Jeg købte nogle superflotte og lækre håndklæder. God kvalitet og i øvrigt super hurtig levering med postnord. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
God kundeservice og kvalitet på håndklæderne. Jeg lavede en bestilling tidlig på dagen, og så fandt jeg ud af at jeg ville købe nogle flere håndklæder som gaver til familien, så jeg lavede endn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig og god service. Selv om postnord laver misinformation, informere om jeg kan hente min pakke 2 timer fra min bopæl. Kan ikke få respons fra postnord, men hos hamam, svarer de hurtigt og giver mi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Os med alle hamam håndklæderne Altid et kæmpe udvalg af alle de smukke autentiske, håndvævede hamam håndklæder fra Tyrkiet. Direkte fra væven til din postkasse, uden fordyrende mellemled. Vi glæder os til at pakke din ordre.
Denemarken
- hamam.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De bestilte varer ankom hurtigt.
Anbefaler Hamam.dk
Virkelig gode hamam-håndklæder og en meget fristende "sidste chance"-kategori. Hurtig levering.
Anbefales.
Hurtighed hurtighed
fin service
Hurtig levering samt en helt fantastisk…
Hurtig levering samt en helt fantastisk kundeservice, jeg fik et håndklæde med fejl, mailede kundeservice med billeder af fejlen, fik hurtigt et svar tilbage om et nyt var på vej. Kan kun varmt anbefale herfra.
Nul problemer
Hurtig levering og gode varer
Hurtig handel
Super hele vejen
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg bestiller varer 3.4.25 med et lille håb om at gaven der skal gives 4.1.25 når frem-helt overraskende lander pakken til den ønskede tid. Bedst af alt, produkterne er fantastiske! Også denne gang, jeg har tidligere købt hamam hådklæder og de er altid med på vores rejser. Min bedste anbefaling herfra:)
Super glad for hammam- håndklæderne
Super glad for hammam- håndklæderne. De er i rigtig god kvalitet.
God købsoplevelse.

Antwoord van Hamam
Handler ikke mere her
Varerne kom lynende hurtigt men viste sig ikke at være som forventet hvorfor jeg anvendte fortrydelsesretten og returnerede varen.
Varen kostede 118 kr., jeg har betalt 59 kr for levering og 55 kr for returnering eller ialt 114 kr i porto.
Det oplever jeg ikke andre steder hvor jeg handler og jeg har derfor gjort firmaet opmærksom på at jeg aldrig handler der mere. Det er alt for dyrt og heller ikke en politik andre firmaer benytter.

Antwoord van Hamam
De flotteste håndklæder 🤩
De flotteste håndklæder 🤩 jeg har dem efterhånden i alle farver 🤗
Lees meer over geverifieerde reviews.