Lees wat reviewers zeggen
Verdens bedste flyttemænd! Sikke en tryg oplevelse det var fra start til slut at bruge Halsnæs Flyttebil! Positiv, tydelig information og punkt lighed. At hele flokken tilmed var charmerende og... Toon meer
Flyttefolkene ringede som aftalt ca 1 time før ankomst. 2 friske flyttefolk klarede nedbæring fra 2. sal København V, kørsel til Hundested, og opbæring til første sal. Det hele tog kun 4 timer. Tålm... Toon meer
Jeg flyttede fra Nordsjælland til Oslo. Inden flytningen var der en god dialog med Halsnæs Flyttebil, og de agerede professionelt. Firmaet kom til tiden, de ansatte var veloplagte, servicemindede og b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Halsnæs Flyttebil ApS kører mange flytninger til Norge / Finland / Sverige de baltiske land samt det nordlige Europa ring gerne for at få en uforpligtende snak om din næste flytning.
Contactgegevens
Rosenvænget 20, 3390, Hundested , Denemarken
- +45 51503390
- Info@halsnaesflyttebil.dk
- halsnaesflyttebil.dk
Kan anbefales på det varmeste
Kan anbefales på det varmeste! Fik flyttet mine forældres dødsbo fra Randers til Norge, i 2 omgange, fordi der var lidt mere end jeg havde regnet med, men det løste de flot! Alle aftaler blev holdt, venlige og dygtige flyttefolk.
En forrygende oplevelse
En forrygende oplevelse da Halsnæs Flyttebil flyttede min far ting fra Rødby til Løvdalen i Frederiksværk mellem i alt 4 lokationer. Godt humør, professionalisme og stor fleksibilitet. At prisen også var absolut konkurrencedygtig, gjorde kun oplevelsen bedre. De bedste anbefalinger herfra. Demvar vi heldige med😊
Jeg havde en helt igennem fantastisk…
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse i forbindelse med min flytning til Norge med Halsnæs Flyttebil ApS! De var hurtige, super professionelle og leverede mega god service fra start til slut. Alt blev håndteret effektivt og med stor omhu, og kommunikationen var klar og tryg hele vejen igennem. Alt løb helt problemfrit og så til en rigtig god pris! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ordentlig og effektiv leverance.
Har oplevet imødekommende service og effektiv kommunikation og levering af opgaven midt i vinterens sne og kulde. Kan på det varmeste anbefale de hyggelige og ordentlige folk til at flytte habengut.
Ja tenk om det været 10 stjerner havde…
Ja tenk om det været 10 stjerner havde i fået det Thomas og Lasse 🥰. For en service og et humør i to har. Det er 3 gang i fortvilels over alt vi har, du har fraktet 2 gange i fra Elverum til Ærø 😅😅.
Og nu 1 tredje gang med din sønn, og ikke mist takk til de to gutter som var med i Elverum, vi gamle er helt imponert over hvor meget de unge knokler , og ja selvfølgelig dig Thomas som flyver rundt som en rakket 🤣🤣. Det er svært at følge med 🤭 Og selvfølgelig en stor tak til Levi på Ærø som og knokler løs 🤩
Du og din kæreste er 🧡 velkommen på besøg til os her på Ærø
Stor tak til dig og dit firma, dette er og anbefale 200 prosent 🧡
Kh
Christian og Sigrid
Flytning Norge-Danmark – kan varmt anbefales!
Vi har netop flyttet fra Norge til Danmark og valgte at bruge Halsnæs Flyttebil til hele processen. Fra første kontakt følte vi os trygge og godt vejledt. Kommunikation og planlægning var klar og behagelig hele vejen igennem.
Ejeren af firmaet (Thomas) stod selv for størstedelen af flytningen, og han var både venlig, humoristisk og samtidig meget professionel. Han sørgede for ekstra hjælp fra et norsk samarbejdsfirma til afhentningen og brugte sine egne dygtige ansatte til aflæsningen i Danmark. Alle, der hjalp, var effektive, omhyggelige og utrolig flinke.
Alt blev klaret hurtigere, end vi havde forventet, og vi følte os i trygge hænder hele tiden – noget der betyder rigtig meget, når man flytter over landegrænser.
Vi giver vores varmeste anbefalinger og ville uden tøven bruge firmaet igen!
Kun ros til overs for verdens…
Jeg har kun ros til overs for verdens bedste flyttefirma og flyttemænd. Jeg skulle flytte fra Oslo til Danmark og fik af Thomas en både god pris og super service hele vejen igennem. De to flyttemænd holdte mig ajour ift. forventet ankomsttid, var meget behjælpelige og fik alting til at gå som smurt.
Varmeste anbefaling herfra
Perfekt flytning til den rigtige pris
Perfekt flytning til den rigtige pris. Vi fik leveret det rigtige antal flyttekasser m.v. 3 uger før flytningen og på dagen var de 3 søde flyttefolk både effektive og behandlede vores ting med stor hensynsfuldhed. Der var ikke én eneste skade.
En stor anbefaling til Halsnæs Flyttebil
Kirsten og Henrik, Hundested
Fantastisk firma
Fantastisk firma. Opstart før flytning. Den ene mand kom Ca. 14 dage før og besigtigede hvad jeg skulle have flyttet. Det var rigtig dejligt og trygt. Vi fik snakket om hvordan jeg pakkede mine store billeder m. v. Vi gik en runde i alle rum og bygninger hvor jeg pegede på hvad der skulle flyttes. Vi fandt også en løsning på at jeg jo ikke kunne være begge steder.
På flyttedagen kom de til tiden og vi gik igen en runde så alt kom med. De knoklede bare. Jeg havde mange løsdele som jeg ikke kunne pakke
ned. Det tog de i stiv arm. Indflytningen gik også rigtig fint. De satte de tunge møbler hvor jeg gerne ville have dem.
OG så var det til en rigtig god pris i forhold til andre.
Stor respekt her fra og en kæmpe anbefaling til at bruge dem.
Kundeservicen er helt i top!
Kundeservicen er helt i top!
Jeg har i min nylige flytning anvendt Halsnæs Flyttebil, og jeg må bare sige, at oplevelsen har været utrolig god fra start til slut. Jeg har flyttet nogle gange i mit liv, og har haft nogle dårlige oplevelser i bagagen, men Halsnæs har bare været SÅ søde og hjælpsomme hele vejen igennem.
Jeg har oplevet at få hurtigt svar på mine spørgsmål via bl.a. mail. Forståelse, da jeg havde svært ved at få en præcis flyttedato ud af mit kommende boligselskab og utrolig hjælpsomhed ift. gode råd, lån af flyttekasser og indpakningspapir mm.
Flyttefolkene kom til tiden, var høflige, venlige og søde, og knoklede i dén grad igennem. De fik klaret min flytning, alt inklusiv (også en tung romaskine og opvaskemaskine) på nogle timer. De hjalp mig endda med at få nogle flyttekasser ned fra en hems, fordi jeg ikke selv kunne. De satte tingene efter mine anvisninger det nye sted, og var de i tvivl, så spurgte de. De sagde pænt farvel, da flytningen var overstået :)
Alt ovennævnte gjorde, at min flyttedag blev en god, stressfri oplevelse.
Selv da der desværre skete en skade på mit tv-bord i forbindelse med flytningen, så det flækkede i det ene hjørne, var servicen i top. Det er, hvad der kan ske, selvom de to stærke flyttemænd var påpasselige, men der har intet været i forbindelse med at finde en god løsning.
Hvis jeg nogensinde skal flytte igen, bruger jeg meget gerne Halsnæs Flyttebil endnu en gang - og de har mine varmeste anbefalinger :)
Verdens bedste flyttemænd!
Verdens bedste flyttemænd!
Sikke en tryg oplevelse det var fra start til slut at bruge Halsnæs Flyttebil!
Positiv, tydelig information og punkt lighed. At hele flokken tilmed var charmerende og effektive var en kæmpe bonus. Aldrig før har det været så trygt og overskueligt at flytte.
Thomas og hele slænget får vores allerbedste anbefalinger!
Gav dem gerne 10 stjerner hvis det var muligt!
Varm anbefaling
Gutterne kom til aftalt tid, var friske og venlige. De klarede hurtigt og professionelt mit flyttelæs. Mine ting kom trygt fra Göteborg og til Fredericia.
God dialog med Thomas hele vejen via telefon og mail.
Alt har været perfekt med at bruge…
Alt har været perfekt med at bruge dette flytte firma💪🏼🙏 Fantastiske folk at have med at gøre. Folk som har JA hatten på skal man lede længe efter men næææ nej Halsnæs flyttebil de leverer og har JA hatten på også selv om man har pakket tingene lidt dårligt. Jeg kan sidde på færgen og være rolig for jeg ved de klarer det hele og så ser jeg dem igen i morgen når vi skal pakke ud.! Af hjertet tak.!!
Sikker flytning
Vi kan varmt anbefale Halsnæs flyttebil de overholder alle aftaler.
Suverænt flyttefirma
Jeg kan klart anbefale Halsnæs flyttebilen, de kommer til tiden, har en fair pris og er utrolig professionelle, spørg hvis der er noget de er i tvivl om hvordan jeg som kunde ønsker dette
( de gør ikke noget uden kundens samtykke)
Jeg fik hjælp af Phillip og Lasse, som var så hjælpsomme og den hjælp jeg fik,var ud over hvad jeg havde forventet.Kan klart anbefale dette flyttefirma og har selvfølgelig tænk mig at bruge dem selv en anden gang.
Alt som aftalt, tålmodige og friske flyttefolk
Tålmodige og friske flyttefolk, alt blev stillet på plads som ønsket.
Jeg anbefaler Halsnæs Flyttebil på det varmeste.
Har lige brugt Halsnæs Flyttebil til en…
Har lige brugt Halsnæs Flyttebil til en opgave for klap en fisk 🐟 ,super,tak til Lasse og kollega,2 gutter der tog fat ,og med et smil,det er et firma vi kan anbefale,tak for en god oplevelse ,lone
Flytning fra Norge til Danmark
Vi flyttede med Halsnæs vinter 2022 fra Norge til Danmark. Fantastisk service, sød flyttemand og det hele gik fuldstændig efter bogen. Varmeste anbefalinger herfra.
Halsnæs Flyttebil kan varmt anbefales
Halsnæs Flyttebil kan varmt anbefales. Fin service, professionel håndtering af vort flyttelæs, god stemning og rimelig i pris 😉👍
5/5 service og håndtering af alle vores…
5/5 service og håndtering af alle vores ting. Hurtige og effektive. 0 problemer med Halsnæs Flyt
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.