Op 22 juli heb ik het "Plankie" besteld en kreeg de mededeling dat het de volgende dag zou worden bezorgd. Post.nl was een beetje traag. Inmiddels het "Plankie" binnen en gemonteerd, voldoet aan de... Toon meer
Na wat betaalperikelenn, kreeg ik een mail met praktisch advies. Mooi! Bij levering bleek het sleutelrekje kleiner te zijn dan het vorige dat ik vroeger gekocht had, wat aanvankelijk een tegenvalle... Toon meer
Wat ‘n verrassend leuk ‘Plankie’! Het duurde ietsiepietsie langer (4 dgn dus nog niets mis mee) voordat we het sleutelkastje in huis hadden maar dat was het wachten waard. Heel blij mee. Zie... Toon meer
Super lieve mensen bij Hangkey! Ik had een plank besteld en bij nader inzien wilde ik toch een andere plank. Ze stuurde me kostenloos de nieuwe plank op, nog voordat ik zelf de eerdere plank had ter... Toon meer
HangKey Plankie maakt en verkoopt premium massief houten sleutelplankjes. De plankjes zijn voorzien van de sterkste neodimium magneten zodat ook de zwaarste sleutelbossen blijven hangen. Voor elke massief houten plank waaruit we HangKey Plankies vervaardigen, planten we een boom terug. HangKey Plankie is een Nederlandse uitvinding en wordt handmatig in Nederland gemaakt.
Lorentzkade 128, 2014 CC, Haarlem, Nederland
- am@hangkey.nl
- hangkey.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alle sleutels voor het grijpen.
Inmiddels het "Plankie" binnen en gemonteerd, voldoet aan de verwachting.
Super lieve mensen bij Hangkey
Super lieve mensen bij Hangkey!
Ik had een plank besteld en bij nader inzien wilde ik toch een andere plank. Ze stuurde me kostenloos de nieuwe plank op, nog voordat ik zelf de eerdere plank had terug gestuurd.
Wat een geweldig product
Wat een geweldig product! Alles blijft goed hangen. Ik zou alleen graag een langere plankje willen. 40 of 50 cm en dan de magneetjes gewoon verdelen.
Maar voor nu zijn we er heel blij mee!
Goede ervaring!
Heel snel verzonden en alles kwam netjes aan met duidelijke instructies! Heel blij met mijn Hangkey-plankjes, het heeft de rommel met sleutels in de gang op een mooie manier opgelost.
Super mooi kwaliteit hout en sterk magneet
Super mooi kwaliteit hout. Staat heel mooi en modern. daarnaast blijft mij bos sleutels van mij man gewoon hangen, had dat nooit gedacht!
Niet geleverd.
Niet geleverd.
Mijn product was niet geleverd. PostNL had een bericht gestuurd dat het product in de brievenbus was gedaan. Na één telefoontje naar Hangkey Plankie werd er direct een nieuwe toegezonden. Een dag later was die binnen. Erg goede service en het product is top! Ik zou iedereen aanraden bij dit bedrijf een product te kopen!
Super handig en mooi
Super handig, de kinderen zijn sinds het Plankie hangt hun sleutels nooit meer kwijt. Het ziet er mooi uit en was eenvoudig op te hangen. Erg blij mee!

Fijn product!
Ik ben erg blij met mijn Hangkey plankie! Eenvoudig in design, maar door het massieve hout dat gebruikt wordt daardoor zo mooi! Je kan boven op het plankje nog wat gezelligs zetten ( klein plantje ) En de magneten kunnen met gemak zware sleutelbossen aan!
Plankje ziet er strak en netjes uit
Plankje ziet er strak en netjes uit. Is van massief hout. Magneten sterk genoeg voor al onze (soms wel grote) sleutelbossen. Mooi opgeruimd zo, erg blij mee!
Handig, mooi en klein sleutelplankje
Het produkt ontvingen we snel en keurig verpakt. Mooi plankje voor sleutels, wel een beetje kleiner dan verwacht.

Mooi en praktisch!
Na wat betaalperikelenn, kreeg ik een mail met praktisch advies. Mooi!
Bij levering bleek het sleutelrekje kleiner te zijn dan het vorige dat ik vroeger gekocht had, wat aanvankelijk een tegenvaller was, maar na ophanging best mooi.
Prachtig mahoniehout en heel efficiënt als sleutelrekje. Het gleufje bovenin mocht iets dieper en breder zijn. Leuk om kaartjes in te zetten.

Blij met mijn Hankey Plankie
Blij met mijn Hankey Plankie!
Het is mooi, handig en de klantenservice is super! Toen bleek dat ik vlakbij woonde, kreeg ik hem kort na de bestelling persoonlijk bezorgd met terugbetaling van de verzendkosten.
Zo aardig!

Te mooi Plankie voor de Hangkey
Te mooi Plankie voor de Hangkey. De plank hangt met de magneet ook zware sleutels. Heel blij mee!
Mooi en praktisch
Mooi, minimalistisch design.
Snelle levering, product goed verpakt met duidelijke montagehandleiding.
Sterke magneten waaraan ook een zware bos sleutels goed blijft hangen.
Perfecte aankoop.

Antwoord van Hangkey Plankie
Alleen de naam vind ik al geweldig..
Alleen de naam vind ik al geweldig... Snel geleverd, makkelijk via de brievenbus. Ook fijn dat er een boormal bij zit. Hij hangt intussen bij de kapstok en doet zijn werk prima.

Antwoord van Hangkey Plankie
Wat een origineel en sterk product
Wat een origineel en sterk product! Stijlvol en handig!!

Antwoord van Hangkey Plankie
Makkelijk te installeren goede en mooie…
Makkelijk te installeren goede en mooie kwaliteit. Fijn om de sleutels snel op te bergen en niet kwijt te raken. Het ruimt gemakkelijk op en is ook nog mooi.