Ik heb zelf moeten ontdekken via mijn klantesite dat mijn bestelling niet geleverd werd. Bestelling stond geleverd geboekt en ik had niets ontvangen ,ook geen track en trace.Wanneer je mailt of belt k... Toon meer
Alles dik in orde, duurde alleen wat langer dan we tegenwoordig gewend zijn voordat het artikel werd aangeboden. Heel tevreden, mooi product, goed verstuurd, blij mee.
Concurrerende prijzen. Snelle levering. Duidelijke website/webshop. Eerder bestelde artikelen zichtbaar. Heel groot assortiment. Alle artikelen beschikbaar. Zeer behulpzame klantenservice. Gratis pro... Toon meer
De website is duidelijk, het bestellen gaat snel. Zijn bij het begin van corona begonnen met papieren handdoekjes en het gemak van bestellen is mede reden om hier steeds weer op terug te komen. Prima... Toon meer
Over Handdoekentoiletpapier
Handdoekentoiletpapier
Uw vrolijke en klantvriendelijke leverancier voor al uw toiletpapier, handdoekjes, handzeep en andere toiletartikelen! Bij ons vindt u een breed assortiment aan producten voor uw toilet en sanitaire ruimte, van toiletpapier en vouwhanddoekjes tot schoonmaakmiddelen en meer. We streven ernaar om in de komende jaren uit te groeien tot een van de belangrijkste webshops in Nederland en België op het gebied van service en assortiment. Of u nu een bedrijf bent of een particulier, iedereen is van harte welkom in onze shop!
Ontdek ons aanbod
Ons assortiment bestaat voornamelijk uit hoogwaardige papierwaren, waaronder verschillende soorten toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen en talloze schoonmaakmiddelen. Wat uw behoeften ook zijn voor uw toilet, keuken of werkplaats, wij hebben het juiste papier voor u beschikbaar.
Industrieweg 15, 4501PM, Oostburg, Nederland
- 0117-454007
- info@handdoekentoiletpapier.nl
- handdoekentoiletpapier.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
goede levering
Al 4 x het verkeerde item opgestuurd gekregen
Nu, na 4 foute pogingen, heb ik nog altijd niet het juiste onderdeel opgestuurd gekregen. Nogal frustrerend....
Duidelijk site
Duidelijk site. Jammer dat de levering langer duurde maar daar was gelukkig goed contact over en de keuze geld terug of in backorder afwachten
Zeer tevreden over alles
Snel verstuurd en supper content van…
Snel verstuurd en supper content van men aankoop!
Geld ben je kwijt!
Zodra je besteld en er is iets niet ( wat kan gebeuren) dan word er geen contact met je opgenomen terwijl e-mail en telefoonnummers zijn ingevuld en dus bekend moeten zijn. En als er dan contact is duurt het allemaal lang dat de levering langer duurt is ook niet erg maar dat je er dan geen nette afhandeling is omtrent de factuur en terug betaling is wel echt uitermate vervelend en niet netjes!
pakket werd niet geleverd
pakket werd niet geleverd! Volgens DHL beschadigd!
Geen opvolging van jullie, klant moet er zelf achteraan!
Beoordelings terreur
doe gewoon wat er verwacht wordt als er iets besteld is. leveren zonder erna nog applaus te vragen en lijstjes in te vullen. krijg je erna terug een bestelling van dezelfde klant dan was hij tevreden anders niet of heeft hij niets nodig.
Snel en gemakkelijk bestellen
Snel en gemakkelijk bestellen, netjes en correct geleverd.
3 x mijn bestelling niet ontvangen ,je…
3 x mijn bestelling niet ontvangen ,je wordt zeer slecht
geïnformeerd over de bestelling je moet zelf een bericht sturen hier over ,is niet netjes
Ik heb 3 x besteld en telkens gaat er…
Ik heb 3 x besteld en telkens gaat er iets mis ,ze stortte een gedeelte terug op de rekening maar een oplossing komt er niet ,dit bedrijf is het helaas niet meer waard om iets te bestellen zo gaat men niet met klanten om
Perfect en snel geleverd
Betrouwbare samenwerking
Al jarenlang werken we samen met dit bedrijf. Gaat prima. Af en toe een misser in de vorm, dat een bestelling niet goed doorkomt, maar over all tevreden.
Snelle service en goeie kwaliteit
Alles dik in orde