opnieuw 10 op 10 voor snelle hulp en…
opnieuw 10 op 10 voor snelle hulp en herstelling : toestel maandag opgestuurd naar NL , vrijdag avond om 22u terug ontvangen .... dank Marcus voor de meer dan 10 jarige TOP ervaring .... van etienne OS8D ....
Hamshop is de webshop voor radiotelecommunicatie. Van radio zendamateur tot advies en installatie voor de professionele markt. Zo gingen o.a. Rijkswaterstaat en Schiphol u voor. Praktisch alles wat wij in de webshop aanbieden is op voorraad. Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Industrieweg, 36, 02, 3606 AS, Maarssen, Nederland
Mijn ervaring met Hamshop qua service en communicatie is een dikke 10 !
Alles wordt uit de kast getrokken om de klant van dienst te zijn.
Veel leveranciers zijn in de afgelopen jaren gestopt maar ik hoop dat Hamshop nog vele jaren blijft bestaan !
Ik wens jullie een fantastisch 2026 !

Antwoord van Hamshop
Ondanks alle tegenslagen omtrent de Icom's 7300 MK2 die zoek waren op het vliegveld werden we steeds snel en duidelijk op de hoogte gehouden
Toen ze eenmaal in Maarsen waren werden we direct in de gelegenheid gesteld deze op te halen 😀
ondanks dat ze normaliter gesloten zijn in het weekend kreeg iedereen toch ruim de tijd om langs te komen en de set op te halen onder het genot van een bakje koffie ☕️
Dit is meedenken met je klanten en dat maak je niet overal meer mee tegenwoordig de dag
Bij deze dus een dikke pluim voor de firma Hamshop voor de duidelijke communicatie en geweldige service
Marcus en Margriet jullie zijn 2 Toppers 👍

Antwoord van Hamshop
Heel mooi kerst-cadeautje onder de boom.
In Pré-order de Icom IC-7300 MK2 besteld bij Hamshop. Scherp geprijsd en qua levering en service een betrouwbaar adres.
Ondanks wat flinke tegenslagen waar Hamshop niets aan kon doen is het Marcus & Margriet toch gelukt om m’n nieuwe set op tijd op de post te krijgen zodat hij voor de kerstdagen onder de kerstboom 🌲 ligt.
Wat ik zeker wil is m’n compliment maken over de informatie voorziening vanaf moment van bestelling tot daadwerkelijke levering.
Marcus & Margriet konden niets aan de vertraging doen maar hebben prima gecommuniceerd (meermaals) over de op dat moment geldende status van de bestelling.
Kosten nog moeite zijn gespaard om m’n aankoop toch voor de kerst thuis te hebben gedaan.
Dit noem ik Service & klantgerichtheid.
Heel erg bedankt, fijne feestdagen en tot een volgende aankoop.

Antwoord van Hamshop
Ik zocht een online shop die de nieuwe Yaesu Ftx1-optima op voorraad had. Volgens de website voldoende op voorraad. Voor de zekerheid even gebeld, duidelijk antwoord: yes dus. Vervolgens de mededeling dat deze set over een week op de beurs met korting wodt aangeboden, vervolgens heeft hamshop voor 10 minuten in de online shop de prijs voor deze set aangepast, zodat ik tegen de beursprijs kon bestellen. Wat een top-actie ! Levering meteen de volgende dag, top, weer een tevreden loyale klant erbij op deze manier. Zo hoort het !

Snel en goed geholpen
Verzend snel duidelijke webshop

Antwoord van Hamshop
Bij Hamshop een portable Yaesu FT-4XE gekocht. Na een week bleek die niet meer te moduleren. Na telefonisch contact mocht ik de portable terugsturen. Heb netjes de betaalde som terug gekregen. Keurig afgehandeld !

Antwoord van Hamshop
Koop al jaren hier nooit problemen en goede service.
Vr groet
Edwin

Antwoord van Hamshop
Bij hamshop kocht ik de icom 7610 en later ook een yaesu 2meter mobiel toestel. Netjes geleverd en nooit geen probleem. Met zegt wel eens 'te' is nooit goed...jawel hoor: TEVREDEN

Antwoord van Hamshop
ik heb in best wel wat jaren tijd een FT857, IC7000, 7600, 9700, 7300, 705 en een 7851, twee ATUs, kabels, antennes gekocht.
Verdict: Ik heb in geen enkel geval ooit issues gehad.
Altijd netjes geleverd, vroeger zefs nog daar thuis op zondagavond.

Antwoord van Hamshop
Ik wilde icom 7610 kopen stond op internet ging ingesprek serienummer door gezonden en
daar geen reactie op ik weer gemailt toe kreeg ik een mail, met prijs wat terug kreeg voor mijn spullen maar de gebruikte icom 7610 hadden hun verkocht nu boden ze mij een nieuwe aan die duurder was ongeveer 105 euro maar toch als iemand in overleg is verkoop die icom 7610 niet zomaar terwijl ik met hun bezig was sorry dit is niet netjes sorry zo ga je niet met poticeele klanten om

Antwoord van Hamshop
No-nonsense shop, klantvriendelijk en bij problemen worden deze direct zonder gezeur of flauwekul opgelost..

Antwoord van Hamshop
Helaas had ik de pech een defect aan een antenne te krijgen die ik recent gekocht had. Aan de oorzaak werd in eerste instantie een inschattingsfout gemaakt, maar dit is achteraf netjes recht gezet, met een goede persoonlijke toelichting en excuses voor het ongemak.
Het was even vervelend, maar het siert Hamshop dat ze het uiteindelijk netjes oplossen.

Zeer onbetrouwbare leverancier.
Door Hamshop aan mij antennetuner verkocht op 19 december. Deze antennetuner geven ze aan een ander mee. Ik wil deze tuner nog steeds hebben, maar ze weigeren dit recht te zetten.
Mijn advies: hier niets kopen.

Antwoord van Hamshop
Aparte gang van zaken bij het bestellen van een nieuwe Yaesu FT-65 radio. Het artikel wordt niet geleverd. Klantenservice geeft geen support bij het aangeven van de klacht.