Banner for Hansen Racing

Hansen Racing  Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig gode fagkunnskaper på spørsmålene mine om kjøp av lavtrykks bensinpumpe til min Pontiac og raske svar når jeg lurte på noe.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk god hjelp til å finne riktig produkt til fornuftig pris, rask levering.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei kundebehandler .fant det jeg trengte .god service .rask levering

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Automaterialenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hansen Racing (tidligere Aarnes Amerikanske Bildeler) er en av de ledende leverandører av reservedeler og tilbehør til amerikanske biler. Med flere tiårs erfaring, et bredt sortiment og høy fagkompetanse hjelper vi bileiere, verksteder og entusiaster med å finne riktige deler til sine kjøretøy. Vi legger stor vekt på kvalitet, service og raske leveranser. Vårt erfarne team har inngående kunnskap om amerikanske bilmerker og hjelper gjerne kundene med å finne de beste løsningene. Hos Hansen Racing er målet enkelt: å gjøre det trygt, enkelt og effektivt å handle deler til amerikanske biler.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Var som beskrevet

Var som beskrevet
Topp plass å bestille

8 juli 2026

Antwoord van Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at varen var som beskrevet, og at du er fornøyd med å handle hos oss.

Bra produkt og pris

Bra produkt og pris rask levering

15 juli 2026

Antwoord van Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at både produkt, pris og levering traff.

Supert ok :)

9 juli 2026

Antwoord van Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig at du er fornøyd. Velkommen tilbake til Hansen Racing! :)

Rask levering

Rask levering, for stor box med liten noen små pakninger….. ellers ok.

7 juli 2026

Antwoord van Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig at leveringen gikk raskt.

Vi noterer oss innspillet om eskestørrelsen – vi jobber med å tilpasse emballasjen bedre til små deler.

Antwoord van Hansen Racing

Takk for tilbakemeldingen! Hyggelig at du fikk presis informasjon og rask levering.

Vi setter stor pris på tilliten – velkommen tilbake til Hansen Racing!

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille. Rask levering.

23 juni 2026

Antwoord van Hansen Racing

Takk for at du sier fra!

Godt å høre at det var enkelt å bestille og at pakken kom kjapt.

3 juli 2026

Antwoord van Hansen Racing

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at leveringen gikk raskt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjapp levering og veldig greie priser

Kjapp levering og veldig greie priser. Var bare å sette produktet på plass og kjøre😊😊

3 juli 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Hyggelig at både pris og levering traff, og at delen bare var å montere og kjøre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig gode fagkunnskaper på…

29 juni 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Hyggelig å høre at du fikk gode svar på spørsmålene rundt bensinpumpen til Pontiacen din. Vi hjelper alltid gjerne med å finne riktig del.

Lykke til med prosjektet – velkommen tilbake til Hansen Racing!

15 juni 2026

Antwoord van Hansen Racing

Hei, og takk for tilbakemeldingen!

Så bra at pakken kom raskt fram til deg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

awesome people on buttikk try alwais to…

awesome people on buttikk try alwais to help to find the parts

25 juni 2026

Antwoord van Hansen Racing

Thank you for the kind words!

It means a lot to hear that we always try to help you find the right parts – that's exactly how we want it to be.

Feel free to reach out if there's anything else you need, and we'll gladly help you out!

Hansen Racing Teamet

Service

25 juni 2026

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen!

Godt å høre at leveringen gikk raskt.

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen!

Kjapp levering betyr at du kommer raskere i gang med bilen – og det er akkurat sånn vi vil ha det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Greit å finne deler til gammel amcar…

Greit å finne deler til gammel amcar bruksbil

22 juni 2026

Antwoord van Hansen Racing

Hei, og takk for tilbakemeldingen!

Det er nettopp dette vi brenner for – å gjøre det enkelt å finne deler til gamle amcar, så de holdes på veien og i bruk.

Ta kontakt om det er noe mer du trenger til bruksbilen, så hjelper vi deg gjerne!

Rask leveranse

19 juni 2026

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen!

Rask levering på deler til amerikanske biler er noe vi virkelig jobber for, så det er ekstra hyggelig å høre at Hot Rod-oljen kom kjapt fram til deg.

Ta kontakt om det er noe mer du trenger – vi står klare til å hjelpe deg videre med bilen!

Enkelt og raskt.

Enkelt og raskt.
Hjelpsomme.

15 juni 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Hyggelig at du fant riktig dørhåndtak enkelt og raskt, og fikk god hjelp underveis.