Haus Werk Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition. Købte en zaptec lader og den blev leveret dagen efter. Ydermere var der en indstilling som vi fik tastet forkert og kunne kun ændres af leverandøren som også er lige så professione... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og virkelig god service med installation af ladestander. Der var et lille problem med fragtpris der ikke blev fratrukket mit køb, men det blev sendt retur lynhurtigt. Klar og kanon kommunikatio... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde for tre måneder siden bestilt en router, den er nu kommet på lager, men prisen er steget fra 1425 til 2000kr. De påstår at det er grundet en prisstigning fra deres leverandør og at de nu s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Fik leveret en forkert enhed, men den blev byttet uden problemer på få dage. Support efter købet kommer også prompte. Rigtig god oplevelse, kan anbefales.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fejlinformation på hjemmesiden

Købte 5g6 kabel med angivet diameter på 14,9. Det var så knap 17mm målt med skydelære. Et problem når man allerede har trukket flexrør mv og der netop ikke er returret på afmålte kabler. Ved ingen returret skal informationen være korrekt!

4 april 2023
Logo Haus Werk

Antwoord van Haus Werk

Hej Jens.
Jeg kan kun beklage hvis vi har oplyst noget forkert på vores hjemmeside. Du skal selvfølgelige kunne stole på de informationer vi oplyser der. Vi har nu fjernet diameteren på produktet, ind til vi får de korrekt oplysning fra producenten. Hvis du har behov for at få ombyttet kablet, til et der lever op til at være under de 14,9mm, så finder vi selvfølgelig en løsning på dette. Du skal være mere end velkommen til at sende en mail til info@haus-werk.dk så finder vi en løsning sammen på problemet.
Hilsen Morten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service! - klar besked og gode forklaringer til de ting der kom op ved installationen.
Kan kun anbefale Haus-Werk's dygtige medarbejdere.

15 maart 2023

Det fungerer bare

Selv om der var problemer på hjemmesiden ved udtjekning, sørgede de for at min bestilling blev sendt og leveret hurtigt. Og så skal prisen også lige fremhæves. Den bedste på nettet, for den bil-ladeboks jeg købte.

5 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ovenud tilfredse med dem.

Jeg har netop købt en Zaptec Pro oplader til min bil samt en Zaptec cliff holder til kablet fra Haus-Werk, og jeg er mere end tilfreds med min oplevelse.

Først og fremmest var jeg imponeret over muligheden for at kunne hente varerne samme dag. Dette gjorde det virkelig nemt for mig at planlægge min dag, og jeg kunne planlægge at få det opsat uden at skulle vente på levering.

Da jeg ankom til Haus-Werk blev jeg mødt af en venlig og hjælpsom medarbejder, som gjorde min oplevelse endnu bedre. Han var meget kyndig i produkterne og gav mig gode råd om, hvordan jeg bedst kunne bruge dem.

Produkterne selv er af høj kvalitet. Zaptec Pro opladeren har virkelig gjort det nemt for mig at oplade min bil hurtigt og effektivt, og Zaptec cliff holderen gør det nemt for mig at organisere kablet og holde det pænt og ryddeligt.

Alt i alt vil jeg varmt anbefale Haus-Werk til alle, der søger kvalitetsprodukter og god service. Tak for en fantastisk oplevelse!

23 februari 2023