stelletje oplichters zijn het. Ga hier ook direct de politie bij inschakelen.

16 mei 2026
Logo Hairsup

Antwoord van Hairsup

Beste klant,
Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u een slechte ervaring heeft gehad.
U geeft aan de conditioner al één keer gebruikt te hebben voordat u hem heeft gewogen. Het gewichtsverschil dat u meet (963 gram vs. 1000 gram) is daardoor goed te verklaren door het reeds gebruikte product. Een conditioner van 1000 gram bevat inderdaad 1000 gram inhoud bij vulling — na gebruik zal het gewicht logischerwijs afnemen.
Mocht u werkelijk twijfels hebben over de vulling bij ontvangst, dan had het ideaal geweest dit vóór eerste gebruik te wegen en ons direct te contacten. Wij staan altijd open voor een eerlijk gesprek.
Wij nemen kwaliteitsklachten serieus en werken uitsluitend met officiële distributeurs. Beschuldigingen van oplichterij wijzen wij dan ook nadrukkelijk van de hand.
Heeft u verdere vragen of wilt u dit samen uitzoeken? Neem dan contact op via e-mail.
Team hairsup.nl

Verkopen neppe producten

Verkopen neppe producten, wat vreselijk gevaarlijk is, ik weet niet van waar ze dit halen in china, je betaalt geld en dan krijg je gif voor je haar!

18 december 2025

Heel tevreden

Heel tevreden!
De producten zijn van uitstekende kwaliteit en de service is echt top. Ik had een probleem met mijn retour en werd meteen vriendelijk en efficiënt geholpen. Alles werd zonder gedoe opgelost.
Ik raad deze winkel dus absoluut aan — betrouwbaar, snel en klantgericht.

6 januari 2026

Wat een schandalig bedrijf!!

Ik kreeg een verkeerd product, namelijk twee maal neutralizer i.p.v. waterstof en neutralizer. Wat zeer acceptabel is en als menselijk gezien kan worden. We zijn allemaal mensen en het kan ons allemaal overkomen, maar dat ze me via alle mogelijke kanalen onbeantwoord laten?????
Ik verwacht ook niet een antwoord binnen het uur zeker niet, maar ondertussen zijn we bijna aan het derde dag en nog per Whatsapp, nog per telefoon of mail krijg ik een oplossing of een antwoord.
Je zit met een verkeerde bestelling en kan niemand bereiken om het überhaupt te kunnen aankaarten. De vraag is om welk issue je je het meest moet ergeren?
Ik raad Hairsup aan om toch enige investering te doen in klantenservice!!! Is nochtans een zeer belangrijk punt in het marketingproces waar ze blijkbaar weinig over weten!
Uiteraard zal ik proberen mijn best te doen om nooit meer een bestelling te doen bij jullie.

4 mei 2025

Helaas kreeg ik een verkeerd product…

Helaas kreeg ik een verkeerd product binnen, gelijk de klantenservice (geappt)
en kreeg snel antwoord.
Ik kreeg de volgende dag gelijk het product binnen die ik had besteld met extra gifts! En natuurlijk een excuses voor het ongemak! Super service!!

17 april 2025

Zou hier nooit meer bestellen

Zou hier nooit meer bestellen, kreeg eerst het verkeerde product geleverd en daarna een pot waarvan de houdbaarheidsdatum 16 maanden was verstreken en het folie al open was. Nu reageren ze nergens meer op, oplichters.

28 september 2024

Voor €50,- een bestelling gedaan

Voor €50,- een bestelling gedaan. Kreeg meteen een bevestiging per mail.
De tweede dag een mail, wanneer het pakket bezorgd zou worden. Netjes ingepakt en ontvangen!
Prima.

29 augustus 2024

Goed prijs en verzending

Ik heb een product drie maal kunnen bestellen die niet overal verkrijgbaar was voor een redelijke prijs. Het is snel verzonden en aangekomen. Geen problemen tegemoet gekomen.

23 juli 2024

Hairsup; Malafide Handel!?!

Op 3 mei 2024 bestelde en betaalde ik €65,97 voor 3 stuks Keratin Colorado The Mask 150ml van het merk Eugene Perma. Ik heb de producten nog niet,?kreeg geen bevestiging van de bestelling. Ik stuurde mails en belde het het nummer. Kreeg geen enkele reactie en het telefoonnummer werkt niet…. De website ziet er KEU-RIG uit. Het lijkt allemaal NEP. Gery Vermeulen uit Druten

19 mei 2024

Beschadigd, en tube niet origineel

Na het ontvangen van het pakketje zag de doos eromheen er heel netjes en onbeschadigd uit. Eenmaal de verpakking geopend en is het doosje van de verf helemaal beschadigd en stond open. Tube eruit gehaald ook deze is niet origineel de verpakking zag er rommelig en nep uit

7 februari 2024

Mijn eerste bestelling bij Hairsup.

Mijn eerste bestelling bij Hairsup.
Jammer genoeg was er beschadiging aan de wastafel die geleverd werd. Dit werd onmiddellijk serieus genomen en nu zaterdag zal er een nieuwe geleverd worden zonder discussie. De twee kapstoelen zijn in perfecte staat geleverd en ben ik zeer tevreden over.
Hier zal ik in de toekomst nog bestellen!
Mvg Dhondt Wendy van kapsalon @Wendyke

29 juni 2021

Snelle levering, de volgende dag al ontvangen, goede klantenservice vragen werden direct via mail beantwoord en goed advies.
Zeer tevreden

21 augustus 2020