Bedrijf heeft geantwoord
W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.
Frankrijk
Zakupione produkty w 100% sprawdziły się. Poza tym paczka została dostarczona w zapowiadanym terminie, pomimo że została nadana z Francji. Warto dodać, że sklep posiada fajny asortyment.

Antwoord van Hardloop
Buty świetne, moja 5 para- wygodne, wytrzymałe i bardzo uniwersalne, zachwycam się niezmiennie.

Antwoord van Hardloop
Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nasze krajowe. Zatem szczerze polecam.
Merci🙂

Antwoord van Hardloop
Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Polecam ten sklep !

Antwoord van Hardloop
Piękne i wygodne buty, szybka wysyłka i dostawa, jestem bardzo zadowolona, polecam!

Antwoord van Hardloop
Szybka przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczona. Torba rewelacyjna, pojemna, praktyczna, takiej szukałam.

Antwoord van Hardloop
Bardzo dobry serwis, szybka wysyłka. Towar niestety musiałem zwrócić ale zwrót przebiegł bez problemu i bardzo sprawnie na koszt sprzedającego.

Antwoord van Hardloop
Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci. Doceniam te komunikację, akurat moglam czekac na zamowienie, ale na pewno niektorzy potrzebuja produktu szybko.

Antwoord van Hardloop
Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pracownik u mnie wyleciałby na zbity pysk. I jeszcze gdyby miał jakiś problem to spotkałbym się z nim w sądzie za to, że działa na niekorzyść firmy.

Antwoord van Hardloop
Lees meer over geverifieerde reviews.