Hardwaxstore Reviews 7

2,7

2,7

Slecht

bedreigd door de eigenaar

na een week eindelijk reactie, ze doen niets verkeerd en hebben een maand om me terug te betalen volgens hen. moest ik nog reviews schrijven komen ze wel eens langs. dus bij deze blijf weg hier.

11 maart 2024

Goedkopere osmo producten maar 0 Service

Waarschijnlijk niks aan de hand met de osmo producten maar de service is verschrikkelijk, hondsbrutaal zelfs.
Bestelling geplaatst op een vrijdag, toen ik nog niets had gehoord over de bestelling, belde ik maandag vroeg om te vragen wanneer ze in staat waren de bestelling te verzenden. Ik kreeg te horen dat het product niet voorradig was en pas eind van de week weer, waarop ik genoodzaakt was de bestelling te annuleren omdat we het product wegens een krappe planning eerder nodig hadden. Was in goed alleen een mail sturen om het te bevestigen. Direct gedaan. De volgende dag in de avond een mail terug, met enkel de tekst, sorry is al verstuurd. Volgende dag gebeld en gemaild en laten weten dat ik de retourzending niet wilde betalen en gevraagd hoe en wat, ja dat is langs elkaar heen gegaan. Aangezien we nog geen verzendgegevens hadden ontvangen vroeg ik of dit alsnog kon worden tegengegaan om onnodig heen en weer gestuurd te voorkomen en extra kosten. De man had er geen tijd voor en hing de telefoon uiteindelijk op. Einde van die volgende dag kreeg ik de track en trace en de volgende dag afgeleverd bij ons. Die dezelfde dag retour gestuurd naar aangegeven postadres. Uiteindelijk meerdere mails en telefoontjes verder, altijd vriendelijk gebleven, hebben we na 6 weken ons geld terug, minus de door hun gemaakte verzendkosten. Waardoor we 13,90 e kwijt zijn en veel stress. Ja het is daar goedkoper en daarmee is alles gezegd. Geen enkele excuses, ja er was een verhuizing, alle begrip voor. Maar ze zijn pas in beweging gekomen na bijna 6 weken nadat ik een ultimatum had gesteld en anders een invorderingsbedrijf zou inhuren. Nog nooit zoiets meegemaakt. Doe hier je voordeel mee…..

29 februari 2024

Na gezonde skepsis uiteindelijk volle lof:)

Ik moet toegeven dat ik skeptisch was om hier wat te bestellen, omdat ik niet veel reviews kon vinden en de webshopfraudedetector-site rood aansloeg, maar toch wilde ik het voordeel van de twijfel geven en van het navigeren op de site, als het daadwerkelijk bestellen van de producten en het tussendoor op de hoogte houden van de voortgang van de bestelling, alles voldoet aan hoe een fijne online winkelervaring dient te zijn:). De producten waren verder zeer netjes ingepakt en werden comform de afspraken geleverd:). Ga zo door daar;).

9 februari 2024

Maand wachten op incomplete levering

Na 4 weken wachten en meerdere keren mailen (zonder enige reactie) een incomplete bestelling ontvangen (zonder enig bericht over hoe of wat). Op mijn 3e mail reactie dat het product niet leverbaar is. Ik krijg deel van m'n geld terug, mét aftrek van verzendkosten, want nu komt de bestelling onder de 50 euro uit (!!). Weer mailen, 'nee anders kunnen we met onze lage prijzen niet uit'. Na een maand wachten, 4x mailen en een half geleverde order is dat totale rukservice. Volgende keer bestel ik ergens anders..

24 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?