HDPHNS Reviews

4,7

16/3/2018: Drie weken geleden een Chord Mojo besteld die kapot uit de doos kwam (#1100019790). Product gelijk retour gestuurd met begeleidende brief (PostNL 3SKABA219086898). HDPHNS reageert niet op... Toon meer

FiiO X7 II Toestel voldoet beter dan mijn stoutste verwachtingen. Ook de DAC functie (externe geluidskaart) is schitterend zodat U via een PC kunt genieten van streaming in 24 bits. Met de ingebou... Toon meer

Voor een speciale oor-verwennerij op personal audiogebied kom ik hier graag. Altijd vlotte verzending en een eerlijk oordeel over hun producten. Geef een keer wat extra uit aan je koptelefoon of o... Toon meer

Keurige webshop met scherpe prijzen en snelle levering. Het is zelfs mogelijk om een luisterafspraak te maken. Na goed advies besloten een crossfade wireless aan te schaffen, waar ik nog steeds blij m... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geld kwijt?

Ik heb dezelfde slechte ervaring. Na overigens eerder wel een goede ervaring. Je kunt niet meer bij je bestellingen want de site linkt nu gewoon door naar Hear.nl. Ook vraag ik me af hoe het met garantie e.d. zit.

Ook ik moet nog een aanzienlijk bedrag teruggestort krijgen en er wordt gewoon niet meer gereageerd. Ondertussen vrolijk verder onder de naam Hear.nl.

Ik ga het ook doorgeven aan mijn rechtsbijstandsverzekering.

27 augustus 2018

service desk onbereikbaar

hier fiio x5 gekocht , deze beviel mij toch niet helemaal, ik mocht de fiio x5 terugsturen en zou mijn geld terug krijgen, x5 terug gestuurd maar zit nu al ruim een maand op mijn geld te wachten , op mails en telefoon wordt niet gereageerd

16 juli 2018

FIIO K5

Onlangs de FIIOVersterker K5 gekocht. Goede service van HDPHNS, want na het uitpakken bleek de adapter stuk te zijn. De andere dag werd er al een nieuwe opgestuurd en het apparaat werkt uitstekend.
Aanbevelingswaardig!

2 juli 2018

Een maand geleden een defect product…

Een maand geleden een defect product teruggestuurd voor reparatie, maar ik krijg geen enkele reactie op mijn emails. Geen telefoonnummer op de website. Ik hoop dat het nog serieus opgepakt wordt. Ik vrees het ergste als ik de andere reacties zo lees.

Edit 1: een week geleden heb ik bericht gehad van HDPHNS dat mijn product is ontvangen en ter reparatie is aangeboden.

Edit 2: inmiddels twee maanden verder, nog geen reactie of melding of wat dan ook. En er wordt inmiddels doorgelinkt naar Hear als ik naar HDPHNS ga.

Edit 3 (5 okt 2018): Ik heb mijn rechtsbijstand ook ingeschakeld. Mocht iemand van HDPHNS dit nog lezen. Stort het aankoopbedrag zsm terug

Edit 4 (11-11-18): Ik heb mijn rechtsbijstand ook ingeschakeld.

27 juni 2018

Meer dan 2 maanden geleden geretourneerd. Geen contact te krijgen met klantenservice.

Al vaker iets besteld bij hdphns, altijd een snelle levering gehad, niets over te klagen.
Mijn laatste bestelling heb ik geretourneerd, dit is ondertussen al meer dan 2 maanden geleden. De track-and-trace zegt dat het pakket ook al meer dan 2 maanden geleden bij hdphns aan is gekomen echter heb ik geen geld terug, geen bevestiging en niet eens een reactie op mijn 3 e-mails en het vele keer bellen (telefonisch krijg je alleen bandje).

Klantenservice is dus helaas (in mijn geval) heel erg slecht. Jammer, want de rest verloopt tot nu toe altijd prima.

Mocht hdphns via deze weg wel reageren; het order nr. van de retour is HDP100019060.

27 juni 2018

Ik heb een paar weken gelden 119 euro…

Ik heb een paar weken gelden 119 euro betaald maar het product heb ik nooit ontvangen (terwijl het met 1 dag geleverd zou zijn). HDPHNS is telefonisch niet bereikbaar (nummer niet in gebruik) en reageert niet op mijn mails. Ik kan mijn geld niet terugkrijgen door betaling via iDeal. Mijn bank adviseert me aangifte te doen van oplichting. Ik adviseer iedereen niets bij dit bedrijf aan te schaffen. Ironisch genoeg krijg ik wel herinneringen van het bedrijf om deze review in te vullen want “uw mening is belangrijk”.

17 juni 2018

Levering bij HDPHNS ging supervlot en…

Levering bij HDPHNS ging supervlot en werd ook goed verpakt verstuurd. goede service.

Niet zo tevreden over het product FIIO A1; versterkt het signaal niet, maar verzwakt het alleen. bediening is niet echt voor veelvuldig gebruik en is ook niet voorzien van een mute-knop.

het mooie aan het product is dat het het uitgaande signaal wel verzwakt na de DA conversie, waardoor je bij laag volume ook gebruik maakt van de volledige resolutie.

Leuke toevoeging, maar gaat in de kast voor testdoeleinde en niet voor dagelijks gebruik.

10 juni 2018

Verkoop goed/afters ales zeer slecht.

De verkoop verliep goed, maar het retourneren en de opvolging (het terugbetalen) verloopt zeer slecht. Je krijgt continue als je de servicedesk belt, te horen dat ze headphones aan het testen zijn, maar daadwerkelijk een medewerker aan de lijn, krijg je niet. Zit nu al twee weken op het terugstorten van mijn geld te wachten, maar geen reactie, niet op telefoontjes of mail.

28 mei 2018

Prima!

Prima, snelle bezorging en een mooie selectie hifi-producten

22 mei 2018

Contact?

2 weken geleden iets besteld. Er staat nu op de website dat het een pre-order is.
Geen enkel idee wanneer de leverdatum is, en er is ook totaal geen manier om contact met dit bedrijf te krijgen.
Als je belt krijg je een voicerecorder, en als je een e-mail stuurt krijg je alleen dit : Your request (#......) has been received, and is being reviewed by our support staff.

18 april 2018

Langere levertijd dan verwacht.

Op donderdag 29/03/2018 een Audioquest optilink (toslink) kabel type vodka besteld. Schijnbaar was deze moeilijker leverbaar dan verwacht. Deze kabeltjes worden naar verluid gemaakt op bestellling.
Op woensdag 11/04/18 even getelefoneerd en kreeg ogenblikkelijk iemand aan de lijn.
Een dag later is het kabeltje geleverd. De klank met deze optische kabel is subliem, en is beter dan met een digitale coax aansluiting.

10 april 2018