Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Normalt kan du få to af tre: God kvalitet, billig pris, god service. Hos hakhak får du alle tre. Knivene er super gode, lette og bygget til at arbejde med. Og til prisen er de fænomenale. Jeg ha... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flot så det ud på jeres hjemmeside. Men en noget trist oplevelse når man står med produktet i hånden. Men til den pris var det vel hvad der kunne forventes.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Og knivene er de skarpeste i verden. Kan ikke sammenlignes alle mulige dyre knive. Disse Kiwi Brands ER skarpere end alt andet. Jeg har haft en i tyve år, stadig langt den skarpest... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi importerer og sælger de populære knive fra mærket KIWI. Knivene er lette og har et tyndt blad af rustfrit stål, som er ekstremt skarpt og let at slibe og vedligeholde. Vores mål er at gøre knivene lige så populære i Danmark, som de er i Thailand, hvor mange kokke bruger dem til daglig.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flot så det ud på jeres hjemmeside

3 februari 2025

Hen Filip
Jeg er ked af, at din oplevelse har været dårlig :( Hvis du mener at den triste oplevelse, står med, skyldes en defekt med kniven, så tag fat i os på mail, så vi kan udbedre skaden :-) Go’ weekend!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

OK til prisen

OK til prisen, men ikke meget finish over dem

13 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Hakhak

Hej Jac. Jeg kan se, at din anmeldelse ikke er koblet op på nogen ordre - så jeg kan ikke se, hvilke knive du refererer til. Vi har to slags: 1. En meget billig. 2. Og en, der er en smule dyrere end den meget billige, men til gengæld har en højere finish grad.

Kan som sagt ikke se, hvilken en af dem du har købt, da jeg ikke kan finde nogen ordre, men jeg er ked af at finishgraden ikke levede op til dine forventninger. Til gengæld håber jeg at funktionaliteten overrasker dig, og at du får glæde af dine nye knive! :-)

God weekend til dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Geniale knive og hurtig levering

Uhørt skarpe knive, som er geniale i det grønne køkken. Ligger fint i hånden. Og alt sammen til uhørt “skarpe” priser. Ærgerligt at hakhak.dk lukker

4 januari 2025

Antwoord van Hakhak

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din anbefaling! Håber at du får glæde af knivene i mange år endnu!

Ja, det er ærgerligt vi lukker, men det har været en meget tidskrævende sidegeschæft, som vi desværre ikke har tid til længere. :-(

Rigtig go' weekend!

Ret gode knive

Ret gode knive, tynde i bladet gør at jeg synes de er nemme at styre og skære med.. lette at håndtere og bare vildt skarpe.. kan anbefales

3 januari 2025

Antwoord van Hakhak

Tusind tak for at dele din oplevelse! Jeg håber at du får glæde af knivene i mange år endnu!

Super

Helt som beskrevet

3 januari 2025

Antwoord van Hakhak

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde :-)
Rigtig god' weekend! :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Og knivene er de skarpeste i verden. Kan ikke sammenlignes alle mulige dyre knive. Disse Kiwi Brands ER skarpere end alt andet. Jeg har haft en i tyve år, stadig langt den skarpeste i skuffen.

25 december 2024

Antwoord van Hakhak

Tusind tak for anmeldelsen! Og dejligt at høre, at du passet på den samme kniv i 20 år! :D Vi har selv nogle liggende fra 2012 som vi stadig bruger, og den er, som du selv skriver: Langt den skarpeste kniv i skuffen!

Go' weekend :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig forsendelse og rigtig fin…

Super hurtig forsendelse og rigtig fin pris på knive. Dog en skam at shoppen ophører, så der ikke var så mange forskellige at vælge imellem. Men super tilfreds med produkt og service.

22 december 2024

Antwoord van Hakhak

Det er nemlig en skam! Vi startede shoppen for knap 5 år siden som et sidegeschæft, og har hele tiden haft intentioner om at udvide, men tiden har simpelthen bare ikke være med os :-(

Du skal have tusind tak for din flotte anmeldelse! Og vi håber at du forbliver glad for knivene i mange år endnu :-)

Go' weekend!

Nemt

Nemt og hurtig og produktet er som lovet

22 december 2024

Antwoord van Hakhak

Tusind tak for de 5 stjerner! Håber du kommer til at få meget glæde af knivene! Go' weekend!

Godt køb

Godt køb, fin pris, god service og hurtig levering.

Antwoord van Hakhak

Tusind tak! Håber du forbliver tilfreds med dit køb :-)

Kanon service.

Kanon service.

Antwoord van Hakhak

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Glædelig jul og godt nytår!

Hurtig levering. De bestilte varer
Og (desværre) til ophørsudsalgspriser...

Antwoord van Hakhak

Tusind tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den! Glædelig jul og godt nytår!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode knivsæt man selv kan skærpe!

Hurtig levering af ordre på kom- kom knivsæt- Som vi er super-glade for. Elsker at I tillader jer at holde sommerferie- og selvfølgelig oplyser at I sender senere- tilmed fik man så ekstra rabat på ordre på grund af ventetiden :-)

5 augustus 2024

Antwoord van Hakhak

Tusind tak for de pæne ord - de er værdsat! Håber glæden ved knivene varer ved 🙌
Go’ sommer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Knivskarpe knive til knivskarp pris

Var på udkig efter praktiske knive til at hakke, snitte, choppe, slice og alt det andet, når man lave meget Asian food som jeg elsker. Hos Hak-Hak fandt jeg præcist det asiatiske Thai knivsæt, der ku det og til en pris, der ikke kostede en arm og et ben som fx japanske knive. Nemt at handle, hurtig forsendelse og i det hele taget en extraordinær god Hak-Hak experience.

12 mei 2024

Antwoord van Hakhak

Tusinde tak for de fine ord, Martin! Håber glæden for knivenes fortsætter i lang tid. Go’ sommer til dig

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service og levering

Fin service og levering. Det eneste minus var at en af de varer - et strygestål - som jeg bestilte var udsolgt. Det fik jeg først besked om da jeg betalte. Måske skal i sætte spørring op for udsolgte varer lidt tidligere i ordreforløbet.
Vh Jørn

13 april 2024

Hej Jørn
Tak for din anmeldelse! Virkelig mystisk med strygestålet, for vi har begge på lager, så det er en fejl. Det beklager jeg! Send en mail, hvis du stadig er på udkig efter strygestålet, så sender vi et til dig med fri fragt :-)
God aften til dig!

Jeg er SÅ tilfreds

Jeg er SÅ tilfreds, at hvis jeg kunne ville jeg give 6 stjerner !- Mega gode knive og selvom min ordre blev glemt, rettede Hakhak hurtigt op på det og sendte en ekstra kniv med kvit og frit. Det var en dejlig overraskelse:-)

29 februari 2024

Antwoord van Hakhak

Godt at vi fik problemet løst! Og tusind tak for din anmeldelse og din forståelse. Hvis vi kunne, havde vi givet dig 6 stjerner ;)

Lees meer over geverifieerde reviews.