Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Złe towarzystwo!! Nic nie działało jak oczekiwany. Złożyłem więc skargę do TʀᴀᴅᴇsRᴇᴄᴏᴠᴇʀʏ.ᴏʀɢ i dostałem zapłatę rozwiązanie i zwrot pieniędzy

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Odkryłem, że manipulują akcją cenową i trwa to od pierwszego dnia. Nie poczujesz tego, dopóki nie przegrasz kilka razy z rzędu na tym samym towarze lub walucie. Wysłałem zdjęcia i dowody do specjalist... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dobra okazja do zarabiania w Internecie przy niewielkiej inwestycji. Szybkie szkolenie w tradingu z zespołem profesjonalistów. Fajny interfejs platformy i projekt aplikacji. Bardzo szybkie wypłaty. Sz... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pracuję na platformie od ponad miesiąca, jest bardzo wygodny, a co najważniejsze prosty interfejs, długo nie musiałem się do tego przyzwyczajać. Szybko zorientowałem się w poszukiwaniu różnych instrum... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Financieringsmakelaar

Geschreven door het bedrijf

Wiodąca platforma handlowa w Polsce Handluj na rynkach Forex, kryptowalut i akcji z Handel Pro

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Świetna platforma do handlu

Świetna platforma do handlu. Wspaniały zestaw narzędzi handlowych. Mogłem szybko się zarejestrować i wpłacić środki. Intuicyjny interfejs. Kilkoma kliknięciami kupiłem bitcoina i sprzedałem go miesiąc później za 16 000 $. Część zysków już wycofałem, a pozostałą część zainwestowałem w ethereum

13 november 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

7/10

Cześć wszystkim. Niezła platforma handlowa!Wystąpiły opóźnienia w transakcjach, ale wszystko jest w porządku. Jeszcze wczoraj przyniosłem pierwsze pieniądze. Wszystko ok.

12 november 2020

Dobry broker

Dobry broker, korzystam od 3 miesięcy. Platforma uproszczona, dzięki czemu transakcje odbywają się momentalnie i bez opóźnień, co jest zwłaszcza ważne do skalpingu. Dla początkujących najlepiej rozpocząć z wersji próbnej nie każdy jest w stanie wpłacić $200 naraz (minimalna kwota do handlu na koncie rzeczywistym). Przydałyby się też dodatkowe materiały do nauki handlu, ale oczywiście znam strony gdzie można je znaleźć.

8/10

6 november 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Wpłaciłam na konto 300 dolarów i nie…

Wpłaciłam na konto 300 dolarów i nie mogę wypłacić! Zespół wsparcia powiedział że to jest standardowy warunek w umowie! Jak to jest możliwe??? Niewiele więcej mogę powiedzieć o Handel Pro. Z podpowiedziami Autochartyst można nawet nie wiedzieć, jakie kryptowaluty trzeba kupić ale zalecam rozpoczęcie handlu na koncie darmowym!

26 oktober 2020
Logo Handel Pro

Antwoord van Handel Pro

Szanowny Kliencie,

Wypłata środków jest dokonywana zgodnie z naszą polityką wypłat.

Należy pamiętać, że wypłaty na portfel kryptowalutowy są najszybsze, podczas gdy przelewy bankowe mogą trwać do 5 dni roboczych, a wypłaty na kartę do 7 dni roboczych.

Prosimy o podanie adresu e-mail, który był użyty przy rejestracji na naszej platformie, abyśmy mogli Pana/i znaleźć i pomóc jak naiszybciej rozwiązać zaistniały problem.

Handelpro,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wygodna i prosta w korzystaniu platforma

Bardzo dobra platforma, posiada prosty interfejs, nawigacja po platformie jest wygodna - w 1-2 kliknięcia można znaleźć wszystko, póki na etoro ciężko znaleźć potrzebne strony, a na plus 500 trzeba prewijać stronę i zmieniać rozmiar ekranu. Handel Pro jest oparty o uniwersalny system MT4, dlatego kiedy przełączyłem się z innego brokera nie musiałem ponownie czytać instrukcje. Niestety brakuje w ofercie polskich firm, jednak liczba amerykańskich i innych zagranicznych jest duża. Zwłaszcza polecam dla handlu kryptowalutami, dla Forexa też jest dobry dzięki niskim prowizjom. Dałbym tu 4,5 ale można wybrać tylko całe znaczenia, dlatego 5

10 oktober 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.