Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

D. 4. februar 2018 afholdte min mor sin 60 års fødselsdagsfest på Harmoniens alacarte restaurant. Der var dækket smukt op da vi ankom og vi blev vel modtaget af personalet. Vi fik en 3-retters menu... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Et utroligt smukt hotel med hyggelig restaurant flot pyntet op til jul. Men men men dette hænger ikke sammen med manglende rengøring af værelserne. Natborde samt konsolbord var ikke bare støvede,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

100/5 stjerner!

100/5 stjerner!! Vi har arrangeret galla hernede og selv gennem en masse bøvl og fejl beregninger, har de været de sødeste nogensinde til at hjælpe og guide os igennem det! Især Dorthe!😍 Hun har været så sød og tålmodig og hjælpsom, har aldrig oplevet så god en service før!

8 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig fest på Harmonien…

Har netop været til bryllup på Harmonien. Alt var helt perfekt, lækker mad serveret på varme tallerkener, sikke et flot dessert bord, super service af personalet, altid smilende og hjælpsomme. Dejlige værelser og lækker morgenbuffet. I skabte rammerne, gæsterne fyldte dem.

10 januari 2026

Flæskesteg

Jeg har et par gange fået flæskesteg som takeaway his dem hvor sværet var som tyggegummi.

Jeg valgte at kontakte dem telefonisk d 3. gang, hvor jeg sagde, at jeg kun ville have flæskestegen hvis sværet var sprødt, hvorpå jeg fik at vide, at det kunne de ikke love at det blev.

Jeg besluttede så, at jeg ikke ville handle hos dem mere, da deres kok åbenbart ikke er bedre end han/hun er.

25 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi var 2 personer til aftenens…

Vi var 2 personer til aftenens underholdning med Niels Hausgaard og Rikke Thomsen, forinden havde vi bestilt bord og mad, vi blev anvist et bord i en spisesal, der var meget højlydt i salen, vi kunne ikke snakke sammen, maden bestod af Herregårdsbøf, næste gang køb nogle bedre ærter, ikke dem i serverede de smagt af mel. På billetten stod der at dørene åbnede kl. 18.30 men først kl. 19:15 blev dørene åbnet, underholdning startede 20:00, men igen en fejl fra hotellet, de havde glemt en hel stolerække, den måtte pludselig fremskaffes, det var sku flovt os og de gæster der stod at ventede, derfor kun 2 stjerner.

2 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kulturhus Harmonien i Haderslev er ikke…

Kulturhus Harmonien i Haderslev er ikke bare et sted for events, men en oplevelse. Som promotor af artister finder jeg roen i at deres tekniske personale ikke kun har stor faglig viden, men også fantastiske sociale færdigheder. Deres topmoderne udstyr sikrer, at mine kunstnere altid føler sig trygge på scenen.

Kulturhuset Harmonien er et glimrende eksempel på, hvordan et dedikeret team skaber oplevelser for publikum. Jeg kan varmt anbefale stedet til enhver, der søger en professionel ramme for deres arrangementer. Og så er maden fra restauranten helt fantastisk . Hilsen Torsten, Kanonproduktion.

25 maart 2025

En uforglemmelig gourmetoplevelse på Hotel Harmonien

En uforglemmelig gourmetoplevelse på Hotel Harmonien Haderslev

eg havde fornøjelsen af at deltage i gourmetdagene på Hotel Harmonien, og jeg må sige, at oplevelsen overgik alle forventninger. Fra start til slut var det en kulinarisk rejse, hvor både smagsløg og sanser blev forkælet.

Den 5-retters menu var en sand fornøjelse – hver ret var nøje sammensat med sæsonens bedste råvarer og en fantastisk balance af smage. Det var tydeligt, at køkkenet har en stor passion for håndværket, og hver tallerken var en fryd for både øjet og ganen.

Som glutenfri gæst oplever jeg ofte begrænsninger på restauranter, men her var det helt anderledes. Hotel Harmonien imponerede virkelig med deres sans for detaljer og fleksibilitet. Ikke alene var der veltilpassede glutenfri alternativer til hver ret, men de smagte også lige så fantastisk som de originale versioner. Det var tydeligt, at der var tænkt over både smag og tekstur, og jeg følte mig på intet tidspunkt “særbehandlet” – snarere tværtimod!

Servicen var desuden i en klasse for sig selv. Personalet var utroligt imødekommende, vidende og nærværende uden at være påtrængende. De var opmærksomme på alle detaljer og sørgede for, at vi havde en helt igennem dejlig aften.

Alt i alt var det en oplevelse, jeg sent vil glemme, og jeg kan varmt anbefale Hotel Harmonien til alle, der sætter pris på gastronomi i særklasse – uanset om man har særlige kostbehov eller ej. Jeg glæder mig allerede til næste besøg!

21 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan ikke vælge for alt var kanon 🌟🌟🌟🌟

Service 👌 og her menes alle som bartender, reception, tjenere, rengøring ja alt personale.
Mad 👌 sikke en smagsoplevelse
Værelser 👌 pæne værelser, gode senge, dejlig plads og rent.
Shows 👌 med Stig Rossen og Vennerne og Country Show.
Hotellet 👌 Smuk, hygggelig og herskabelig atmosfære.

Tak for en fantastisk oplevelse 🌟🌟🌟🌟

1 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kødløs oplevelse. Vibestilte Stroganoff og gik i gang med…

Vi bestilte Stroganoff og gik i gang med maden. Der lå en pølse ovenpå. Skåret i 4 stykker. Vi snakkede også og spiste. Pludselig siger jeg. Har du heller ikke noget kød i din? Næh det havde han ikke. Så fat i tjeneren som gik til kokken. Der var skam kommet kød i. 175 g men ik i vores. Så 195 kr for en pølse skåret i 4

21 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Da jeg lidt spændt låste døren op til…

Da jeg lidt spændt låste døren op til værelse nr 9 blev jeg mødt af en fæl lugt af “gammelt indelukket sommerhus” - ØV.

Det var sidst på aftenen, så der var ikke mulighed for at få et andet værelse, desværre.

Så eneste mulighed var at åbne vinduet og få frisk luft - lidt koldt på en vinteraften !

Morgenmaden var fin og frisk, betjeningen ligeså.
Så tak for det.

Trist for en gammel Nakskovvit at opleve - så holder mig fremover til Skovriddergården.

30 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi skulle holde mindesamvær for min…

Vi skulle holde mindesamvær for min mor. Bestilt kaffe med boller og lagkage. Vores fejl var vi ikke forhørte os om prisen.
Vi var 90 og fik boller med pålæg og en lagkage, som var så ringe. Jeg er sikker på, at det var billigste købte lagkagebunde skåret i halve og fyldt med kagecreme. Der var så meget kagecreme at man skulle lede efter lagkagebundene. Lagkager man ikke kan være bekendt at servere for gæster, hvilket også kunne ses på gæsternes tallerkner. Der var levninger på de fleste.
Kaffen skulle vi også rykke for blev fyldt op.

Og så kom regningen. Det kostede 300,- pr person.

Vi gjorde indsigelser men det var prisen. Og ser man på deres menu kort kan du få en 3 retters menu for de penge.

Vi kommer aldrig igen og fortæller alle om den dårlige oplevelser, hvilket mange af gæsterne også gør.

Dårlig stil og arrogant opførsel.

10 oktober 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er et byhotel

Det er et byhotel, som er gammel med en historisk fortælling, værelserne trænger til en gennemgang, mørklægningsgardiner fungere ikke badeværelse lille og smal, elevator gammel og slidt, ikke handicap venlig og ser slidt ud, dagens ret var kødet meget tørt, morgenmad er med opvarmet rundstykker, prisen er rimeligt.

9 augustus 2024

Glaskartofler og harsk flæsk

Vi fik dagens ret som var stegt flæsk og persillesovs den 24/7-2024

Sovsen var god men man serverer sku da ikke glaskartofler der er varmet i mikroovn med smag af det væske de har lagt i
De 7 stykker flæsk smagte harsk så ved ikke om det skyldes den fedtstof man har stegt dem i eller om de har lagt i fryseren for lang tid under alt kritik
Sidste gang vi spiser der

24 juli 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi afholdt en mindesammenkomst på…

Vi afholdt en mindesammenkomst på Harmonien, efter bisættelse af min mor. Lokalerne og opdækningen var fin og det var nemt at bestille. Harmonien får alligevel kun to stjerne på grund af nogle lagkager der bestod af 90% gul kagecreme og to slags boller som var meget tørre. Den ene slags boller smagte meget af salt. Forplejningen var så amatør agtig, at jeg mener de bør bestille kager og boller ude i byen ved disse arrangementer. Til 155kr. pr. kuvert havde vi en forventning om at det var i orden. Det bliver det sidste arrangement vi afholder på Harmonien.

26 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har spist mange gange her med…

Vi har spist mange gange her med tilfredshed.
Men søndag den 23.juni 2024 bestilte vi tomatsuppe og engelsk bøf og en steak. Tomatsuppen smagte rigtig godt. Steaken var god. Men den engelske bøf var senet og sej. Tjeneren var ikke tilstede (væk) så vi måtte prøve at tygge os igennem. Rigtig dårlig kød.
Vil ikke anbefale. Spis hellere bare dagens ret som normal er rigtig god hos dem.

23 juni 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har været til guldbryllup ved mine…

Jeg har været til guldbryllup ved mine bedsteforældre.
Under forretten finder vi et ben på 3-4 cm i en tartelet. Under hovedretten finder vi et LANGT SORT HÅR i maden.

Synes virkelig ikke det var lækkert, og vil aldrig spise der igen. Hvis deres hygiejne i køkkenet ikke er bedre

22 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for et rigtigt godt arrangement til min mors bisættelse

Efter min mors bisættelse havde vi arrangeret sammenkomst på Harmoníen. 15 minutter før vi kom dertil, fik de besked om, at der kom mange flere end bestilt til. Og ingen, hverken vi eller vores gæster kunne se, at de må have løbet ufatteligt hurtigt for at alle kunne være der. Det var et rigtigt godt arrangement og vi kommer gerne igen.

31 mei 2024

Fantastisk madoplevelse

Hej vi har netop holdt min kones 70 år fødselsdag på Harmonien vi var 66 personer og det var super godt fra start til slut maden var helt i top og personalet ligeså. Der var stor hjælpsomhed hele vejen igennem.

20 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

På ingen måde som forventet

Som deltager ved en mindekomsammen på Hotel Harmonien må jeg sige at være mere end SKUFFET over stedets mangel på kvalitet, god mad, kundeservice og imødekommenhed.
Vores oplevelse var alt andet end god og det synes jeg simpelthen ikke, at man kan være bekendt overfor en sørgende enke.
Vi fik serveret en lunken suppe - nogle gæster fik kun fyld – altså mindre end en halv deciliter suppe, men andre fik tallerken godt fyldt op med suppe og så godt som intet fyld. Hos nogle var tallerken 60% fyldt med gulerødder, mens andre fik 3 skiver. Men det kunne vi alle have leve med, hvis suppen havde været god! Men den var total smagsløs og helt uden fedtperler – ja man fik opfattelsen af, at det var ikke andet end kogt vand med gulerødder, kød og melboller i. Alle tre ingredienser færdigkøbte produkter. Brødet der blev serveret til var ikke tøet ordentlig op, så midten var kold og fugtig. Alligevel opkrævede de 250,- kr. pr. kuvert KUN for suppe, fuldstændig vanvittig!!
Der blev gjort opmærksom på den uheldige suppe ved sammenkomsten og efterfølgende er der blevet klaget via fremmøde, telefonisk og pr mail. Dog er det på trods af det IKKE lykkedes at komme til at tale med ejeren. De har haft alle muligheder for at rette op på deres fejl.
Absolut INGEN anbefaling herfra!

19 januari 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, jeg fik det ene og andet beskyldning da jeg var meget kortvarigt ansat. Man fik lov til at arbejde gratis og de tog fusen på en.

25 december 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.