Foto's maanden te laat geleverd
Wij hebben onze trouwfoto’s maanden te laat gekregen en pas nádat we juridische stappen ondernomen hadden. Aanvankelijk was de communicatie goed: Hannah kwam alle (digitale) afspraken na en tijdens het bruiloftsweekend was haar fotografie en aanwezigheid heel fijn, ontspannen en professioneel. De preview werd ook op tijd (twee dagen na bruiloft) aangeleverd. Onze verbazing was dan ook groot toen wij de volledige foto galerij niet binnen de afgesproken tijd ontvingen. Na contact te hebben gezocht met Hannah, gaf zij aan meer tijd nodig te hebben, weken daarna “had ze ze al verstuurd” (bleek niet zo te zijn) en uiteindelijk reageerde ze ruim drie maanden helemaal niet meer op ons: niet via Whatsapp, ze nam de telefoon niet op, geen reactie op mails, DM’s op Instagram etc. Uiteindelijk hebben we haar via onze advocaat een brief verstuurd waar ze ook niet op reageerde, als wanhoopspoging -om de rechtbank te kunnen vermijden- hebben we contact gezocht met Hannah’s persoonlijke omgeving: zij gaven aan met haar in gesprek te gaan en een dag later hadden we zonder bericht, excuses of uitleg de foto’s. Wij wachten nog op een mini-album maar daar rekenen we al niet meer op. Zéér onprofessioneel en het heeft ons ontzettend veel stress en verdriet opgeleverd.