Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Excursiebedrijf
  2. Touroperator
  3. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode til at bede om specifikke…

Gode til at bede om specifikke oplysninger og hurtige til at komme med relevante tilbud derefter.
Rejsen forløb perfekt.

13 april 2026

Antwoord van Hannibal Travel

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Det har været en fornøjelse at planlægge jeres rejse, og det glæder mig især at høre, at I følte jer godt guidet hele vejen, og at vi ramte rigtigt med tilbuddene.

Hvor er det bare skønt, at jeres tur til Bonaire forløb perfekt – det er sådan en fantastisk destination 🌴

Jeg håber, I er kommet hjem med en masse gode oplevelser i bagagen, og jeg vil elske at hjælpe jer igen, næste gang rejselysten melder sig.

Hannibal Tours.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Øhop barbados - st lucia det klarede hannibal rejser perfekt

Fra vi bestilte vores drømmerejse til barbados og st. Lucia har alt været perfekt. Agnete var lydhør og meget dygtig til at finde nøgagtig det, vi søgte. Vi kunne bare nyde det hele alt andet havde de styr på. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.

15 maart 2026

Kære Pia
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre.
Det glæder os enormt, at jeres drømmerejse til Barbados og St. Lucia levede helt op til forventningerne, og at I følte jer trygge hele vejen fra planlægning til hjemkomst. Vi er især glade for at høre, at Agnete ramte præcis det, I søgte – det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give.
Det er dejligt at vide, at I kunne læne jer tilbage og bare nyde rejsen, mens vi tog os af det praktiske.
Vi ser meget frem til at hjælpe jer med jeres næste rejseeventyr.

Hannibal Tours

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hannibal Travel har igen planlagt en fantastisk tur

Hannibal Travel har igen planlagt en fantastisk tur til os. Denne gang til Japan. Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan de forstod vores behov og fik lavet et perfekt program med både by, bjerge, autentiske japanske oplevelser og afslapning. Stor ros!

8 april 2026

Antwoord van Hannibal Travel

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at jeres rejse til Japan levede op til forventningerne, og at programmet ramte den helt rigtige balance mellem storby, natur, autentiske oplevelser og afslapning. Vi lægger stor vægt på at forstå vores gæsters ønsker og behov, så vi kan skræddersy den bedst mulige rejse – derfor er det ekstra dejligt at høre, at det er lykkedes for jer.
Vi sætter stor pris på din ros og håber at kunne hjælpe jer med endnu flere fantastiske rejseoplevelser i fremtiden.

Jesper

Skræddersyet program

Vi bad Hannibal Travels om at skræddersy en rejse til os i Central- og Sydamerika. Vi var i løbende dialog med en stjernegod dedikeret medarbejder, som strikkede et program til os (afstemt efter vores ønsker og behov)… det blev justeret efter vores feedback. Og billetter og hoteller blev så bestilt. I visse tilfælde kom der senere ændringer, og var der en merudgift, så tog Hannibal den på sine skuldre!
I løbet af rejsen skete der ting, og Hannibals emergency service virkede godt og hurtigt. Det er et firma med en usædvanlig god etik, og man kan nok ikke komme i bedre hænder.
Enkelte gange følte vi, at Hannibal havde fejlvurderet… fx en lidt for krævende 5 dages trek i Colombias jungle, eller en optimistisk vurdering af, hvor hurtigt vi kunne tilbagelægge en distance og nå en færge. Plus et par andre forhold…
Men vi må dog selv tage en del af ansvaret i den forbindelse.
Summa summarum er en klar topkarakter til Hannibal og hans hold.

1 april 2026

Hej Frank og Paola,

Tusinde tak for jeres fine anmelde og mest af alt tusinde tak for den gode og behagelige kommunikation undervejs i hele forløbet.
Det er ikke hver dag, der kommer en forespørgsel ind på 2 mdr. rundt i Latinamerika i intet mindre end 4 forskellige lande, men hvor er jeg glad for, I gav mig lov til at give mig i kast med jeres. Det har været både sjovt og udfordrende på en gang og det glæder os meget, vi er kommet frem til noget, der har fungeret for jer, hvor næsten alt har været efter bogen på så lang en rejse.
Tryghed er noget af det vigtigste, når man skal rejse så langt væk til noget så anderledes, specielt i så lang tid. Personligt er jeg derfor glad for at høre, I har følt jer godt tilpas og hørt, når det har været nødvendigt, trygheden skal være i top!
Tak for de gode ord, flotte billeder og tak for den gode kommunikation.

Medvenlig hilsen
Andreas

Vi var strandet i Goa

Vi var strandet i Goa pga. krig i Mellemøsten og vi kontaktede Philipp ved Hannibal i Århus. Han var super venlig og hjælpsom og fik arrangeret en hjemtur til os hvor han var "med" på turen ved at vi kunne skrive og ringe med ham hvis vi havde problemer. Det var super trygt og meget hjælpsomt.
Han får det bedste anbefalinger fra os.
Yogarejsende

2 maart 2026

Antwoord van Hannibal Travel

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for, at I valgte at tage imod vores hjælp i en meget svær situation – det sætter vi virkelig stor pris på. Selvom det ikke var os, der oprindeligt havde solgt jeres rejse til Goa, var vi naturligvis glade for at kunne hjælpe jer videre.

Vi vil samtidig gerne fremhæve jeres fleksibilitet og åbenhed i forhold til hjemrejsen. Det krævede en særlig indsats at være villige til at rejse via flere ekstra stop – både gennem Indien og Bangladesh med overnatninger samt Cairo med overnatning. Det var en løsning, som ikke alle ønskede at tage imod, og som betød, at nogle desværre kom til at strande længere. Derfor sætter vi stor pris på jeres tillid og samarbejde hele vejen.

Det glæder os meget at høre, at I følte jer trygge undervejs med Philipp, og at hans tilgængelighed gjorde en forskel for jer.
Endnu en gang tak for jeres varme anbefaling.

Philipp

God Ferie i Caribien

Fin planlægning og levede op til vores forventninger

23 maart 2026

Antwoord van Hannibal Travel

Tusind tak for jeres anmeldelse – det glæder os meget at høre, at jeres ferie i Caribien levede op til forventningerne.
Vi er glade for, at planlægningen fungerede godt, og at jeres kør-selv badeferie i Den Dominikanske Republik blev en god oplevelse.
Tak for jeres tillid – vi håber at kunne hjælpe jer med endnu en rejse i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt planlagt rejse for os

Perfekt planlagt rejse for os. Fin service

25 maart 2026

Antwoord van Hannibal Travel

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at I har haft en perfekt planlagt rejse.

Vi er glade for, at I var tilfredse med de to rejseforslag og den endelige løsning med Guadalupe og billeje. Det betyder meget for os, at I oplevede både god service og et forløb, der passede til jeres ønsker.
Tak for jeres tillid – vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et rejsebureau, der forstod hvilken rejse, vi ønskede

Efter at have både googlet løs og også prøvet et andet rejsebureau landede vi i virkelig gode hænder hos Hannibal Travel. Når alle muligheder er åbne, er det rart med en professionel og kompetent stemme, der kan guide dig. Og som også tør sige: "Vi tror, at denne destination er den rigtige for jer". Det er første gang, vi bruger et bureau til planlægge det meste af rejsen. Men hold nu fast, hvor frigav det meget tid og energi til bare at nyde turen og være sammen. Det var virkelig luksus at have et lokalt telefonnummer på den lokale agent, vi kunne ringe til for hjælp. Og da fly blev aflyst pga snekaos i Europa, var det også Hannibal, der i sidste ende fik os alle til Danmark kun lettere forsinket. Så vi giver vores bedste anbefalinger og stor tak til Bibbi hos Hannibal Rejser.

13 december 2025

ære Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for de meget fine ord!

Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer godt guidet hele vejen i planlægningen, og at I oplevede værdien i at have en sparringspartner, når mulighederne er mange. Netop det at kunne hjælpe med at finde den helt rigtige destination – og skabe ro i beslutningsprocessen – er noget, vi lægger stor vægt på.

Hvor er det også dejligt at høre, at det gav jer mere tid og overskud til bare at nyde rejsen og hinandens selskab – det er jo i virkeligheden det, det hele handler om.

Vi er samtidig glade for, at både vores lokale samarbejdspartner og hjælpen i forbindelse med flyaflysningerne fungerede, som det skulle. Når tingene ikke går helt efter planen, er det netop dér, vi gerne vil gøre en forskel.

Og en særlig tak for de pæne ord til Bibbi – dem sender vi selvfølgelig videre 😊

Tusind tak for jeres anbefaling – vi håber, vi får lov til at hjælpe jer igen en anden gang.

Jesper & Co.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sydamerika er en fantastisk oplevelse.

Det var en fantastisk oplevelse at besøge flere steder i Sydamerika.
Turen var vel tilrettelagt og den indeholdt en del flyninger, diverse hotelovernatninger samt transfer og udflugter.
Alt fungerede 100%.
Kan varmt og trygt anbefale Hannibal Tours. Hvor pris og oplevelser komplementerer hinanden på fremragende vis.

17 maart 2026

Kære Conny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os!

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse i Chile, Argentina og Uruguay, og at både planlægningen, variationen i programmet og afviklingen undervejs fungerede så godt. Vi ved, at en rejse med flere destinationer, flyvninger og oplevelser kræver, at alle detaljer spiller – så det er skønt at høre, at det hele gik op i en højere enhed.

Samtidig er vi ekstra glade for at høre, at I oplevede en god balance mellem pris og oplevelser – det er netop noget, vi lægger stor vægt på i vores rejser.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber, at vi får lov til at hjælpe jer med endnu et rejseeventyr i fremtiden.

Jesper Hannibal

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hannibal arrangerede den helt perfekte…

Hannibal arrangerede den helt perfekte rejse til os. De lyttede til vores ønsker og vi fik en fuldstændig fantastisk uforglemmelig rejse.
Vi vil helt sikkert vælge Hannibal igen.

13 maart 2026

Kære Michael
Tusind tak for jeres anmeldelse

Det glæder os rigtig meget at høre, at jeres kør-selv ferie i Costa Rica blev så fantastisk og levede op til jeres forventninger. Costa Rica er helt oplagt til at opleve i eget tempo, så det er dejligt, at I har fået så god en oplevelse.

Tak fordi I valgte at rejse med os – vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Fransk Guiana, Suriname, Guyana🌎

Forrygende interessant rejse til Fransk Guiana, Suriname og Guyana - selvfølgelig via fænomenale Hannibal Travel.
Vi rejste 1 mdr og nåede både en raketopsendelse fra Spacecentret i Fransk Guiana, til at opleve Saramaka folket i Suriname, til fantastiske oplevelser i regnskoven i Guyana.
Alt fungerede perfekt, selv de små lokalbusser vi rejste med, til selv at finde en lille båd og færge, for at krydse diverse floder.
Vi har rejst et utal af gange efterhånden med Hannibal og de har aldrig skuffet os, de kender os og til vores præferencer og det lykkes dem altid at finde de små gode afsides steder, med charme og lokal hygge.
Denne rejse var helt genial, lande uden ret mange turister og helt uspoleret natur.
Vi har tillid til Hannibal og de formår altid at bygge en individuel rejse, som som bliver så personlig, at man ikke kan andet, end synes man er de heldigste mennesker i verden.
Hannibal skal naturligvis også lave vores næste store rejse og vi kan kun anbefale dem 110%, du/I vil ikke fortryde det.
Hannibal Travel er bare de bedste👌😊

6 februari 2026

Kære Mette
Tusind tak for jeres fantastiske og meget detaljerede anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder os enormt at høre, at jeres rejse til Fransk Guiana, Suriname og Guyana blev så vellykket og fyldt med unikke oplevelser. Sikke en rejse – fra raketopsendelse til mødet med Saramaka-folket og oplevelser i den uspolerede regnskov.

Det er også skønt at høre, at alt fungerede undervejs – både de større oplevelser og de mere lokale elementer som transport, både og færger.

Og ikke mindst tusind tak for jeres fortsatte tillid til os gennem jeres mange rejser. Det betyder rigtig meget, at vi får lov til at lære jer og jeres præferencer at kende og skræddersy jeres rejser, så de bliver så personlige.

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres næste store eventyr.

Bibbi - Hannibal Travel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Phillipp gjorde en fantastisk indsats…

Phillipp gjorde en fantastisk indsats for os i en mærkelig tid. Sikke en service og varme at opleve. TAK og vi vender stærkt tilbage, når Sydamerika en dag kalder. Indtil da anbefaler jeg dig til højre og venstre. TAK igen.

6 maart 2026

Antwoord van Hannibal Travel

Tak for din meget fine anmeldelse! Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe lidt på vej i en uoverskuelig situation, selvom du endte med selv at finde den rette løsning. Nogle gange handler det bare om at få overblik over mulighederne, når verden pludselig ændrer sig.

Jeg håber, du kom godt hjem, og du skal være mere end velkommen til at tage fat i mig, når Sydamerika en dag kalder. Det vil være en fornøjelse at hjælpe med at planlægge den rejse :)

Bh. Philipp

Kanon firma

Altid god service og hjælpsomme medarbejdere.

7 januari 2026

Kære Gitte
Tusind tak for jeres fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I oplever god service og hjælpsomme medarbejdere – det er noget, vi sætter en stor ære i.

Tak fordi I valgte at rejse med os, og vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Agnete - Hannibal Travel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Full service from start to end.

God service og indput til rejsen fra starten af forespørgslen til rejsens start og under rejsen var der god opfølgning.

22 januari 2026

Kære Torben
Tusind tak for jeres anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I har oplevet god service og sparring hele vejen – fra de første idéer til opfølgningen under jeres rejse i Sydamerika. Det er vigtigt for os at være med hele vejen og sikre, at alt forløber som det skal.

Chile/Argentina

Det er 2. gang vi rejser med Hannibal. Denne gang var det også et godt valg. Andreas hjalp os med at strikke rejsen sammen til Chile & Argentina. Andreas var hurtigt til at kommunikere og forstod vores behov fuldt ud, hvilket gjorde rejsen til en stor oplevelse i alle 5 uger.
Vi rejste med 2 piger på 11 & 13 år.
Tak for turen,
Fam. Severin

20 januari 2026

Kære familien Severin
Tusind tak for jeres anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at jeres rejse til Chile og Argentina blev en stor oplevelse – og at det igen var et godt valg at rejse med os.

Hvor er det dejligt at høre, at Andreas har kunnet hjælpe jer godt på vej og ramme jeres ønsker, så det fungerede for hele familien – også med jeres to piger.

Tusind tak for jeres tillid endnu en gang, det sætter vi stor pris på. Vi håber, vi får lov til at hjælpe jer med jeres næste rejseeventyr.

Uganda Wav en oplevelse.

Så er vi hjemme efter endnu en uforglemmelig rejse til Afrika arrangeret sammen med Sanne...Uganda blev valget i år, og vi må sige det har været den vildeste, smukkeste og fantastiske oplevelse vi har oplevet i Afrika. Vi kan kun anbefale alle andre og besøge dette skønne land. Kan man tabe sit hjerte til en befolkning og et land - Ja det kan vi hermed bekræfte. Vores lokale chauffør Wilson fra Gorilla Tours som Hannibal bruger skal også have vores de bedste anbefalinger.
Endnu engang tak til Sanne for et uforglemmeligt eventyr.

7 februari 2026

Kære Annemarie
Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse.

Det glæder os enormt at høre, at jeres rejse til Uganda blev så vild, smuk og uforglemmelig en oplevelse. Uganda er et helt særligt land, og det er skønt at høre, at både naturen og mødet med befolkningen har gjort så stort et indtryk på jer.

Hvor er det dejligt, at Sanne har kunnet sammensætte endnu et eventyr for jer – og tak fordi I også fremhæver jeres lokale chauffør Wilson. Det betyder meget for os at samarbejde med dygtige lokale partnere, som er med til at gøre rejsen helt særlig.

Tusind tak for jeres tillid endnu en gang – vi glæder os til at hjælpe jer med jeres næste oplevelse i Afrika.

En rejse vi aldrig glemmer

En rejse vi aldrig glemmer
Vi har lige været på vores første rejse til Sydamerika, og Hannibal Travel – især Philipp – gjorde det til en oplevelse, vi kommer til at huske resten af livet.
Alt var planlagt ned i de små detaljer. Buenos Aires, Iguazú, Rio og karnevallet i Sambadromen… alt fungerede, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Philipp var der hver eneste gang, vi havde brug for hjælp eller spørgsmål – også når tingene ændrede sig undervejs.
Vi nåede alt det, vi drømte om, og mere til: tango, Fogón, turen til Colonia i Uruguay, Iguazú-vandfaldene, Copacabana og selvfølgelig karnevallet, hvor vi endte med at se både nr. 1 og nr. 2 på samme aften. Det føles stadig helt uvirkeligt.
Da en af vores ture blev kortet ned af en ekstern leverandør, tog Philipp kampen for os. Det endte med, at Hannibal selv refunderede hele beløbet – og det siger alt om deres måde at arbejde på. Ærlig service og respekt for kunden.

Vi har ikke oplevet én eneste ting, der ikke fungerede. Tværtimod.
Det her var en rejse, der satte sig i hjertet, og vi glæder os allerede til at planlægge den næste med Philipp.

Kan kun anbefale Hannibal Travel. 💛

6 februari 2026

Antwoord van Hannibal Travel

Tusind tak for jeres virkelig fine anmeldelse! Hvor er det bare dejligt at høre jeres begejstring over alle de fantastiske oplevelser, I fik med - især fordi det var jeres første rejse til Sydamerika.
Tak også for jeres tillid undervejs, især da der opstod ændringer. Det er vigtigt for mig, at I føler jer trygge og godt hjulpet, uanset hvad der sker.

Jeg vil glæde mig meget til på ny at sende jer på eventyr ud i verden - I siger bare til! :)

Philipp

fantastisk rejse til Colombia

Jesper fra Hannibal rejser har skæddersyet en fantastisk rejse til os til Colombia Jan/feb 2026. Alt hvad vi ønskede blev imødekommet. Lækre hoteller, fantastiske ture med gode guides og alt fungerede og var godt planlagt. Kan anbefale en tur til Colombia med Hannibal rejser.

17 februari 2026

Lees meer over geverifieerde reviews.