Hasanjasan Reviews 5

3,6

3,6

Gemiddeld

En dat noemt zich een naai atelier…..

En dat noemt zich een naai atelier…..
De pantalon moest 13 cm korter, niet gedaan.
Rekening houden met rits aan de zijkant, niet gedaan. De afwerking, schandalig…..
En daar moet je dan €12.50 voor betalen.
Heb zelf alles opnieuw moeten doen.
Dus…..ga er NIET naar toe……

28 juli 2025

De beste die er is!

De beste die er is! Snel, zorgvuldig en ik vertrouw ze 100 procent met mijn dure kleding. Ik kom er vanuit Antwerpen speciaal voor naar Eindhoven.

2 juni 2025

Slecht

Ik heb mijn broek hier laten inkorten, maar wat een drama! Aanvankelijk hadden ze één pijp te lang en de andere veel te kort gemaakt. Het zag er niet uit. Dus ik ben teruggegaan om het te laten herstellen, want de korte pijp was echt veel te kort. Ik vroeg me al af hoe ze dit zouden oplossen.

Na een paar dagen krijg ik een telefoontje dat mijn broek klaar is. Ik ga erheen om hem op te halen. Geen hartelijke ontvangst, alleen een vrouw die “KLANT” roept in het Turks. Vervolgens komt een jongeman op me af, onvriendelijk en ongeïnteresseerd. Hij geeft mijn broek aan en zegt dat ik hem moet passen. Terwijl ik de broek aan heb, zegt hij: “Nou, ik zie niet wat er fout is.” Ik leg uit dat hij nu inderdaad is hersteld, maar dat hij eerder duidelijk veel te kort was. Zijn houding blijft onprofessioneel en onvriendelijk.

Ik kleed me weer om en als ik uit de paskamer kom, is er niemand meer te bekennen. Geen “fijne dag” of enig teken van fatsoen. Mijn broek is uiteindelijk wel gerepareerd, maar de kwaliteit is schandalig slecht. Je ziet twee lelijke naai-strepen op de pijpen, en er zit zelfs een gat in! En dit terwijl ik hier veel geld voor heb betaald.

Onvriendelijk personeel, slechte service, en prutswerk. Ik raad dit bedrijf absoluut NIET aan!

13 december 2024

Grote afrader, duur en onbeschoft en intimiderend.

Grote afrader. Nog nooit zoiets meegemaakt.
2 Gordijnen van 3,50 totaal laten inkorten en reinigen. Komen afspraken niet na. Niet op tijd klaar. Beloofd me te bellen ook niet gebeurd.
Toen kwam het meest bizarre dat ik ooit heb meegemaakt ergens. Ik moest afrekenen:
Dame berekent op een ouderwetse typemachine: €131,-. Ik gaf aan dat ik dat best duur vind voor twee gordijnen inkorten en stomen. Daarop roept ze iemand erbij. Ik denk de eigenaar. Die begint te rekenen op de calculator en zegt daarna: €196,-. Dat lijkt wel een soort grap toch? Maar het wordt nog erger. Ik reageer verbaasd en geef aan dat dit geen normale gang van zaken is zo. Waarop een jong onervaren en onbeleefd mannetje komt (ik denk het zoontje van de eigenaar?). Die begint ook op de calculator te tikken en zegt daarna: €250,-. Geen grap, zo ging het precies. Compleet absurd. Daarop ging ik natuurlijk protesteren en kwam er nog een werknemer bij. Toen gingen ze in het Turks praten waar ik bij stond, ook altijd heel fijn. En toen kwam de uitslag: €200,-. Toen ik aangaf dat ik die niet wilde betalen werden de gordijnen gepakt en zei dat jongetje: “:dan blijven deze ook hier”. Ik heb moeten betalen dus. Ik denk trouwens dat die laatste prijs klopte volgens hun berekeningen, zo duur zijn ze daar daadwerkelijk. Ze rekenen x euro per meter lengte naaien. De gordijnen hadden een soort verduisterings stofje aan de binnenkant. Daar rekenden ze dezelfde hoofdprijs voor. Die gordijnen zijn oude gordijnen van een tussenwoning die 40 cm ingekort moesten worden. Ik meen dat ik ooit bij de HEMA €500 heb betaald ervoor. Nieuw inclusief stof en wel wat meer naaiwerk dus. En nu rekenen deze mensen gewoon nog een keer de helft daarvan. Is wel echt een naaiattelier ja, de naam klopt ;-). Ooit meegemaakt? Die prijsstijging zo? Schofferend. Intimiderend. Belazeren. Plus ook nog eens ordinair te duur. Grote afrader.

21 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?