HardwareCity.nl Reviews

3,5

Levert een toetsenbord/topcase dat als HP EliteBook 1040 G4 onderdeel met HP-SKU L02267-B31 en met backlightfunctie werd aangeboden. Na installatie bleek de expliciet vermelde backlightfunctie ni... Toon meer

Ik bestelde een laptop scherm dat achteraf verkeerd bleek te zijn. Mijn fout, ik had enkel het laptopmodel bekeken, niet het precieze beeldscherm. Zonder gedoe kreeg ik van Henk de volgende dag al ee... Toon meer

Bij de bestelling ging alles goed maar … bij de retour ging gewoon alles mis. Het pakket was 2 maal bij hun aangeboden dan naar een afhaalpunt bij hun in de buurt gebracht. Na een week heb ik zelf moe... Toon meer

kwam met HP Z-book, raar geval met batterij. Duurde even maar is opgelost. zoals ik hetnaar hen omschreef: "vertrouwen van mijn kant met van jullie kant; kennis, ervaring gecombineerd met Fryske reso... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sinds 2008 hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van laptoponderdelen en het uitvoeren van hardwarematige laptopreparaties tegen een zo gunstig mogelijk prijs of tarief.

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect

Alles geleverd zoals beloofd.
Zeer goede communicatie.

1 oktober 2012

Goede prijs, snelle levering

Was op zoek naar een flat cable voor het beeldscherm van een DV9000 laptop van HP.
Via een zoekopdracht via Google kwam in bij online2design uit, hier werd de kabel aangeboden voor een goede prijs.
Heb de kabel besteld en zoals op de website vermeld stond levering binnen 24 uur, daar werd absoluut aan gehouden.
Kabel lag de volgende dag bus, keurig in een bubbeltjesenveloppe.
Flat cable is inmiddels geplaatst en de laptop werkt weer als van-ouds mede door de goede en snelle afhandeling van online2design!

perfect

vlotte levering de volgende keer weer

Perfect

Buitengewoon tevreden, snelle levering en veilig verpakt.
minpuntje: het track and trace systeem van TNT klopte niet met de datum levering! Het was een dag eerder :-)

29 september 2012

Videochip vervangen? Hier moet je zijn!

Na een trouwe dienst van 5 jaar had mijn HP (Pavilion DV9396EA) allen nog een zwart scherm. Op Tweakers werd vermeld dat dit (veel voorkomend) probleem kon werden verholpen door de videochip te vervangen. Zelf ben ik niet a-technisch, maar dit moet gebeuren door iemand die weet wat ie doet. Wederom op Tweakers werd online2design.nl aangewezen als bedrijf dat zich gespesialisserd heeft om dit probleem op te lossen. Dit kan ik alleen maar bevestigen. Gisteren heb ik de HP weer retour gekregen en werkt weer perfect, zonder problemen.
Mocht iemand dit zelfde probleem hebben, koop dan niet meteen een nieuwe laptop, maar bespaar in deze crisistijd en laat hem hier repareren.

28 september 2012

Snelle acurate levering en service

Accu van laptop was kapot. Tijdens zoeken naar de goedkoopste en betrouwbaarste leverancier kwam ik online2design.nl tegen. Ik had de bestelling de volgende dag al binnen, deze was degelijk verpakt. Telefonisch perfect behandeld en er werd goede service verleend met kennis van zaken. Ga zo door.

26 september 2012

uitstekend

Snelle levering en goede services

25 september 2012

Scherpe prijs, snelle levering.

Accu defect voor notebook, even zoeken en kwam Online2Design tegen. Scherpe prijzen, goede klantervaringen. Zondag besteld en dinsdag in huis. Gewoon perfect. Een voorbeeld voor webshops.

24 september 2012

Goede online shop

Ik heb deze winkel bij toeval ontdek omdat ik op zoek was naar een verloopkabel. Goede site, handig en to the point. De bestelling is goed verlopen behalve een hapering inzake het vergeten van mijn straat en nr door te geven, dus dagje vertraging maar dat vond ik niet erg. Niettegenstaande ik mijn bestelling hierdoor een dagje later kreeg geef ik toch 4 sterren omdat 1) dit rap per email in orde werd gebracht en 2) nobody's perfect. Dus algemene indruk: zeer goede online shop, een aanrader!

22 september 2012

Supersnel en netjes!

Ik heb vrijdagavond tegen 19.00 uur een accu voor mijn laptop besteld, hun hadden op de site staan voor 19.00 uur besteld andere dag in huis, dacht dat lukt niet meer maar ja hoor zaterdags rond de middag zat mijn accu al aan mijn laptop! Pure klasse dat online2design! Helemaal toppie!

22 september 2012